Вирок Луценко оприлюднено: чотири роки ув’язнення

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем duncan, 17 лют 2012.

?

Луценка

Голосування закрито 27 лют 2012.
  1. посадять так само, як і Тимошенко

75,0%
  2. звільнять

25,0%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Навіщо?:scratch_one-s_head:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хабарі, пане Степанич, хабарі
    усі ці поліцаї, податківці, санстанція, сбу ... -- всі вони вони хочуть мати гарний будинок, машинку, шмотки, а працювати не хочуть, працювати за них повинні прості громадяни

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я Вам більше скажу: і прості громадяни хочуть мати гарний будинок, машинку, шмотки, а працювати не хочуть...
    Народна мудрість: - Я не хочу більше заробляти. Я хочу більше отримувати.

4. duncan

прості громадяни можуть показово саджати іньших простих громадян?
    і тортури приміняти теж можуть?

5. VasMT

Не буду з Вами сперечатись... Ви свято ВІРИТЕ в те, що Луцик і Йулька - невинні жертви. Тільки що прочитав на сусідньому форумі "програму" дій після повалення теперішньої влади.
    Але мало хто пам"ятає з якої сім"ї пішов "борець" за правду. Яке відношення мав пан Луценко-старший до КПУ, а відповідно в яких умовах виховувався Югасик. Мало хто пам"ятає, що Луцик починав свою кр"єру під крилом пана Мороза. Мало хто пам"ятає про щирі обіцянки пана Луцика посадити всіх за грати, розслідувати "отруєння" Йушченка, вбивство Гонгадзе. Мало хто пригадає "реформи" МВС, проведені Юріком під проводом Пасічника... Це тільки те, що видно неозброєним оком. Решту, а саме корупційні діяння, нецільові витрати коштів, "полковник" воділі до 8 березня тощо виявив суд.
    Але того ніхто не бачить і не чує. Всі бачать, що Луцик сидить і плює на суддю... Та й нехай сидить. З якої радості воділа отримує пенсію вищого офіцерського складу та поза чергою отримує квартиру? Я не напружуючи мозок назву одного мєнтовського полковника, двух підполковників і цілу купу молодших офіцерів МВС, які не отримували житла взагалі.
    Галасуйте-галасуйте... Теж мені, бранець совісті... :))

6. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

- знов за рибу гроші :) :
    - де ж пан побачив і який суд довів "корупційні діяння" ?
    - ви хоч резулятивну частину читали - там немає "корупції" ... чи може ви не знаєте значення слів ?

- знов теж саме питання : чому посадили за сміхотворними обвинуваченнями - в них ( у ПР , в судах , прокуратурі ) зовсім всі дебіли залишились - нормальних прахФесііАНАЛАВ вже нема (навіть справу не можуть переконливо состряпать ) ?

- а так тебе завидки замучили ?
    - чож ти так палися ..." слуга народу " :)) ?
    З.И.
    - я б за таку брудну роботу ( як з Луценко і Тимошенко) не тілки їм би на місці прахФесара житла не давав , а відправив би в шахту чи на меткомбінат працювать - тупі бездарі.

7. VasMT

Я Вам не давав дозволу звертатись до мене на "ти".
    Тепер щодо "слуги" і "палива". В даному контексті це слово пишеться "палишся" (вчіть мову, москалю), це перше. Друге: я і судимих снаю немало. І тих хто "не состоял и не привлекался". То в чому я спалився?

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ото ж правильно, шановный пан!
    Надо им отомстить за Юрика и за Юлю!
    Ю-ля! Ю-ра! Ю-ля! Ю-ра!
    Повалыты цю владу, хай их тэж посадять!
    А потим нови прыйдуть - тэж будуть саджаты!
    Пив-державы будуть сыдиты, а пив - державы их охороняты!
    Такэ жыття добрэ настанэ!

9. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

... грамотей :)) ... ещё меня мови учит .

10. duncan

хто сказав, що вони невинні жертви?
    я сказав, що це судилище є політичним
    і що з того?
    у нас чи не усі громадяни України або з комуністичних сімей або комсомольських
    і я прекрасно пам’ятаю, що Луценко з соцпартії, а за Мороза голосував на виборах

11. VasMT

Оп-па... А як же "в кожній родині" вояк УПА, страчений та висланий, жертава комуністичного режиму? Невже після "багатомільйонних" жертв, всі вцілілі подалися в КПСС і ВЛКСМ? :)) А як же НКВД з МГБ і ФСБ разом взяті... Прохіхікали такий наплив "детей врагов народа" :))
    Що там на рахунок люстрації???

12. V.P.

V.P. vegan power

рыдаю... горе... луценка посадили... бггг

13. duncan

раденький шо дурненький :sad:
    шановний, Ви нащо дурня клеїте?
    двадцять років тому -- це не надто великий термін, щоби усі сприймали на віру оповідання "нових істориків"
    а я нагадаю, що СРСР була тоталітарною державою, де кожен "гвинтик" повинен був будувати "світле майбутнє": спершу жовтеня -- потім піонер - далі комсомолець -- і нарешті комуняка.
    Ви багатьох людей знаєте, хто не був у комсомолі?
    Олександр Мороз утворив Соціалістичну партію тоді, коли (цілком правильно) заборонили комуняцьку, але всі прекрасно знають, що СПУ та КПУ -- це цілком різні партії.

- на рахунок кладуть гроші, тре казати "щодо", "стосовно" ;)

14. VasMT

Невже повинно бути інакше? Невже кожен повинен руйнувати майбутнє, сьогодення, минуле? Чи Ви гадаєте потрібно дбати тільки за себе, коханого?
    Знаю. А от багато чи мало...? Все відносно...
    Мови нема. Звичайно різні. Але батько Луценко якраз і був в ЦК КПУ. Мало того, все життя обіймав партійні посади. Невже Ви настільки наївні, що будете стверджувати, що світогляд Юрасіка, який все життя годувався зі спецрозподільника, докорінно змінився до рівня СПУ?
    От за це спасибі. Що взяти з людини, перші слова якої були російською та казахською... ;)

а де твій аватар? :)