Вітання для кожного!

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Peri, 27 гру 2009.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Boris_Kiev?може Ви придумаєте привітання?

а Ваші бажання такі протиречиві,мабуть найлегше таки Париж!:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro, здається, спілкується українською. Придумати не важко. :)
    А я вже завтра придумаю. :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Peri

Peri Well-Known Member

Всім,хто зустрічає Новий рік І Різдво не на Батьківщині!
    Сердечно вітаю ВАС з Святами!Нехай Ваші дороги будуть світлими,легкими,і на них зустрічаються Вам хороші люди!Нехай обминає Вас ностальгія,бо з Україною в серці Ви завжди сильні!Хай всі Ваші плани,добрі наміри,бажання здійснюються під опікою Господа Нашого і Пречистої Матінки!Радісних Вам свят і Щасливого Нового року!
    :girl_in_love::drinks:

• Подобається Подобається x 11
  4. Шановна Peri, Ваші дописи завжди випромінюють таку доброту і лагідність! Як приємно усвідомлювати, що у світі є така людина, як приємно перетинатися шляхами з такою людиною, нехай навіть віртуальними :) Нехай Господь подає Вам сторицею на кожне Ваше добре слово і нехай буде Ваш Новий рік зігрітий теплом тих, кого Ви надихнули :give_rose:

5. Peri

Peri Well-Known Member

Радію і ...трохи сумно...
    Радію,що оточують такі надзвичайні люди,а сумую,бо так хотілося кожного привітати особливими словами!Повірте,кожен з Вас - чудовий ,неповторний,і кожен має в собі те зерно Божого Дару,яке виокремлює його,робить Особистістю,Людиною неординарною.

Знаєте, Солохо Конотопська,якою була Ваша поява для мене на ЛФ?Уявіть - гарно прибрана світлиця.Але ще чогось бракує...Ви мені асоціюєтесь з Українською Вишиванкою,без якої ні затишку,ні свята.Будьте ж такою багатою,яскравою якою Вас ми знаємо!:)

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Одну фотографію,з багатьох-багатьох чудесних форумчанських фотографій,для себе назвала **Поглядом через покоління**.Вона випромініє родинне тепло,спадкоємність поколінь.Такі фото несуть у собі потужний заряд позитиву,любові.Це фото нашого VasMT з його внуком.Хай росте Ваш онучок Вам на радість,шановний VasMT!Бажаю Вам дочекатися правнуків і зберегти цю добру родинну енергію!

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

А як там наше мальовниче Оброшино?Чи дуже закурило-замело?;)
    Але і Новий рік і Різдвяні свята таки зуміють прокласти шлях з колядами і віншуваннями до родинної оселі нашої IRUSKA*8!
    Хай завжди буде затишно-лагідно,хай радісний сміх лунає,хай Господь оберігає Вас і Ваших Рідненьких!Миру,злагоди,любові!

6. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дуже гарна гілочка...
    Не можу тут не привітати самих дорогих мені людей (Іруся Багіра, Оксанка Кофі, Наталочка маюнка та Іспанка, Ліля Романова, Ромко, Іруся Аліас, Зорянка, Оля_d, Юлічка Bora та ін.) Як же я Вас усіх люблю...я памяаю як я прийшла на лф в самі важкі хвилини свого життя...і як кожен з вас мене підтримував...
    Я бажаю вам усім міцного здоровячка, щастя, любові, Божого благословення, здійснення усіх мрій...(тільки мрійте правильно)...Цьомаю Вас усіх

• Подобається Подобається x 10
  8. Peri

Peri Well-Known Member

У нас є своє персональне літо!І як львівське справжнє літо,воно буває інколи дощове(сонячно-дощове).Напевно приємно під Новий рік пригадати про тепло.А нашій Summer побажати завжди тепла у душі і тепла у відношеннях!Summer,майте багато способів до радості,і навіть сльози нехай будуть лише від сміху!:)

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Моїй чарівній сусідочці,Mavpysuky,здійснення її Великої мрії у 2010 році!А біля цієї мрії і всіх решту мрій,бажань і побажань!Отакий міх добра нехай принесе Новий рік до Вас!Рівно ж все те,що було недорозв*язане,нехай вирішиться якнайкраще.Настрою сонячного,цікавих людей на Вашому життєвому шляху!:give_rose:

