Високий Замок без телевежі (реконструкція)

Тема у розділі 'Історія і видатні місця Львова', створена користувачем Dzeko, 22 жов 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сама безглузда річ - вихвалятися роботою, яку тобі всю до копійки оплачують. Кожна професія складна, а деякі ще й низькооплачувані. А от коли ви ті гвинтики крутите якщо в вас стільки вільного часу - загадка.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це, знаєте, капіталізм - коли за добру роботу добре платять. А ще краще платять, коли придумаєте самі зовсім нове, чого у інших нема.

Я не встидаюсь чомусь возити туристів в Україну за гроші. Чи маю встидатись? :)

А взагалі я не вихвалялась роботою, я вихвалялась тим, що я сама собі її придумала, таку, як є, хоча могла б направду сидіти в офісі постійно, і прийшовши додому, у вус не дути і вже до компа не заглядати. І то - до цього мене змусили Ви, бо інакше так би й не повірили, що зачепили тему, до котрої я маю безпосереднє відношення.
    А тепер собі уявіть, що в мене ще троє дітей, з них двоє відмінників, малий розбишака, і молодий чоловік. І всі задоволені. І пишучи Вам, я варю гуляш. :)

Хто хоче - той все встигає, хто не хоче - скаржиться на брак часу.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)