А от мені, як правило, сняться хороші сни, і не справджуються. :girl_in_dreams: Втім погані теж. :pull-pigtails: Життя би нагадувало фільм, а так "січка, дрова і корова".
Не буду стверджувати категорично,але,на мою думку,сни - радше відображення нас ІСТИННИХ,того,що НАСПРАВДІ відбувається в нашій підсвідомості - підводної частини айсберга того,що називається розумом. Це відображення нашого внутрішнього стану.Дуже часто ті сни підказують нам,що робити...правда,не факт,що ми до них прислухаємся...і не факт,що підказують... Особисто мені...нічого... Тупик....туннель...чорний ліс...відчуття,що треба йти....йти...йти... Часом сниться,що я в тюрмі. І не знаю за що...і скільки сидіти...і ніхто нічого не каже... От... Хм..."Бітіє определяєт сознаніє"...не дурний сказав....
Іноді сниться така туфта,шо ніяке"битіє" а тим паче "сознаніє" тут нідочого....Ось мені наприклад сьогодні снилось,що я дракон і довкола люди стають драконами,до чого така фігня..... просто позакривала в хаті вікна, повітря забракло,от і снилась чухня...
Мені снилось трохи інакше-що близькі люди перетворюються у вовків, час від часу. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- Одній людині снився сон. Вона в тюрмі(до того сна людина знала про Христа, але жила по плоті) -тобто заручник свого "я" . навкруги все темно. і нема шансів вийти з тюрми. Потім хтось зриває двері тюрми і зявляється світло. В пройомі дверей стоїть Христос. Але Він йде. Людина, якій сниться сон біжить за Христом. Але Він обертається до тої людини і каже їй, що насправді вона не хоче бути спасеною і врятованою з тюрми. Цій людині насправді подобалося жити по свому "я" , вона не хотіла звільнитися і підкоритися Христу і Його любові.. Що до сна-що треба йти-треба йти з того стану вашого життя до кращого. Треба всім сердцем почати шукати Христа.
Може це просто сон без значення, а може це пересторога щоб ви уважно подивилися на своє відношення до Бога. Можливо ви відійшли від Нього і не помітили.
хммм...так любий сон розтлумачити можна.... не важно, чи уві сні людина бачить себе драконом чи шаблезубими тигром чи телепузиком, все це означає, що людина відійшла від Бога, я вас правильно розумію?
А,як священника в сні вздріти? ---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- А,як священника в сні вздріти? То,як,цікаво,сонник plаstic це отлумачить?
Сни на заказ не сняться. Хіба дуже рідко. ---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- Це моя думка що до сна. Може я і помиляюсь. Просто дракон в біблії асоціюється з сатаною-той хто є противником Бога. ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- Хіба Бог не являвся Лавану і Ісаву у сні з пересторогою? Сни часто даються людині, щоб перестерегти її, або щоб людина отримала відповідь на якесь важливе питання. Інколи сни важко розтлумачити, і не кожен зможе правильно, бо вміння від Бога. Інколи сни сняться при багатьох турботах
Не сняться. Але вони мають одну властивість...вони продовжуються...живуть своїм життям... І тоді...пробуджуєшся в холодному поті...і до ранку не спиш... Щоб не продовжувався... Але воно продовжується наступної ночі...і...наступної.... Вливаєш в себе літри кави....займаєш голову...роботою..читанням...щоб швидше ранок... А на зміну снам приходять думки...не менш страшніші...
Моїй мамі сняться віщі сни. Як хтось з родини помре - мамі моїй наститься за декілька днів. Вона завжди бачить біду . Це так погано - вночі їй сниться чорна вода, а вдень телефон сповіщає про смерть родича . А ще в неї не "живуть" мобільні телефони, усі вони швидко виходять з ладу . Вона того не хоче, а воно саме її переслідує
Мені часто сниться що я переїзжаю на нову квартиру або повертаюсь на квартиру, де жила в дитинстві. Що це може значити?