Вiтаю з 23 лютого!!!!!

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 22 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Львiва

Львiва Well-Known Member

Відповідь: Вiтаю з 23 лютого!!!!!

маюнка
    Вы умничка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Вiтаю з 23 лютого!!!!!

Гілко закрито, якби хтось хотів приєднатися до привітань, пишіть у ПП, щось придумаю.

Якщо комусь нема де покидатися жовчю, вибачайте, курилку закрито.
    Форум натомість - не курилка. Влаштували тут...
    І коли я вже побачу, що патрійоти ще й культурні, а не якісь тягнибоки, ду хулєри. :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

Відповідь: В І Т А Ю !!!

Хочу поздоровити нашого любого, шанованого львівянами Полковника з професійним празником!!! він тоже захищав Україну ( я так думаю), ну але родіну не вибирают.тут до чого вже серце лежит... але службу воєнного вибирают тилько благородні та мужні мущини, яким і є Полковник!!!

Жичу Полковнику вам того чого за службов деколи бракує - ну бо то наряди , ученія, ше й замполіта нравоучєнія! :) то значи побільше любови та тепла у сімейнім житю.
    _______
    а ше бим хтіла, бо не знаю коли в нас день воєнних ( встид! - день конституції тоже не знаю! :sad: ) віддати пошанованє всім хто служив в армії, на форумі знаю, шо то Зелений чоловічок. то значи не знаю, але чує сі же такий... ух! строгий... але не воєнний, бо лапочка така! :) :) С празником, настоящі мущини!!

• Подобається Подобається x 2
  4. Nadijka

Nadijka мрійниця...

ВІТАЮ усіх чоловіків!!!

• Подобається Подобається x 4
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

між іншим мінімалізм на цій гілці це:

Вітаю!

але нинішнього дня свята не уважаю, тож з цим святом привітаю всіх менів завтра.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)