Високий Замок без телевежі (реконструкція)

Тема у розділі 'Історія і видатні місця Львова', створена користувачем Dzeko, 22 жов 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та Львів обходити - то вже 2 дні треба. Тут 70 відсотків архітектури українських міст зібралося.(дані по пам'яті). Приміський туризм - ось чим варто зайнятися, за одне розвантажити місто...

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як організатор маршрутів в Україну можу сказати, що це повна дурниця.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це повна дурниця.

4. Un.Known

Авжеж, дурниця.

Тільки моя фірма має актуальних 11 культуроосвітніх маршрутів, 9 змішаних, 9 спортивних. Є люди, котрі поїдуть втретє, вчетверте, і ще не проблема знайти об'єкти для показу.

Гірше з інфраструктурою - не вистачає хороших доріг, хороших готелів різного класу, супутнього сервісу.

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ганна Герман погнала як вона любить, м'яко стелить - та твердо спати.

6. Un.Known

А Ви б говорили по суті, а не оффтопили, бо саме пашталакання, а знання предмету і проблематики - одна велика діра.

А якщо хочете помріяти - то так і скажіть, це не забороняється. В народу є хороше прислів'я - "дурень думкою багатіє"...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чия б корова мукала.

8. Un.Known

:)
    Ви де в мене мрії знайшли?

Я роблю конкретну справу - вожу людей до нас, показую їм Україну і стараюсь, аби вони полюбили її, такою, як є, з тим, що має.

Що робите Ви?

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прямо товариство "Просвіта", але путівочки мабуть непоганий дохід дають, так що цього разу Нобелівська премія миру не світить напевно.

10. Un.Known

З ним також співпрацюю, а також з музеями.
    Не скаржусь, але можете спробувати сам знайти щось цікаве, нове, систематизувати, додати до старого маршруту, або скласти цілком новий, знайти житло, харчування у пунктах зупинки, вивчити новий матеріал, проїхати десять днів, залишаючи сім'ю вдома, або ж знайти екскурсовода, котрий би пристойно розмовляв чеською і українською, думати безперервно, аби все було так, як напланували, тримаючи в голові варіанти у випадку збоїв.

Ще якісь зауваження "по суті"? )

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"по суті" - це Високий Замок,
    не цікаво, мрій забагато - є ще різні цікаві гілки на форумі, неутопічні

12. Un.Known

Тільки б пасувало порахувати, у скільки обійдеться знесення чи демонтаж телевежі, у якому місці буде стояти нова, скільки буде коштувати супровідна документація відбудованого замку, саме будівництво і де на це взяти. Інакше не з того кінця беретесь.
    Так сказали б відразу, що другу Утопію пишете - я б і не коментувала.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кажу одразу, не коментуйте.

14. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ну от бачите, яка чудова ідея. :) Ви обгрунтували новий львівський проект! :))) Даєш авангардну трубу!

15. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Львів - прекрасне місто, хоч ще мало "розкручене". Звичайно, це не Прага, Будапешт чи Венеція, але Львів таки має свою унікальну ауру - живу, теплу, емоційну. Головна проблема це робота місцевоі влади на власну кишеню з "дикою" приватизацією, а не на благо міста. Центр і ближній центр потрібно робити виключно туристичною зоною, усі заклади і установи з цим не пов*язані потрібно виносити далі від центру. Скільки чудових місць зіпсували банками і іншими установами, причому до них і машиною не доберешся, проблема з паркуванням.
    Gunner, ви явно погарячкували.

• Подобається Подобається x 3
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не погарячкував, йшлося про світовий імідж України. Ви знаєте щось про Сурінам? А от хтось має туристичну фірмочку в Гайані і возить туристів в Сурінам. І каже "Тільки моя фірма має актуальних 11 культуроосвітніх маршрутів, 9 змішаних, 9 спортивних". Це вам говорить про щось?

17. Un.Known

Це говорить лише про те, що Ви мислите глобально. Це непогано - мислити і викладати думки на форумах.

А поки Ви мислите, хтось робить кропітку чорну роботу - знайомить людей з нашою країною "під ключ".

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Важка чорна робота - це довбати вугілля в шахті і валити ліс, а для вас судячи з усього важка чорна робота - це сидіти цілими днями в зручному офісі і не вилазити з форуму, який до роботи не має ніякого відношення.

19. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Мені це говорить про те, що людина не сидить просто так, а намагається у цьому житті щось робити. Відкрила бізнес, привозить туристів, які більше дізнаються про Львів, а заодно і дадуть роботу львів*янам, які цих туристів обслуговують.

20. Un.Known

Я не казала "важка", але "кропітка" - це означає, що усі гвинтики мають крутитись так, як я скажу, а я маю забезпечити їхню роботу, щоб у людей не виникло незручностей, а залишились найкращі враження. А нюансів є багато - від паркування автобусу до забезпечення харчування клієнтів-діабетиків (якщо такі клієнти є, то і про них треба турбуватись) і інших, про яких Ви уяви не маєте. У кожному випадку я виправдовуватись не маю чого, я просто знаю, що наразі Львову потрібні інші речі, ніж відбудований Високий замок.

Пригадую, зо два роки тому подібні ініціатори пропонували в Стрию відбудувати на площі Ринок ратушу, у місті, де нема громадських туалетів, де на цій самій площі не вирішена система паркування і просто руху транспорту, де нема пристойних місць для відпочинку і ігрових майданчиків для дітей. Ви з тої ж компанії.

а де твій аватар? :)