Дитя в школі вже давно...Особливого дискомфорту нема, от хіба вчителька чомусь постійно заміняє фізкультуру математикою....прямо манія якась ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Лікарі........лікарі це жах, це ..це повний пі...жах коротше))))))))))) Вони тепер всі в диСтиБЮторах ходЮть....так що лікують тільки препаратами тих фірм на які працюють і відправляють тільки в "свою" аптеку...тому я вирішив ніколи не хворіти))))))) От тільки медогляди достають...як не самому потрібно, то дитю)....і в більшості кабінетів треба дати щоб написали шо здоровий
Є на ту тему анекдот, але я би сказав, що то не анекдот, а правда нашого сьогодення: Один бізнесмен іншому: - Мій син закінчив школу, вчитися не хоче, лишень одні розваги в голові. Ти б не міг взяти його до себе на роботу? - А чому до себе не візьмеш? - Та він батька не буде слухатися. Хочу, щоби він попробував, що значить праця і навчився заробляти гроші. - Гаразд. 2000 баксів в місяць за пів дня роботи в офісі - підходить? - Та ні, то для молодого пацана для початку завелика сума. - Ну добре, 1000 баксів і цілий день працювати. - Та ні, все одно забагато для початку. Почне пити, гуляти. Я хочу, щоби він знав, як тяжко заробляються гроші. Дай йому таку роботу, щоби працював зранку до вечера і отримував 1000 грн. - Ну ти даєш! Для такої роботи треба мати вищу освіту. ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ---------- Вчився то я добре. І свого часу працюючи за спеціальністю займався науковою роботою і мав навіть дуже непогані результати. Але цією роботою на хліб може заробиш, але без масла. Прийшлося працювати не за отриманою спеціальністю.
....Більше того, подумайте скільки шкільних знань ви використовуєте в житті Обмежується програмою до 4 класу)....Читати ..писати (майже не потрібно) рахувати. ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ---------- Нівкого до-речі не виникало враження шо в школі нас вчили зовсім не того шо в житті потрібно? Де юридична грамотність? Де самооборона? Фінансові знання? Психологія? Вивчення анекдотів було б значно корисніше нашої шкільної програми...
Уся Європа скорочує кількість годин навантаження на викладача, а ми краще знаємо - ми загрузимо викладачів по повній, аби знали як лінуватися! Як то так - усі працюють, а вони інтілігєнти хр..нові ... Якщо викладач кваліфікований, то репетитор для чого??? Тобто оскільки грошей нема, давайте вчити погано, щоб мати кого перевчовувати? Насправді треба навчити молодь самостійно вчитися, то є одне з найголовніших і найпотрібніших вмінь. ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- Так-так, для заробітків в Італії якраз достатньо ---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- Основи усіх згаданих вами предметів передбачені шкільною програмою, але їм не надають серйозної уваги, через брак спеціалістів ... вловлюєте про що я?
Щоб допомогти тим, в кого поганий ні - вчити тільки найважливішому. (нажаль кількість викладачів прийдеться зменшити...) За такі слова - запрошую на каву! Але тоді постане питання ще більше - навіщо стільки викладачів? (кількість робочих годин правда можна буде зменшити, а якість збільшити - заодне і платню )
то хіба як приїду до Львова О! А за це то я Вас не тільки на каву а й на конячок запрошую Браво! Ось ми і спільно дійшли розумного висновку! Саме так і потрібно діяти. А запитання насправді звучить так - навіщо нам стільки некваліфікованих викладачів?
От тільки в вас нема ніякої можливості так діяти...і не так діяти теж нема можливості. Чому б не обговорювати питання на які ми самі можемо впливати?
