Відповідь: Чи правда, що... Дякую за підказку! Заходжу щодня енну кількість разів, але прямо з моззіли, тому не бачу стартової сторінки Гугла.
Відповідь: Чи правда, що... Правда правда Обожнюю їх ідею зі святковими логотипами. До речі, їх можна переглянути тут
Вітаю з Днем 8-го Березня! В передчутті свята, Дня 8-го Березня, хочу привітати всіх жінок і побажати міцного здоров'я, великого щаста і здійснення всіх Ваших найзаповітніших мрій. Кохайте і будьте коханими.
Я - твій найкращий подарунок, який на квіти я не обміняю! Бо що ті квіти, чи парфум, чи трунок, Коли є я - твій ключ від раю! (С) DIDIO :dancer:
Хотілося б нашим чоловікам побажати бути галантними, любити своїх жіночок, і дарувати їм квіти ...не тільки на 8 березня... досить лицемірне свято!
Любі жінки, вітаю Вас з наступаючим Днем 8-го березня. Наше життя без Вас було б сірим і монотонним,а ви його робите світлим і радісним. Від імені всіх чоловіків- дякую,за те,що Ви є.
Девушки! Наши красивые, добрые, нежные. Пусть все ваши мечты сбудутся! Не держите на нас зла, ибо мы хотим как лучше.
ЛЮБІТЬ УКРАЇНОК Любіть українок, як сонце любіть, Як землю батьківську - без тями. Не бійтеся щирість свою проявить Словами, губами, руками... За карії очі, за вигин спини, За коси русяві - як жито. За викот глибокий, і те, що за ним... За все, що зуміли вхопити У спальні, на кухні, у свіжій траві, В машині, в коморі, у гаю Любіть українок, де стрінете ви – І хай вам Господь помагає! Любіть галичанок, бойкень та лемкинь Гуцулок любіть, подолянок Таврійські дівки, слобожанські жінки - Не знайдете кращих коханок. Любіть гагаузок, болгарок струнких Угорок, грекинь, караїмок І кримських татарок – бо люблячи їх Ви любите все ж українок! Любіть українок, негайно любіть! Даруйте вірші їм і квіти, Бо кожна нелюблена, втрачена мить Примушує жінку старіти Любіть українок – щотижня, щодня А буде можливість – і двічі Бо жінку (та ще й не одну) вдовольнять - Робота така чоловіча Життя в Україні дає нам урок - Затямте, Тарасові діти: Єдина можливість приборкать жінок - Це їх РЕГУЛЯРНО любити!