Випічка (торти, пляцки, печивка і т.д.)

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 17 чер 2010.

  1. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Пісочне печиво

    DSC05981.JPG
    Імбирне для наших воїнів в АТО
    DSC05882.JPG
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Orkokot

    Orkokot Well-Known Member

    булочки виглядають дуже апетитними
     
  3. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    [​IMG]

    Печенька-кукіси від Вікторії Нуланд Лілі Романової. Захоче хтось рецепт - поділюсь.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

  5. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Складники: 285 г масла, 2 скл цукру (можна менше), 2 яйця, 1 ч л екстракту ванілі, 3/4 скл какао, 2 скл муки, порошок до печива, 1/2 ч л солі.

    Інструкція: Збити масло з цукром. Поступово додати яйця та ваніль. Змішати сухі складники (мука, какао, сода, сіль) в окремій посудині. Поступово додавати сухі складники й добре змішати.
    Далі за рецептом треба тісто розділити на дві частини й скрутити ковбаски. Загорнути в плівку й покласти в холодильник на 2 години або й довше. Тоді витягнути, нарізати кружальцями й запікати, поскладавши на бляшку з пергаментом.

    Виходить велика гора.

    Пекти треба 10 хвилин при температурі 180 С

    Я Лілін рецепт збагатила подрібненими горішками.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Hailie

    Hailie Втілювачка мрій

    Чорничний пиріг :nyam2:
    Треба буде забацати з замороженими ягодами :)

    Для тіста:
    200 г борошна
    150 г вершкового масла
    100 г цукру
    1 яйце
    1 ч.л. розпушувача

    Для начинки:
    500 г домашнього сиру
    2 яйця
    100 г цукру
    100 г сметани
    500 г ягід (чорниці або смородини, лохини, журавлини)

    Готуємо тісто. Борошно просіваємо з розпушувачем. Охолоджене масло ріжемо шматочками, кидаємо в борошно і розтираємо до стану вологої крихти. Додаємо цукор і яйце, замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

    Тим часом готуємо начинку. Сир протираємо через сито, додаємо сметану, яйця і цукор, збиваємо міксером/блендером до однорідності.
    Охолоджене тісто викладаємо у змащену роз'ємну форму так, щоб вийшли бортики висотою близько 4-5 см. Виливаємо начинку в тісто, зверху насипаємо ягоди.
    Печемо в розігрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин. Охолоджуємо і виймаємо з форми.
    Смачного!

    UINHY4HgDkc.jpg
     
    Останнє редагування: 27 бер 2015
    • Подобається Подобається x 4
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А в мене зараз кекс печеться з родзинками і шоколадом. Якщо вийде нормально, то зроблю фото :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Hailie

    Hailie Втілювачка мрій

    ммм... клас! Мені аж запахло :) І чомусь асоціації з Різдвом ))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    DSC06123.JPG DSC06125.JPG
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  10. Lvivska Kvitka

    Lvivska Kvitka Well-Known Member

    Ням ням поділіться рецептом)
     
  11. Hase

    Hase зайчик

    А це сьогодні моя мала забацала...ммммм.... 014.jpg
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • ... ... x 1
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ділюсь :)
    100 г масла вершкового (розтопити)
    250 мл молока
    250 г цукру
    3 яйця
    350 г борошна
    2.ч.л розпушувача
    ванільний цукор
    50 г шоколаду
    100 г родзинок
    Збиваємо яйця з цукром до побіління маси, додаємо масло, молоко ..збиваємо
    Поступово додаємо борошно з розпушувачем , гарненько вимішуємо. Родзинки змішуємо з ложкою борошна і додаємо до тіста, шоколад подрібнюємо і теж додаємо до тіста.
    В змащену форму виливаємо тісто і випікаємо 45-50 хв при 180 град.
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. Orkokot

    Orkokot Well-Known Member

    Ваш кекс виглядає апетитно, і рецепт не складний буду пробувати таке заліпити
     
  14. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    DSC06141.JPG
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  15. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    На городі закінчився румбарбар, в хід пішли грушки з магазину )

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Таке ніби довгим сексі-манікюром подряпано.)
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Блонді з вишнями

    100 г слив.масла, нарезанного кубиками
    180 г белого шоколада
    120 г сахара
    2 яйца
    240 г муки
    1 ч.л. разрыхлителя
    щепотка соли
    180 г замороженной вишни без косточек
    сахарная пудра для украшения.

    Разогреть духовку до 170 град. Выстелить дно и бока формы для запекания 20*20 см пергаментом.
    Шоколад разломать на кусочки, сложить с маслом в среднюю кастрюльку и растопить на среднем огне до однородной массы. Снять с огня. Оставить на 5 мин, чтобы смесь немного остыла.
    Добавить в массу сахар, вбить по одному яйца. Смешать муку с солью и разрыхлителем, добавить к шоколадной массе и перемешать до однородности (смесь будет густой и может казаться не совсем однородной - это нормально).
    Выложить смесь в подготовленную форму. Вдавить в тесто вишни (размораживать не нужно). Выпекать около 30 мин. до золотистого цвета. Дать остыть в форме, нарезать квадратами. Украсить сахарной пудрой.

    DSC06715.JPG
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. manur

    manur Well-Known Member

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    @manur, дякую. Просто сюди ніхто не заходить ( ну мені так здається)
    Ще можу класний пиріг запропонувати спекти.
    DSC07494.JPG DSC07496.JPG


    Йогуртовый пирог с яблоками

    3 яблока

    2 ст.л. лимонного сока и цедра половины лимона
    65 г размягченного сливочного масла
    300 мл натурального йогурта
    2 яйца
    75 г сахара
    1 пакетик ванильного сахара
    100 г муки
    1 ч.л. разрыхлителя
    100 г манной крупы
    100 г абрикосового конфитюра
    Яблоки вымыть, удалить сердцевину и нарезать ломтиками. Полить яблоки лимонным соком. Йогурт взбить с яйцами, сахаром и ванильным сахаром. Добавить сливочное масло. Все взбить.

    Смешать муку с разрыхлителем и манной крупой и добавить к йогуртовой смеси, тщательно перемешать. Выложить тесто в форму для выпечки, сверху распределить ломтики яблок и выпекать в разогретой духовке при 180гр 30 — 35 минут.
    Натереть цедру лимона. Нагреть конфитюр и перемешать его с цедрой и соком лимона. Готовый пирог горячим смазать смесью конфитюра и лимонного сока с цедрой. Когда пирог остынет, посыпать его по желанию орешками.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. manur

    manur Well-Known Member

     
а де твій аватар? :)