Висоцький. Дякую, що живий (2011)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Deus igrok, 4 гру 2011.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Головна прем'єра, фільм «Висоцький. Дякую, що живий» розповість про п'ять днів життя Висоцького, а ще точніше, про те, як був створений один відомий поетичний текст. Події відбуваються в 1979 році на гастролях в Узбекистані, де Висоцький пережив клінічну смерть в результаті зупинки серця. За словами автора сценарію та продюсера фільму, Микити Висоцького, сюжет картини побудований на історії, яку розповів йому друг Володимира Семеновича, Всеволод Абдулов, на дев'ять днів після смерті батька, влітку 1980 року. Саме тоді, зародилася ідея цього фільму, робота, над яким тривала майже п'ять років. У фільмі немає спецефектів і технологій задля самих ефектів і технологій, все, що було зроблено, це лише заради точного відтворення епохи, адекватній самій історії. У фільмі так само немає реверансів у бік молодої аудиторії, немає «запопсованності», але він буде правдивим і цікавим - і для молодих, в тому числі.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

--------------
    як на диво , знято якісно, себто дивибильно.

Сюжет доволі простий, але як пишуть в мережі - прекрасно передано тогочасне буття: одяг, меблі, машини та інше.

Основна інтрига - хто ж під гримом головного героя. Зрозуміло, що в титрах - відгадки немає. Як пишуть в ті й же мережі, для відтворення образу Висоцького використовувалася купа гриму + компютерні спецефекти + модулятор голосу.

Безумовно весь фільм, глядач перебуває в напрузі - чи виживе герой. Тому нудьгувати не приходиться.

Моя оцінка 5/5, оскільки в північних сусідів рідко , що якісно знімають.

• Подобається Подобається x 3
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

На 12 декабря билеты. Напишу отзыв объективно.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Кто успел посмотреть - отзывы только положительные.

• Подобається Подобається x 2
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Интрига?!о_О Через 31 год после смерти Высоцкого?

• Подобається Подобається x 6
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Безрукова впізнали за вухами і фірмовими зморшками на шиї :)

5. atma

atma Active Member

Дивлячись на плакат, що мені в першу чергу кидаеться в очі це вираз очей якого у Висоцького ніколи небуло, потім овал очей. Складка губ дае такий вираз якого теж у Висоцького небачила на жодному фото. Я розумію що це не він сам тому це не притензія а просто мое власне зауваження. Фільм хочу подивитись.

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.visotsky-film.ru/start.html#review

відгуки про фільм

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Смотрел на русском. Песен мало, да и хорошо, хоть люблю.
    Узбеки сняты на 5. Верю Акиньшиной. Меньше Леонидову. Великолепны полковник КГБ и самый главный узбек. Верю.
    Высоцкий похож.
    5.

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

Бачили сьогоднішній дудл?

9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Фільм сподобався. Недивлячись на всю критику Безрукова (доречі, сам Безруков появляються ще і в епізодичній ролі на початку фільму, напевне, для "отвода глаз"). Моя оцінка - "тверда четвірка", до шедевру, звичайно, не дотягує, але просто хороший, якісний, цікавий фільм.

10. terRen

terRen Дуже важлива персона

То навмисне, вставили той епізод для того , -:)"хто знімався у фільмі",- бо якби вони інтригу не підтримували та кучу гриму наклали, таки Безрукова можна впізнати,;) а особливо, якщо хто бачив фільм "Есенин". :good: Як на мене, то я чекала від перегляду того фільму, набагато більшого і якіснішого... Хоча, дуже добре, що і такий вийшов на екрани!

11. zherech

zherech Well-Known Member

Cегодня посмотрел фильм. Неплохой. Особенно понравилась игра врача Высоцкого и полковника КГБ.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Какого из двух полковников?

13. zherech

zherech Well-Known Member

Который в КГБ Узбекистана работал.

14. terRen

Дуже талановиті актори Андрій Панін і Андрій Смоляков. :good:
    Андрій Панін в усіх фільмах , в яких він знімався, настільки вживається в роль, так живо і правдиво, наче переживає все життя свого героя по-справжньому.

15. KurT

KurT Well-Known Member

Я напевно якийсь старомодний, але думаю в хорошому фільмі повинна бути якась задумка. Якась ідея, яку режисер хоче донести до глядача. А шо вже говорити коли кіно про Висоцького, про людину, яка характеризує напевно цілу епоху. Може я просто не вловив суті, але не знаю про шо кіно. Про наркотичну залежність самого Висоцького? про його друзів пявок, які тільки за гроші переживали і яким все зійшло з рук? А любовна лінія про Володю і ту його молоду подружку шо тарабанила морфій через пів союзу, то взагалі якесь висосане з пальця убожество....враження шо фільм ні прошо. В фільмі я не побачив того Висоцького якого чую в його піснях, скоріше здавалося шо та його пластмасова фізіономія лише для реклами. То тільки моє субєктивне враження, та все ж обідно шо кіно тепер все більше роблять не для самої ідеї "кіно", а просто шоб бабла скосити

• Подобається Подобається x 3
  16. MARTINI

Підпишуся під кожним словом. Мене фільм теж розчарував

17. Mokasin

Mokasin Member

Цікаво, але зовсім не схоже на правду.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Фільм цікавий, але Висоцький там відсутній, 3D модель собі, та й все.

19. terRen

Після перегляду у мене залишилося таке ж враження...
    Критика М.Владі має таки місце, особливо її шокували маніпуляції Микити Висоцького з посмертною маскою батька.
    "Це вже мене шокувало. І я бачила, як син хвалиться тим, що, домагаючись для актора найбільшої схожості з Висоцьким, вони зробили копію з силікону з посмертної маски Володі, яку я сама зняла. Це не тільки скандально, а навіть страшно. Це аморально і неетично. І якби я була віроючою, я б сказала , що це гріх. Я в розпачі і в печалі ", - сказала Марина Владі.

20. Comte Mouravieff

Comte Mouravieff миється в бані

Единственным выходом из сложившейся тяжелой финансовой ситуации для Веры было удачное замужество. И она выбрала в качестве жениха художника графа Владимира Муравьева, который при первой же встрече влюбился в дочь знаменитого тенора и вызвал в ней ответное чувство. Папа Веры хотел расстроить свадьбу своей дочери, но, невзирая на препятствия, в 1883 году Вера и Владимир поженились. Их брак продлился два года, в течение которых между супругами постоянно происходили ссоры и размолвки. Любивший выпить Муравьев часто во время скандалов распускал руки, и завел роман с младшей сестрой Веры — Надей, которая позже вспоминала: «Забившись на чердачок пригородной дачи, принуждая себя не слышать тяжелых столкновений… я, бывало, обмирала от страха. Мне чудилось, что вот—вот наступит мгновение… и одному из двоих — или ему, или Вере — не станет места на земле…»

Узнав о двойном предательстве, Вера испытала сильное потрясение, и пыталась отравиться, после чего провела месяц в психиатрической больнице с диагнозом «острое помешательство». «Тогда случилось со мной что—то ужасное. Я сошла с ума и была в сумасшедшем доме целый месяц», — вспоминала Вера Федоровна.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

http://chtoby-pomnili.com/page.php?id=107

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

http://allday.ru/index.php?newsid=399000

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

http://www.youtube.com/movie?v=jMmwgEwsPd8&ob=av1n&feature=mv_sr

а де твій аватар? :)