По-перше, це трішки вже якось вульгарно, а по-друге, не та тема. Хоча б написали пацани у вишиванках..... (жарт).
ге...в нас їх взагалі не знайдеш по Одесі. А ви "чоловіча/не чоловіча"... що знайшла, то і вдягла. Бо відчуваю потяг до коренів. А що, не подобається?
Не нада ля-ля.... Зашла бы Маруся в пассаж и нашла старого еврея который вышиванками торгует. Вход с Дерибасовской второй-третий магазинчик справа.
ТАК під нею наган простіше ховати. Намуркуючи: Там сидела Мурка в кожаной тужурке И из под полы торчал наган Мурка ты мой Мурёночек Мурка ты мой котёночек Мурка Маруся Климова
думала ще вдягти її на свято якесь...а тепер подумаю ще)) всі забракували...але ж в нас не дивляться, чи я не ту саме вдягла - сказали, що добре
хто це "Всі"? ну то й вдягай, нікого не слухай. А ще краще-подаруй цю вишиванку чоловікові, а сама сходи до старого єврея в Пасаж і купи собі іншу..жіночу Хоча я , наприклад, теж не розрізняю чоловічі від жіночих...У нас вишиванки рідкість.Хіба що на замовлення..
так в нас теж рідкість! не знаю, де там кертіс бачив що...немає ніякого єврея в пасажі) не зустрічала. а вишиванки в нас дійсно дуже рідкісне явище, тому мені в моїй можна ходити і всі будуть в захваті. Але ж хотілося б теж щоб гарно було і правильне