та я вже рада для вас пекти. Своїх на Різдво буду пригощати знову сирником під соусом і допікаю ще щось потім покажу: А взагалі моєю мрією є невеличка цукерня в такому барокко стилі.
я теж роблю сирник. 10 яєця / кіло сиру / стакан цукру / 2 ваніліна / 2 столові ложки крохмалю. але сир розминаю до кремоподібного вигляду. потім цукор і ще раз розминаю потім яйця щоб не було грудочок. потім ванілін і крохмаль. і додаю цукати або родзинки. 2 жовтка намазую зверху. і в духовку на 180 градусів десь на годину йду на ура зі сметаною за 20 хв всією родиною) ---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- Поетко ваш сирник то краса неземна. ну відкрити цукерню на площі ринок то дороге задоволення. та й там місця не так багато. я все націлуна десь там там де є "на бамбетлі" відкрила би там щось типу кафе цікавої їжі. типу свинина в шоколаді хоча я маю так багато ідей. але чесно тут дешевше купити ресторан зі всім всередин тіки там стіни перефарбувати. посуд та меблі все є. й копійки і заробляєш. в україні тіко встрілитись) і тут ніде не курять.) то найбільше радуй мене.
форумляни, чи варто у цій темі обговорювати особливості бізнесу по-українськи? Краще повернімося до теми випічка чи здоба, або по-простому булочки, еклери, круасани. Ця тема буде більш корисною і подобатиметься Поетка, якщо тут зібрати рекомендації про міні-пекарні що спеціалізуються на здобі, де, на відміну від туристичних місць львова, недорого! Дякую! Смачної куті
А з чого Ви взяли,що мені така інформація беде подобатись?радше навпаки,це ж мої конкуренти,якщо так можна сказати,до яких мені взагалі немає аніякогої справи....І я знаю,як там все печеться....Повірте бачила і вже не хочу....
Вчера жена ( она у меня мусульманка ) весь вечер готовила пирог, который любил Павлик. Сегодня я проспал и встал уже пол десятоого. Флюра уже уложила его , его Несколько раз перезавернула. Таким образом, она всё утро провела с сыном. Павел родился в сочельник. Я отнёс пирог в церковь, положил на поминание. Сказал, что он сделан на курином желтке, на что воцерковлённая женщина сказала мне, что сегодня - сочельник и уже можно. Спросила имя покойного и помолилась за него.
хм, а как же "булочная" возле географического корпуса ун. им. Франка? вроде булочки у них неплохие, за копейки при чем. а еще их чай и кофе с молоком... Эх. Вспоминается детский сад, по-моему в моем они были такие же
Я дуже полюбляю десерт макаронс, але в нас мало де можна знайти дійсно смачні Іноді замовляю через https://cupcake.com.ua/info/macaroons/ тому що в них максимально схожі на ориджинал десерт, що колись куштувала. Усі інші якісь підморожені и не дуже свіжі( Може хтось поділиться місцем, де можна знайти смачні?
Є особливості у випічці свого приготування, звичайно при використанні правильної технології та не економії на складниках. З того, з чим стикався, подобається випічка із пекарні "Сільпо", із пекарні Жовтанців ( є магазинчик в районі Нового Цуму ), при неекономії у "Вероніці", як на мій смак, дуже із розпушувачами, ватяна випічка із "Ашану".
А я на Різдво спробувала желейний торт, який дуже смачний, красивий та низькокалорійний.І пекти не треба!! Назва чудна - "бите скло". Фішка в тому, що треба купити 3-4 пачки желе (ціна щось до 8грн кожна), розпустити в горячій воді і поставити в холодильник на 2-3 год. За цей час желе повинно застигнути, якщо ви ретельно розмішали сухе желе з 2стак. горячої води, не залишаючи крупинок. Далі треба ножем порізати желе в тих судочках, де воно застигало - рівними кубиками. Далі берете 1 пакет (400гр) сметани, блендером чи вінчиком збиваєте сметану з 1 стаканом цукру і пакетиком ванільного цукру і вливаєте ретельно розмішану в горячій воді пачку желатіну. Перемішуєте. 1 порада: і желе, і желатін для сметани я розводила в залізному посуді,щоб трохи підігріти на газу, для кращого растворення. Тільки ж не доводити до кипіння. Далі збираєте торт: берете велику миску,вистилаєте її плівкою чи целофаном, далі шар цвітних кубиків желе, далі шар сметани з сахаром та желатіном, далі знову желе. Сметани багато на кладіть, бо не хвате) Останній шар - печиво "хрустік" чи "крекер" - десь 150г. Далі поставили торт застигати на балкон чи в холодильник. Я ставлю на ніч, та може він застигає і швидше. Утром я зверху на миску з тортом поклала плоске велике блюдо і перевернула на нього торт. Він вийшов нормально, бо зверху плівка. Плівку знімаєте і дивитесь на ту красу! Він білий як морозиво, але цвітні кубики желе проглядають як цвітне скло. Ріжеться добре, на столі стоятиме до кінця свята, не розтане. І смак добрий. Желе я брала з смаком ківі, вишні та апельсину. 2 порада:можна обійтися без плівки. Тоді миску з застиглим тортом треба поставити в більшу миску з горячою водою на пару хвилин, щоб трохи підтаяв і після цього добре виходить при перевертанні, але з плівкою менше мороки.
Раз розумієтесь на желе і галяретках, може підкажете, чув від декого, що якісніша, краще застигає та тримається на випічці галяретка польського виробництва, переконався, ніби краще на випічку підходять киселі польського виробництва.
Не можу порадити за польске желе. Я беру "Мрію". Добре застигає. Хтось казав, що желе від "Своя лінія" не застигла. Але хто зна як вони розмішували, треба щоб не було отих крупинок зовсім. Киселі - це трохи інше. Треба на мій рецепт таки купляти желе - на пачці так і написано "желе". Бо на цей торт застигле желе треба різати. А киселі не повинні застигати до такого стану. Його пити.
Раджу випічку від Культ хліба . Мені дуже засмакували їх круасани, вони на справжньому маслі, а не на маргарині як зазвичай у закладах
Ні, вона була в іншій пекарні. Я ще здивувалася, бо, як на мою думку, там круасани такі собі. Думаю, Джолі просто пішла в найближчу пекарню, а не за рекомендацією)