Випадок у маршрутці.....

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 6 тра 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Этот гасел не противоречит Конституции Украины?
    Не нарушает правила Форума?
    Просто интересно.
    Ничего личного.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А поговорити?

3. Полковник

Полковник миється в бані

О Конституции или Правилах?
    Или о бандерлогшах?

• Подобається Подобається x 1
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

А в Росії не можна? Чи у Вас шансон блатні-тюремні-москальські-іноземні не крутять?

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Недавно зрозумів, що у львівських маршрутках (міських і міжміських) процентів на 90 їздить БИДЛО (чи як би то пом"ягше сказати). Як інакше пояснити, коли їдеш з вагітною жінкою (8-9 місяць) і ні одна скотина (вибачайте за емоції) не уступить місце!!! Я не кажу, що я дуже культурний чи вихований, але коли бачу, що вагітна стоїть, чи людина з маленькими дітьми, чи людина дійсно похилого віку, чи інвалід, то завжди встаю і пропоную сісти. Нажаль, більшість цього не робить! І це мені дивно!!!
    Молодь, в основному сидить і робить вигляд, що не бачить нічого навколо себе о_О
    Я в шоці! Я не знав, що це настільки вже в нас все черство!!!
    Якщо вже хтось і вступає місце, то люди старшого віку починаючи від 50-60 років. А молодші - "ні в какую"!!!! Не розумію!!! Це просто рагулізм, чи бажання комусь щось довести? Декілька разів піднімав скандал через водія в маршрутці Львів-Франківськ, і що ви думаєте - помогло??? Водій сам сварився, просив, але ж нічого не дало о_О
    Але ж невже люди самі не розуміють? Невже совість дозволяє сидіти, коли людині біля тебе дійсно важко стояти!!!
    Не перетворюймося в рагулів. Вони і так на кодному кроці в нашому суспільстві :sad:

• Подобається Подобається x 13
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

А рагульня просто не розуміє, що це їм колись "воздасться". Сама ж рагулька колись буде вагітною чи рагулева дружина, і їм також не уступить місце таке ж бидло, як і вони самі.

А чого ви дивуєтеся? Самі ж сказали "БИДЛО". Якби в транспорті сиділа корова чи вівця і не уступила би місце вагітній - ви би сильно здивувалися? Просто уявіть, що це та ж сама корова, лише в людській оболонці.

• Подобається Подобається x 10
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Благо я не так часто їзджу в нашому транспорті....але пам"ятаю,ще коли їздила стара 50, де на повний зріст важко було стати, а я була вагітна десь на 6-7 міс. і ніхто не став, я сама попросилась сісти,та охочих виявилось тільки один хлопець якому я своїм животом перекривала видимість....:)

• Подобається Подобається x 9
  8. Summer

Summer Well-Known Member

я вже давно бачу який контингент їздить в тих маршрутках...вже нічому не дивуюсь, особливо коли водії не зупиняються бабулькам - бо вони не заплатять, зате якомусь п'яному чмо зупинить, де ж пропустить 2 грн....а воно ще обсмородить ту маршрутку та й всіх гарно облає...що сказати Європа...

• Подобається Подобається x 6
  9. Peri

Peri Well-Known Member

а звідки ноги *ростуть*?
    Заходить в маршрутку мама з дитинкою.Дитинка швиденько - хлоп-на сидіння,і мама,як над амбразурою,захищає,щоб бува хтось старенький(вагітний,хворий)не потурбував дитя.
    Але,то таки не норма.Бачу багато молоді,які чемно уступають місце.Або навіть не сідають.
    Інколи бачу,як молоді і самі втомлені так,що ледь на ногах стоять(хто з роботи,хто може і зле себе почуває).Не хочу узагальнювати,але і молоді теж не всі такі нечулі.
    Далеко не всі!:)

• Подобається Подобається x 8
  10. Ashlie

Ashlie Member

колись була свідком цікавого випадку. заходять в маршрутку дві подружки. одна з них вагітна. друга сідає на вільне видіння і на всю маршрутку кричить : що за чоловіки? навіть не уступлять місце жінці на 9 місяці вагітності"

11. Geograf

Geograf Меломан

Неодноразово бачив як водії до пасажирів доскіпувались за 25 коп. (немає - не буду везти), а алкашів на халяву везли.

А ще весело стає від того що водії дуже часто не виходять на свої маршрути, особливо ввечері

12. Ashlie

Ashlie Member

був у мене випадок. ввечері їхала на вокзал на вечірній поїзд. так як він відправлявся об 11 вечора, виїхали о 9 ( живу в Дублянах). Чекали десь півгодини, поки водій іншого рейсу не сказав, що та маршрутка нині вже не буде йти. Хоть бери і о 6 виїжджай...

13. thinkers

thinkers Well-Known Member

Коли дитя ростом до колін дорослих дістає, в переповненій маршрутці мамі що робити? Мама дбає за дитину. Інстинктивно. Не чіпайте мам. І не засуджуйте.

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

А потім дивуємось звідки такі діти беруться. Тій же мамі колись стукне за 80 і синок подібного виховання ввірветься, як ошпарений в маршрутку і швиденько впаде на сидіння, тому що так було навчено його змалку. І нічого ображатись на нього, його так навчили. Двома словами - інстинкт самозбереження.

• Подобається Подобається x 3
  15. thinkers

У Вас власний інстинкт зашкалює? Чи чого ви на дітей бикуєте? Діти дошкільного віку в переповненій маршрутці або мусять сидіти, або їх придусять. До чого тут 80-річні жінки з 60-річними синами?
    ТАКІ і НЕТАКІ діти беруться з того самого місця

• Подобається Подобається x 3
  16. консультант

17. thinkers

Будемо по темі спілкуватися, чи переключимось на обговорення достоїнств Вашої Величності?
    Звідки думки що я переживаю за Вас, чи за хоч шматок Вас?
    Що мені фільтрувати? Це я пишу те, що вважаю за потрібне.

18. консультант

19. thinkers

Перепрошую... Ми з одного села? З ким тільки корів не пас, жодного консультанта не було. І жодного хама. І жодного педофіла.

20. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Я би сказав "закон джунглів", хто сильніший (спритніший, швидший), швидше займає місце "під сонцем" (будь-то маршрутка, чи щось інше). Але, по-моєму, ще ніхто зі здорових молодих чоловіків ще не вмер саме від того, що постояв у громадському транспорті 20-25 хвилин, та й навіть годинку. А слабким (вагітним, хворим, немічним), що робити? Як це все по-тваринному!
    Я згідний, що не всі аж геть черстві, але, як не крутіть - більшість! Не знаю, в чому тут справа? В нашому вихованні? Рагульському менталітеті? Хто винен? Батьки? Школа? В любому випадку так бути не повинно... Просто соромно за багатьох молодих львів"ян стає після таких поїздок. А ми кажемо що погано живемо і хтось щось нам винен. Та самі собі винні! Але ж ми можемо бути чуйними і вихованими (власні спостереження, але хто був в Києві під час революційних подій 2004 зі мною погодяться)! То ж чому ми ними не є такими в повсякденному житті!? Невже це так важко??? Це ж плюс в першу чергу для нас самих (сьогодні ти про когось подбаєш, хай в такій дрібничці, як місце в маршрутці чи трамваї дати, а завтра, чи як тобі буде важко, хтось про тебе)!

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)