Бамбуче брауні то дійсно смачно і швидко і головне що підростає файненько..... ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- Олю,є тільки ше ті радянські, а нові хібащо електричні такі як вафельниці....
Лапай; Склад: 9 білків 300 грам цукру 300 грам кокосової стружки 3 ст ложки крохмалю Крем: 9 жовтків 150грам цукру 300 грам сметани 2ч.л. муки 200 грам масла. Наповнювач: свіжі ківі. З білки збити в густу піну, поступово добавляти 100 гам цукру. Збивати до "стоячих" піків. Додати 100 грам кокосової стружки і 1 ст ложку крохмалю. Перемішати і викласти у форму. Пекти при температурі 200 гадусів. Випікати таких три коржі. Для крему жовтки збити з цукром до пухкої маси, додати сметану і муку, вимішати і поставити на маленький вогонь. Постійно помішуючи доварити до легенького загустіння. Остудити і збити з маслом. Збір: корж+крем+ківі пластинками+корж+крем+ківі+корж. Готовий торт обмастити остатками крему і обсипати кокосовою стружкою. P.S. Дуже ніжний на смак. Ківі дає гарний колір і кислинку у торті. фото не моє з нету, але він направду має бути смачний, я їла, правда без ківі, хочу спробувати ще й з ківі...
А я таки пекла на Нр кокосовий тортик, правда ще спекла додаткових два макових коржа, і перекладала не ківі, а запареним чорносливом без диму.Вийшло смачно ,потім покажу....
Я теж пекла кокосовий, але щось мені ті коржі тонкі вийшли. Спочатку піднялися, а потім впали.Чорнослив у нас не проходить
це той кокосовий (в розрізі немаю,не сфоткала,забула,бо відразу ж ми його згамали)... А, це тортик на тему мультика "Баранчик Шон" робила на замовлення для коліжанки.
Тортик "Зимова казкА" ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- Випічка Різдвяна Торт "Верховина" ще з тих часів.
Дякую! Даю! Доречі він легкий у випічці і дуже смачний: ЗАЛИВНИЙ МАКОВИЙ 1 стк.маку (запарити і втерти) 3 яйця 200 гр цукру Яйця збити з цукром і вимішати з маком.Вилити все у застелену пергаментом форму. Зверху на мак вилити тісто; 3 яйця збити з 200 гр цукру, додати 200 грамовий стакан борошна чуть амонію або 1 ч л. порошка до випічки . Випікати 2 таких коржі. Пекти приблизно 20-30 хв.при 180 *С. Перемазувати улюбленим кремом.В мене був кавовий .Заварити пудинг ( на упаковці є інструкція) охолодити і збити з 300 гр. масла, можна додати кави,какао, що хто любить, а якщо шоколадний крем, то до гарячого пудингу додати плитку подрібненого шоколаду,щоб він там розтопився......гарно збити.
А я тільки що нашвидкоруч забацала пиріг . 1 скл варення (ніяк доїсти не могли) 2 яйця 1 скл. борошна 1 пакетик розпушувача. Все змішала і в мультиварку на 45 хв.
Боюсь навіть подумати, у вигляді чого був торт на 23 Слухай, але так все натурально! Чому не йдеш на конкурс Майстер шеф?
До пивка торт????? Але якщо куплять,то я не проти,мені хоч до горілки най їдять ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Хто мене там чекає??? тай нащо мені та запара...Зараз на 1+1 конкурс пекарів,то я думала,думала тай передумала, треба мати на то час і віру в себе....знаєш скільки там таких пекарів????