Відповідь: Вип'ємо за Мартіні! Де??? Йой, Мартіні зазирне, шо подумає? Мали бути вітання, а... :ninja:
Відповідь: Вип'ємо за Мартіні! поздравляю, Мартини! Счастья, здоровья, ТЕРПЕНИЯ! Всех благ! С ув. П. :moskali: Додано через 2 хвилини Кстати, год прошел, что ТАМ с УМОЙ в привате-то было? А?
Відповідь: Вип'ємо за Мартіні! Поздравляю с Днем Рождения! Желаю крепкого здоровья, верных друзей, успехов, счастья и любви!
Відповідь: Вип'ємо за Мартіні! Мартіні, сердечно поздравляю с ДР. Успехов и понимания. Извините, я тут со своим.
Искал, где же о Кобзаре?... и вышел на эту "гилку". Поздравляю!... Несмотря на то, что ... "дорога ложка к обеду". Прочтя исполненные высокого уважения предыдущие поздравления, понял: никто никогда о Вас не скажет - "Не с таким, как он ходить по сельве".
Уважаемый! Успеха Вам во всех начинаниях и делах! Здоровья, естественно! Благополучия! С ув. П. П.С. За кружечки ОТДЕЛЬНОЕ СПАСИБО! А за МЕДАЛЬ ещё большее ОТДЕЛЬНОЕ спасибо!
Ми бажаємо адміну, Щоби форум не ламався, І щоб каблі в чистім полі Були нижче, ніж бульдозер. Щоби баги не з'являлись, І щоб вірус не чіплявся. Спамер, флудер ну і чайник, Щоб обходив стороною Наш коханий Львівський Форум, Який ми усі так любим Вєм, не пишу я до складу, Але то не так важливо. Побажаю я адміну, Щоби був завжди щасливий! Піднімаю горня кави за Ваше здоров'я, Мартіні! І ще бажаю, щоб у Вас завжди був повний холодильник, бо ситий адмін - то ж добрий адмін, нє?