Вісники смерті

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Filosof, 4 лют 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що це відчуття смерті.
    То психіка, дипресія.

• Подобається Подобається x 4
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Чоловік моєї бабусі теж сказав, що умре. Наступного дня його не стало.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут справа не в тому.

Якщо людина жаліється на життя, на ситуацію, на себе, на ще там когось, а тому каже, що помре(як то з Вашою знайомою), то це одне.
    Інша справа, коли людина в мирі і спокої каже: я скоро помру.
    моя вчителька - Неля Миколаївна, перед смерттю сказала: я скоро помру, покличте мені священника. На другий день померла. Тобто це не емоційно, а то було внутрішнє відчуття.

• Подобається Подобається x 6
  4. hunter

hunter мандрівник

а мені вдається!
    можливо для вас це шось велике і хвороба, а для мен це просте внутрішнє переконання в протилежності до позитиву.
    і депресія то не хвороба. і нема чого голову забивати єрундою, і так там повно всього)

• Подобається Подобається x 1
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Насправді, є багато форм депресії, деякі з яких є лише настроєм, тобто не є хворобою. Але є й хвороби, пов"язані з депресією, які вимагають ліків. Антидепресантами називаються...

• Подобається Подобається x 3
  6. hunter

hunter мандрівник

наприклад?

7. Василь

Василь Well-Known Member

Наприклад, ендогенна депресія, манійно-депресивний психоз тощо...

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Таких хвороб, антидепресантів, я не чув.:)))

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

іншими словами, ця хвороба - вісник смерті.

моя бабця все казала, що скоро помре. Але прикол був в іншому. Вона казала:
    -тре поміняти в хаті підлогу, бо я як помру, прийдуть люди на похорон, то будуть смітися з тої підлоги.

З чєсом ми реставрували майже всю хату, шоб люди сі на похороні не сміяли, а бабця ше поза 10 років жила.

Нє, ну мож було сказати: зробіть то і то... так нє, всьо сі робило через смерть і сміх на похороні...

• Подобається Подобається x 5
  10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ні але до смерті довести може.
    Щодо депресії - ц е поганий настрій який без певноїї причини триває кілька тижнів.
    Самостійно пдолати цю хворобу практично неможливо без серйозного лікування.
    таке лікування плягаєє у поєднанні медикаментозної терапії з психотерапією.
    Так що подрузі пані Філософ варто звернутись до лікаря психіатра, або психотерапевта з медичною освітою. Лікування депресії доволі тривала і неварто очікувати швидких резуьтатів, ефект ліків настає після 2тижнів-2 місяців систтематиччного прийому.

• Подобається Подобається x 1
  11. Оленa

Оленa Well-Known Member

Погоджуюсь з Михом, що це депресія, коли через беззмістовне життя не хочеться жити. Вам треба більше часу проводити з нею, походіть в театр, на виставки, до церкви, щоб вона була серед людей, заводила нові знайомства і не думала про сумне. Головне допомогти їй знайти сенс у житті і добре якби вона познайомилась з Христом.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

І моя так... Я років з 6 мала знати, де лежить її "похоронна" торбинка, які треба дати мешти і який образок покласти до рук, деколи бабця ще перепитувала на всякий випадок, чи я все добре запам"ятала, чим неодмінно викликала у мене на перших порах страшне ревіння, далі я вже звикла і не реагувала.
    Починаючи десь так з 60-річного віку бабулька їла себе і всіх нас, що у неї "та біда", але до лікаря вперто не йшла, боялася. Коли зрештою через 10 років перевірилася, виявилось, що ніякої біди нема. А померла у віці 74 років від інсульту, коли вже ніби йшла на поправку і ніяких передчуттів не мала.

13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ще хтось хоче знати день своєї смерті?

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

а воно вам тре?!,

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)