Просто хочу привітати Жінок. Берегинь того світу. Матерів,дружин,коханих... Можна по різному трактувати це свято...але воно є... І нехай для Вас,дорогі наші кожень день буде святом,щоб кожний день Ви відчували себе коханими,потрібними,як ковток повітря,сяйвом для інших... От...сумбурно,як завжди...зате щиро...від душі... Щастя Вам...
Для мене 8-березня важкий день, адже 7-го маю день народження. А 8-го тре вставати і посміхатися, а в голові то шумок. Та все ж вітаю всіх панянок. Весни добра й любові.
Вітаю зі святом Весни! Нехай і сніжної, але такої чарівної, Неповторної та жаданної... Нехай Серця наповняться Любов'ю, А у Душі запанує Радість! Нехай у родинах буде Згода, А новий День приносить Удачу! Нехай Краса буде вічною - Нетлінною яскравою Зіркою!
Цього дня, весною зігрітий Всі квіти, посмішки Вам! Щоб печалі Ви не знали, Навіть легкого смутку тінь, Щоб завжди очі сяяли, І не тільки в цей день! З запашною гілочкою бузку Весна приходить в кожен дім, Від усієї душі вітаємо Вас З Міжнародним Жіночим днем! щастя та добра
Вітаю вас із святом весни! Цвітіть, пахніть, насолоджуйтесь життям, сонцем, теплом Посміхайтесь та випромінюйте позитив Веснянійте!
ПОЗДРАВЛЯЮ ВСЕХ ДЕВОЧЕК , ДЕВУШЕК , ЖЕНЩИН С МЕЖДУНАРОДНЫМ ЖЕНСКИМ ДНЕМ - 8 МАРТА!!! ЖЕЛАЮ СЧАСТЬЯ , ЛЮБВИ , УДАЧИ ВО ВСЕХ ДЕЛАХ И НАЧИНАНИЯХ!!! Вот это и есть наши НАСТОЯЩИЕ ГЕРОИ!!!
Вітаю усіх формулянок зі святом 8 березня!!! Перепрошую що так пізно, але як кажуть -краще пізно ніж ніколи 1 008,58 КБ (1 032 781 байт)
А для чого так далеко вертатися? Зовсім недавно, десь в 20-х числах лютого всьо праґрєсівноє чєлавєчєство міра святкувало дєнь красной армії і лєнінского камсамола. Чи як там те свято називалося...
ВІТАЮ усіх форумчан із Першим Днем Весни!!! Хоча в природі весною ще не пахне ,але календарна Весна наступила , як будемо радіти і чекати Її ,то може скоріше завітає... ох, так вже хочеться буяння трав і цвіту...
Приєднуюсь до привітань!!! ДЕ ПОДІЛАСЯ ВЕСНА? Диво дивне, дивина — Де поділася весна? Ми гуртом її шукали І до сонечка гукали: «Подивись-но з висоти, Де нам весноньку знайти?» Каже сонце: «Ось вона! Спить у пролісках весна. По снігах вона блукала, От у лісі й задрімала. А тепер я залюбки До весни зроблю стежки!» Враз з'явилися струмочки, Задзвеніли як дзвіночки По долинах, по ярах І весні вказали шлях.