Мартіні з днем народження, здоровя і всіляких гараздів! Але от назва теми - пропаганда алкоголю, а на форум діти заходять
Мартіні, приєднююся до привітань. Хай Ваше здоровя буде міцне, як обценьки. З роси і води!!!! Водолій.
MARTINI, Вiтаю з Днем Народження! Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi, На подвір'ї й в гаражі іномарки дві круті, Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки, Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання!
Непомітно промайнув ще один рік і знову пора піднімати келих із мартіні за нашого Мартіні Отож, дружно тягнемо за вуха і вітаємо із Днем народження !!! Я впевнена, що сьогодні Ти почуєш немало теплих і добрих слів на свою адресу. Тому бажаю, щоб все сказане обов"язково збулося якнайшвидше Ну і невеличкий подарунок (простіть мені, але не можу втриматися ) [CENZ][/CENZ]
Сьогодні п"ю вино за здоров"я двох хороших людей - племінничка, якому 5 рочків, і нашого Мартіні, якому сьогодні... більше! Мартіні! Вітаю щиро з днем народження! Здоров"я, здоров"я і ще раз здоров"я, міцного-преміцного! А буде здоров"я - буде все!