Так Згідний Частково Нафіг, калічать дітей в юному віці... Дуже корисно і цікаво от тільки в школі не вчили того... Це ви сказали....не я)) ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- ЇЇ нівці сконструювали....а наші краще б і не брались о того.... ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- Геніально......от тільки в нашій школі (конкретно моїй, хоча в інших мабуть те саме) не вчать вчитись а вчать слухатись.......і дають багато готових, і завідомо невірних, рішень..
Колись на Україну приїхала японська делегація. Після екскурсії по передових заводах і науково-дослідних інститутах їх запитали які в них враження про Україну. Японці відповіли: - У вас чудові і милі діти. Але все, що ви робите руками......
От це якраз моя проблема....і тут хоть якось я (ми) можу(мо) впливати... А ви так глобально зарядили.......з себе треба починати))))))
Locke, читаю книжку Мороза - я вражена. Дуже чітко описує реалії російського бізнесу. Книжка дуууже відрізняється від американських бізнес-книжок, в яких так солодко описано "just believe and you will become millioner". Дякую за пораду
На мою думку не так впливає, чи має людина вищу освіту, як те, які життєві пріоритети вона перед собою ставить. Як правильні - тоді і буде почуватись себе щасливою, зреалізованою, задоволеною майновим станом. Коли не зовсім правильно вибраний життєвий шлях - то і при великих статках може відчуватись нещасною, бути "заручником" певних обставин.
1. так. по перше, щоб отримати ВО чесним шляхом треба не тільки вчитись, але і вміти викручуватись з різних ситуацій, знаходити рішення поставлених задач із мінімальними затратами часу (бо ж треба ще на пиво мати коли ходити ) і грошей (бо треба мати за що на то пиво ходити ) 2. ні. але навчання в вузі сприяє заробленню грошей (всі мої одногрупники на 5 курсі вже працювали, багато хто ще на 4, дехто і ще раніше вже підробляв). 3. дуже частково.. але якби не вуз, то б не мала такої роботи, яку маю. перш за все під час навчання збільшився значно кругозір, виникло багато нових корисних знайомств. це значно допомагає і по роботі, і в житті. Питання двієчників і відмінників. Оцінки ні на що не впливають в подальшому житті. Впливає наявність диплому, знань і звивин. Оцінки мінімальні потрібні, щоб не вигнали. П'ятірки потрібні батькам (хоча не розумію чому - вони ж добре знають, що оцінки ні на що не впливають потім) і державникам, яким потрібні бали на стипендію. Але все таки важливіші звивини і знання. Одне без другого не вигребе.
Чи впливає ВО на рівень життя? Чи навчають в інститутах, як заробляти? Чи використовуєте ви знання, здобуті у ВНЗ, для заробляння грошей? 1. да, уровень жизни зависит от ВО при том не только от наличия, но и от бренда вуза 2. в вузе не учат как заработать, а учат КАК работать хорошо и лучше остальных, что само по себе приводит к заработку. простой закон - хорошему специалисту платят больше 3. я работаю по профессии
В кожному правилі є винятки, які тільки підтверджують правило. Особи в Вашому прикладі були "на голову вищі" своїми талантами від інших претендентів.