Відповідь: Вітаємо Олю Від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! Хай Вам завжди посміхається доля, Несуть тільки радість з собою роки, Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи, Хай збудуться мрії, бажання й думки. Снаги трудової - без ліку, Пошани й добра - від людей, Щасливого й довгого віку Бажаємо Вам у цей день.
Відповідь: Вітаємо Олю Пані Оля ! Людині, яка всім серцем і всією душею Любить Бога - найбагатша в світі, тому, що їй належить все...! Хай Господь Бог завжди благословляє Вас, Вашу сім"ю і Вашу родину у всіх Ваших добрих починаннях і справах !
Відповідь: Вітаємо Олю Dear Olia, please accept my humble greetings too (better late than never). Be happy and God bless all your life.
Відповідь: Вітаємо Олю Позвольте и мне....поздравить Вас с Днем Рождения! Вы же знаете...как не однобоко я к Вам отношусь.. Счастья Вам и исполнения всех Ваших желаний!!!
Відповідь: Вітаємо Олю Шановна Пані Оля!!!! Вітаю вас з Днем Народження!!! Хай щастя - нещастя у дім не пускає, А лихо дороги до дому не знає... Нехай перші квіти дарують красу, А, доля нагадує вічну весну, Хай вітер осінній задихає щастям, Хай мрії здійснятся, задумане вдасться!!!!!!!!!!
Відповідь: Вітаємо Олю Ой! Поки я спала, тут мені ще стільки привітань прийшло! Syavych, Vasili, Капітане, Alias, Redhotchilly, Sanya, Консультанте, Pedro, Читатель, Zoom, EntOther, всім вам безмежно вдячна за ваші щирі привітання! За ваші квіти! Я така рада, що всіх вас знаю завдяки цьому форуму! Нехай вас всіх Господь рясно поблагословить! Я вас всіх люблю! Додано через 46 хвилин А це для всіх гостей торт. Пригощайтеся! А каву може хто інший принесе...
Відповідь: Вітаємо Олю Хлопці та дівчата, а нумо чи зможемо вивести Олю на перше місце з кармою! (За Лілею:borat: ) :padonak: :D :D :D :D :D
Відповідь: Вітаємо Олю Олю, для Вас - уся моя колекція філіжанок з кавою. Ну, може, не вся, але улюблені екземпляри. І для Вас особлива - з трояндою.
Відповідь: Вітаємо Олю Бачу п'янка в самому розгарі . Як добре що завтра на роботу не треба. Левандівко, наливайте!
Відповідь: Вітаємо Олю Дякую, Зетточко! Ви просто зі всім успіли. І з шампаном, і з квітами, і з музикою, і зі знимками. Ще й каву свою принесли! Миху, дякую, жи Ви такі уважні до мене, але нех я вже якось сама чесно зароблю. :p Вав! Скільки кави! Я знала, що Ліля постарається. Заходьте, всім вистачить! Я люблю солоденьке. Певно, що лікер. Хлопці, дівчата мене тут нині в реалі відволікають. Букети, чикуляди, цьомчики дарують. А сини навечір замовили в ресторані Romantic Mom's Birthday Dinner . Мені нині та пісня згадалася, де є такі слова "... як то добре діток мати". Може хто знає її весь текс? Там такий зміст, що мама хотіла дуже донечку, а "...родились хлопчики малі". Буду вдячна, як хто знайде для мене її.
Відповідь: Вітаємо Олю Дорога Оля, вiтаю вас!!! Вибачте що пiзно, тiльки залiзла на форум Бажаю вам здоров'я i всього найкращого!!!!! Посмiхнiться з цим вiдео! (Пiсеньку я щось не змогла вашу знайти) може хоч ще якусь деталь згадайте то я постараюсь. [youtube]hIfxriwEgMs[/youtube]