Відповідь: Вітаємо Олю Нінусь, дякую! З відео посміялася. А от пісню ніде не можу знайти. У нас в магазині є на диску-збірнику "Рідну маму бережіть" Там ще такі слова є: "Розцвітають донечки Як ті квіти-сонечки У чужім саду..."
Відповідь: Вітаємо Олю Ліда, Ліда! Боже, Боже! Ледь встиг до компу, весло зламав.:D Вітаю Вас шановна, та щиро бажаю здоров'я, наснаги до великих та малих справ. А ще вивчити нову науку, та стати кращим фахівцем у сфері нерухомості. Цілую Ваші руки.
Відповідь: Вітаємо Олю Була, була Ліда колись. Даниле, невже Олею мене не так сприймаєте? Дякую за гарні привітання! Обіцяю постаратися, щоби всі Ваші побажання втілити в життя.
Відповідь: Вітаємо Олю Та ні, не зважайте, то так до слову прийшлося, до рифми. Нікнейми - це не саме важливе. Просто знайомилися колись саме такий був нік. О, ще одна нагода видалася ручку поцілувати, через океан.
Відповідь: Вітаємо Олю Олю ! Хоч із запізненням, але щиро - Вітаю З Днем Народження ! Усі троянди - для Вас !
Відповідь: Вітаємо Олю Олю, весь жовтень передивлялася календар і хотіла вчасно привітати Вас, але... втекла від Інтернету на деякий час і не встигла... тому аж сьогодні: Щиро ВІТАЮ! ВСІХ БОЖИХ ЛАСК!