Якщо серйозно на цю тему, то я помітив серед своїх однокласників, одногрупників та й просто знайомих, що успіхів у бізнесі досягли ті, хто вчився ледве на 3 і свого часу не міг зв"язати до купи двох слів, а всі однокласники з них насміхалися. Тепер вони круті бізнесмени, а колишні відмінники-медалісти працюють на них. Чому бізнесмен-колишній двійочник досягнув успіхів? Чому він бере собі на роботу відмінників і медалістів, коли всім відомо, що зараз більшість людей працює не по спеціальності і стати більш-менш хорошим фахівцем в новій для себе справі можна стати через рік наполегливої роботи і самоосвіти? Та дуже просто. Двійєчник, який ніколи не готувався до уроків, щоби отримати трійку мусів проявляти "чудєса ізворотлівості", находу щось вигадувати і викручуватися. А відмінник мусів все знати, причому скурпульозно. Але в бізнесі нема готових рецептів, принаймі в нашому національному дикому бізнесі. Постійно треба щось вигадувати, викручуватися і порушувати закон, а відмінник завжди діє лише по правилах. А відмінників вони беруть на роботу виконавцями тому, що відмінник - це діагноз, він і в навчанні і в роботі відмінник і буде за копійки пахати зранку до ночі, щоби самому собі підтвердити свій статус відмінника соціалістичної чи капіталістичної праці. Кого цікавить ця тема - погугліть в Інтернеті книжки російського письменника-бізнесмена Юрія Мороза. Точно не пам"ятаю їх назв, але там описана вся ця жорстока правда.
Тому що один привик кататись по рейках а інший по бездоріжжю, зато туди куди хоче Один має готові рецепти на все (правда неправильні) а інший шось постійно вигадує... Один дуже розумний і тому точно знає що і чому і по якій причині в нього не вийде, а інший придурок, йому кажеш шо це неможливо а йому пофіг, він своє робить.... ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- На те якими знаннями загружати собі голову)... Вирішив заповнити прогалини шкільної науки))....вчу закони України, для початку ті які стосуються спілкування з ДАі і міліцією, а ше про землю і фермерське господарство))) Люди!!...в нас в Україні золоті закони виявляється).....Я справді вражений!!!! В нас стільки прав...в нас стільки халяви)....а про це навіть ніхто не знає)
Я прийшов якось в міністерство освіти, а там дєд на прохідній - і почав на мене робити наїзди. Я лише сказав: - Я громадянин України. Дід різко змінився на обличчі, і сам мені розповів куди піти і як краще зробити...
В нього і тренінги не погані....Якщо кому цікаво можу закинути ссилку на торенти. ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- Чому?....знання законів в житті знадобиться значно більше ніж знання інтигралів і тих як їх там...диференціалів, прости Господи))))))))))))) ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- От візьмемо автошколу, правила хоч хриновенько, але вчать а права водія в спілкуванні з ДАІ не вчать зовсім....навіть не згадують)
не мною придуманий вираз, що вища освіта розуму не додає Так воно і є. Вища освіта сама по-собі не впливає ні на що. На рівень життя впливає бажання людини добувати і використовувати набуті знання, досягати бажаного результату праці, і тим самим підвищуючи рівень свого життя. Звичайно, в інститутах не навчають, як заробляти гроші. Але там можна добре натренувати соображалку, яка потім дуже знадобиться у зароблянні грошей. Чи використовую я знання, набуті у ВУЗі? Так. Я навчалась комерційній діяльності, а тепер нею займаюсь. Звичайно, більшість того, що я знаю і вмію - це не заслуга ВО. Однак, навчаючись у виші, я реально вчилася (як то кажуть - для себе), запам'ятовувала і аналізувала великі обсяги інформації, читала багато додаткової літератури, писала аналітичні роботи (реферати, курсові) тощо. Мені було цікаво вчитись. А тепер цікаво працювати
А тому, що ви егоїст і визнаєте за корисне і потрібне лише те що потрібне саме вам на саме цьому етапі вашого життя. А крім законів дорожних і юридичних є ще тьма тьмуща інших законів - закон природи, мовні правила, правила поведінки, закони психології, і т.д і т.п. І, ви знаєте, є такі диваки, що їм інтеграли більше до душі ніж юриспунденція. Їх називають лохами, може чули Але фіг би вашу машину сконструювали без тотих диференціалів. А у школі в ідеалі вчать всього потроху, щоб дитина могла вибрати собі заняття до душі. Повторюся, навчений вчитися здобуде необхідні для нього знання сам і без труднощів. А вас всього навчи - навіть права водія в спілкуванні з ДАІшниками Та там і читати нічого. Тройошник видать
Та Hyligan не такий вже хуліган. Тому не ганьте його сильно... Хоч про інтеграли ви дуже вірно підмітили. (просто наша школа з 69 року не вчить, як їх використовувати )