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Взаємно!!!!Ну сусідочці можна і на "ти" звертатися...
    Бажаю Вам здійснення всіх Ваших мрій, добробуту, здоровя та багато посмішок від радісних моментів, які вам ОБОВЯЗКОВО даруватиме Новий Рік)

10. Peri

Peri Well-Known Member

syavych,дякую Вам,що ще не в бані!:)Наш Ви невловимий трудівник!:)Так і хочеться побажати Вам щоб робота Ваша приносила задоволення,та що там робота,життя щоб Вас балувало по-королівськи!:preved:

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Лілі Романовій хочеться подякувати за дійсно глибокі і цікаві дописи,з яких отримуєш і знання і істине задоволення!Подякувати і за її творчі здобутки і за натхнення для інших!Нехай Господь і далі веде Вас дорогою любові,добра,миру,Радісною колядою наповниться Ваш дім!Нехай Ваша сім*я буде благословенна Богом для добра Вам і всім,хто Вас знає!:give_rose:

• Подобається Подобається x 12
    • Подобається Подобається x 7
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Хочеться подякувати людині,без якої і всіх цих дописів,власне і не було б.Мушу зізнатися,що аватар з ДП таки відповідає моїй уяві про нього,хоч і на ЛФ - теж помітна деяка схожість:)
    Шановний наш MARTINI!Нехай Новий рік принесе Вам,Вашим Рідним,Близьким, Друзям задоволення від життя,багато нових,гарних вражень,цікаве спілкування і всіх гараздів!Кажуть,що життя буває чорно-біле,а Вам нехай воно буде схоже на Райдугу!:give_rose:

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я нині передам вітаннячко для однієї львівської форумлянки з Тернополя. Ірена, дякую, що ти в мене є.

УСІХ З НОВИМ РОКОМ!!!

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я хочу подякувати тобі,Сяня...
    За ту концентрацію добра і тепла,що в тобі є..
    З Новим Роком тебе...

• Подобається Подобається x 13
  14. Peri

Peri Well-Known Member

Були,як і планували,в Церкві.Так гарно,так урочисто!О.Корнилій мав гарну проповідь.І людей багато,як у неділю.
    Дорогі мої форумчани,Всі Ви маєте свої сподівання на цей рік,свої плани і побажання.Нехай Бог допомагає Вам у їх здійснені!Власне таке відчуття мала під час передноворічної Літургії,що так і буде!

15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:blush::blush::blush: Дякую. Завстидав... І тебе з Новим Роком! Хай вам із Зорянкою в цьому році посміхнеться чудо, хай цей рік складеться значно краще за попередній, бажаю ВІРИ , ЛЮБОВІ і не втрачати ні на мить НАДІЇ.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ще хочу привітати Аліяску...Іра..дякую..ти знаєш,про що я...
    Хай в тебе все буде добре..в Вас все буде добре...хай ваша тимчасова розлука буде єдиною перешкодою...
    Януш...Агатон...всого тобі...твоє життя..для мене зразок..і ти теж знаєш про що я...Дякую тобі...
    Дякую всім,кого я відчуваю...їх підтримку,їх тепло,їх присутність..
    Дякую Пері...хоч ми й незнайомі в реалі,Ваше тепло я відчуваю завжди..
    Дякую Віті Зануді,Наталці Мавпусику,Борису, Ірі Нірванці,Наталі Маюнці,Васі МТ,Левку,Полковнику...
    Окремо дякую Миху...добре,що часом мене підстьогуєш...
    Дякую Вам всім,що Ви в мене є...
    Хай для Вас новорічні сподівання стануть реальністю...
    З Новим Роком!

• Подобається Подобається x 13
  17. syavych

syavych копач

Та чого ж, вловимий :) На форумівках, наприклад, мене можна легко зловити. Та що там зловити - копняка навіть дати можна і при тому в баню не попасти :))
    Дякую ;)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В цій темі так тепло, що аж сльози вийшли глянути на це тепло.. Просто дякую вам всім, що ви є. Я вас люблю :love:

• Подобається Подобається x 14
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Наскільки я зрозуміла по дописах,то сьогодні день народження у донечки Солохи Конотопської.ТОЖ ВІТАЮ ВАШУ ДОНЕЧКУ!!!ВСЬОГО ЇЙ НАЙПРЕКРАСНІШОГО:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)