MARTINI ! Усіх благ в одному флаконі келиху! І навіть випадкові застрічні казли нехай приносять Вам щастя!
О блін!!!! ледве не прогавила!!! І я приєднуюсь до усіх привітань!!!!! щастя, здоров'я, кохання, гарного настрою і всього найкращого!!!! агаїї і з тебе пиво, якщо щось...
Home is where the heart is, MARTINI is where the party is! За Вас, Мартіні! Нехай щастить! Так, так. Щоб ніякі Чінзано не ставали у Вас на дорозі! Бувайте здорові! До речі, нік Мартіні з якого приводу Ви обрали? 1) 2) Мартини (Martigny) — лежащий на высоте 475 метров маленький франкоговорящий городок в кантоне Вале, совсем рядом с Французской границей, всего в сорока минутах езды на машине от Шамони.
Сьогодні святкує свій день народження наш Адмін!:dance:Вітаємо МАРТІНІ з цим чудовим днем і бажаємо йому наснаги до нелегкої праці,мудрості,натхнення,імунітету до тролів і недоброзичливців і всього - всього найкращого!!
З роси, з води, на добру сотню літ бажаю щастя, благ земних по вінця! Здоров'я ще міцного, мов граніт, Щоб теплих весен сонячне проміння в душі будило ніжні почуття, щоб не торкалась скронь зими пороша, щоб ти пройшов через усе життя такий, як є - привітний і хороший! НУ ТО ВИП'ЄМ martini за здоров'я MARTINI!!!!!
А його ім"я сьогодні туцькали то там, то там... У чоловіка свято, а ми зі своїми одноденними дурницями. Мої вітання та побажання...