трохам сі спізнив, але теж хтю привітати... иии...вже стіко тутво Вам набажали, жи навіть сі розгубив, шо повідати.. їдним словом, абисьте були везучі) щестє, здоровля, наснаги і купи грошисок вітам P.S. алька зельцер хтось приніс, нє?
Присоединяюсь ко всем поздравлениям в адрес уважаемого администратора! Бутылка мартини бьянко 0.75 л за мной : ), это официальное заявление, передам при следующем появлении меня во Львове
Мммм... Мах, а до Харкова Вас можна запросити? Мартіні - то моя слабкість... З оливочкою... мммрррммм...
А может Вы к нам ? : ) Мартини (напиток, не путать с уважаемым администратором ЛФ) наличествует, оливки купим : )
Дозвольте, шановний, приєднатись до поздоровлень. Буду лаконічним: здоров'я, удачі і грошей, щоб вистачало.
Приєднуюсь до привітань для Мартіні Легкого і швидкого Вам доступу до всіх серверів,хостингів чи чогось там і завжди тримати "марку" Кася, Вас теж вітаю з уродинами,краще пізніше....
МАРТІНІ,вітаю з Днем народження!Цікавих і достойних задумів і легкості у їх досягненні! http://www.youtube.com/watch?v=YQAB3EvfpYs&feature=related