Вишивана сорочка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем iso, 18 гру 2008.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ну звісно що не варто пялити вишиванку на пляж, або у сауну... є купа місць коли дана одіж буде недоречна... але якщо на неділю до церкви чи просто прогулятися... то я вважаю вишиванка може мати місце, і бути лише окрасою :)

• Подобається Подобається x 3
  2. iso

iso Well-Known Member

Не маю проти пам’яті витоків, але не схвалюю намагання будь-що триматися їх. І не село-зло. Неправильно, коли ми міняємо середовище, але не хочемо адаптувати свою психологію до нових умов.
    Коли в місто приходить сто людей, вони пристосовуються до міста, коли 10 тисяч, із психологією чужого середовища, вони пристосовують місто до себе.
    Буферність системи тут в значенні здатності компенсувати вплив інтервенції тих сто людей.
    Створення автобусного, кінескопа, сільмагу, телевізорного… і відповідно Наукова з Артема, Сихів, Рясне…
    Це лише моя думка, і не претендує на абсолютну істину. І то лише тому що Істина одна…:blush:
    Приймало, але еволюційно, а не революційно.

3. iso

iso Well-Known Member

.Мав щось своє, неповторне, але міське...
    Наприклад ?
    Архітектура, пам’ятник Міцкевичу, батяри, торги східні, стрийський парк, книжковий форум…
    Шотландці вперті і хорі людио_О
    На свята:good:
    Я не проти використання етнічних мотивів у вбранні. Але проти впертої демонстрації своєї українськості видобутими із старих скринь вишиванками, шароварами (Хай і не із скринь).

4. Вот читаю и в который раз убеждаюсь: Киев и Львов совершенно разные города. У нас не то что в городе, в селе вышиванки я не видела, чтоб носили.

5. iso

iso Well-Known Member

І я майже так вважаю:give_rose:

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

і багато людей у вишиванках ходить?

7. iso

iso Well-Known Member

Серед молоді - ні

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я гадаю то не питання в місті чи в селі, то питання чи має місце вишиванка у сім"ї, у вашій власній сім"ї.
    П.С. Ірено, фото вдалися, дякуєм.

Останнє редагування: 20 гру 2008
    • Подобається Подобається x 11
  9. Марусино

Марусино Well-Known Member

у нас ніколи нікого не побачиш в вишиванці. Хіба що на урочисте свято, де концертна група виступаючих на національні мотиви.

10. Да у нас тоже. На Андрейке продают, но они ТАКИЕ ДОРОГИЕ!

11. Adriasia

звісно що дорогі, якщо ручна робота... тож скільки тра дзьобати ото вишивання... душу вкладати. У Львові також є на Вернісажі вишиванки вишиті вручну, але можна і знайти значно дешевше машинної вишивки, не сприйміть за рекламу, але фірма "Юність" здається таке вишиває....

ну а ось і я у вишиванці, то таке плаття з запасками

• Подобається Подобається x 8
  12. А это правда, что у вас часто ходят в вышиванках? У нас - нет.

13. Adriasia

правда (я ж не до знимки вділася :) )

14. Просто так ходят, по улице? о_О

15. Adriasia

ну та ж на вулиці знимкувалася :)
    і подруга моя носить вишиванку влітку по вулиці...
    та і мама носить...

зараз мені подобаються такі на льоні вишиті, але льон не фарбований має бути а натуральний колір.... гуцульський стиль

16. Какие мы всё-таки разные! (Я имею в виду города)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А косою (маю на увазі зачіску)?:)

18. левиця

левиця Well-Known Member

А як гарно виглядає вишита чоловіча сорочка з комірцем під костюм, але так, щоб піджак був розчіпнутий. Це просто супер. Ще ж такий варіант Франко запропонував.

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

мене, до прикладу, більше дивує те, що у вас спокійно "чоловіки" на вулицях цілуються..

• Подобається Подобається x 1
  20. Полковник

Полковник миється в бані

А то, что на стометровке пацаны при всех в трусики к девицам залазят Вас не дивует?

а де твій аватар? :)