1. Несомненно. И кроме того позволяет не махать кувалдой на морозе, а заниматься интересным, творческим и полезным трудом. Кроме уровня я добавил бы качество жизни. 2. Во время, когда я учился - нет. Глядя на детей - и сейчас не учат. 3. Конечно - да. У меня достаточно специфические знания, если их умело использовать... Но я слишком ленив и мне всего, в принципе, достаточно. Ибо полностью самодостаточен по натуре.
Не факт... Я і без вишки цілу зиму відпочиваю....і літом не переобтяжуюсь а три мої знайомі з вищою кувалдами махають цілу зиму....а шуфлями ціле літо ))
Спорить не буду, тут уж как повезет. Но большинство из тех, с кем я учился, устроились по жизни хорошо.
Так Ні Так Ше пару ремарок 1. Мені в тому плані просто повезло. Моя ВО достатньо дотична до мої роботи тому вона мені помагає. 2. Квест "Здобуття ВО" багато чого вчить сам по собі. 3. ВО ВО рознь. Кілька людей з нашої заочної групи за 5 років вивчили більше, шніж дехто за 8 років з двома ВО. Власне в моєму випадку сам факт наявності диплому ролі не грає. Є в нас люди і без такого і гірше їм від того не є. А от знання треба. Але то певно тільки в нас в ІТ так.