Три роки поспіль... маєте вірменське коріння, Га? Надіслано від мого SM-J105H, використовуючи Tapatalk
Ту де я жию ,велика вірменська діаспора, може 20- 30 відсотків. Люди як люди ,не асимілюються з москалями . Для мене не дуже зрозумілі. Чого вони у джерел християнства взагалі не доганяю. Надіслано від мого SM-J105H, використовуючи Tapatalk
Армянє жгут А я вже був подумав, шо там в керівництві сталося шось гідне уваги Пашинян заявив про перехід влади Вірменії на вірменські комп'ютери Уряд Вірменії перейшов до роботи на комп'ютерній техніці вірменського виробництва. "Відтепер у залах засідань уряду буде встановлено комп'ютерну техніку вірменського виробництва. Розвиток високих технологій у Вірменії є пріоритетом уряду. Йдеться не тільки про програмне забезпечення, а й конкретно про техніку", – сказав на засіданні уряду прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян. За його словами, комп'ютерну техніку вірменського виробництва слід встановити також у парламенті. "Необхідно надати фінансове сприяння, щоб у залі засідань парламенту також було встановлено комп'ютери вірменського виробництва. Дуже важливо, щоб виробництво розвивалося, і перевагу слід віддавати місцевому виробництву. Це і приємно, і вигідно", – зазначив прем'єр Вірменії.
Якби я трохи більше ніж два роки тому почав вчити вірменську, а не турецьку, зараз міг би заголовки читати. До речі, вірменська мова відноситься до індо-європейських мов, як і українська чи англійська, тому вона ближча нам ніж турецька, хоча також не подарунок. Армя́нский язы́к (հայերէն, հայերեն, [hɑjɛˈɾɛn]) — язык армян, относящийся к индоевропейской семье языков, выделяемый в особую ветвь[3
Пашинян отказался от финансовой поддержки Евросоюза: "Потрясем коррупционеров и найдем деньги на реформы"
Для Вірменії пріоритетним союзником є Росія — голова Радбезу Вірменії Вірменія дуже пов'язана з Росією у військово-технічній інфраструктурі. Відтак РФ для цієї країни є пріоритетним союзником. Про це в коментарі Громадському повідомив секретар Ради національної безпеки Вірменії Армен Григорян. Він додав, що Вірменія підписала з Росією контракт на закупівлю російського озброєння на суму 100 мільйонів доларів та в майбутньому обговорить, в тому числі, купівлю винищувачів СУ-30. Російську військову базу в Гюмрі — найбільшу на Кавказі — Вірменія не розглядає як потенційну загрозу для національної безпеки. «Навпаки, деякою мірою ми вважаємо її гарантом нашої безпеки, оскільки російські війська на кордоні з Туреччиною допомагають балансувати відносини в регіоні», — сказав Григорян. Водночас Вірменія продовжує співпрацю з НАТО.