повірте мені дощу за четвер і пятницю випаде аж предостатньо! ви бачили мій пост який я тут написав - про те який циклон суне на нас?
Погоду на завтра слухайте післязавтра. Шкріб потилицю Кузьма: - Я прикмет не сплутаю- Буде лютою зима, Ох і буде ж лютою!! - Справді? - брови у роззяв Запитально зведені... Звідки лобуре ти взяв? Чув радіозведення? - Ні, похнюпився Кузьма, - Я прогноз не слухаю. Буде лютою зима, БО ПРОПИВ КОЖУХА Я..
Хотілось би вірити, але вже обід, а на вулиці сонячно. Бачу "Синоптик" вже змалював картину з вулиці. Подивлюсь ще через годину, чи щось не поміняють.
ну заходіть в мою тему на посиденьки там я даю прогнози. ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- після обіду вже почнеться дощ. в ночі він посилеться. Найбільший буде падати завтра зранку і холодно буде і вітер буде дути сильний.
тюююю. Я думав що Ви вкурсі раз так впевнено тоді мені казали. Я думав що Ви глянули звідки я... Це ж треба було так замаскуватися, щоб мене, москаля підкацапного, за свого прийняли))))