у мене подібна проблема. терпіти не можу, коли я їду в громадському транспорті, і в ньому грає якась фігня. хоча значно більше мене бісить, коли є телевізор і по ньому включають сміття (як це часто робиться в київському експресі). прохання виключити зазвичай не допомагають.
Не знаю, как это называется, но по радио "Шансон" передают именно такое. И именно такое водители слушают.
Если не знаем, то открываем первоисточник: Краткий музыкальный словарь ← назад вперед → ШАНСО́Н — название, применяемое к самым различным историческим и жанровым видам французской песни (французское chanson — песня). В более узком смысле (и главным образом в музыковедческой литературе) термин “шансон” применяют по отношению к французской многоголосной песне XV—XVI вв. (Жоскен Депре, Г. Дюфаи, Я. Обрехт, И. Окегем, О. Лассо, К. Жанекен, К. Сермизи, Г. Котле, Я. Аркадельт). ← назад вперед → И где тут про русскую тюремную лирику или про блатные песни?
Отнюдь. Я считаю, что надо вещи своими именами называть. Кстати, так любимые во Львове батярские песни вполне можно назвать шансоном.
Привіт усім!! Крім музики водіїв (я їх троха розумію - їздити цілий день по оному і тому ж місці - не рай) є ще всілякі ... , які включають мобільні телефони без навушників, де звучить по кругу одна і та ж пісня "Пашол вон". Щодо роверів: думала собі купить, щоб на роботу їздить, бо пішки - то година часу в найкращому варіанті, а маршрутки дістали. АЛЕ! до моєї роботи не доїдеш на ровері, бо там нема тротуару (в деяких місцях), а дорога такої ширини, що ледве дві машини розїжджаються... на жаль. Теж була ідея - повністю заборонити приватні авто, але пустити ЗНАЧНО більше маршруток, автобусів, тролейбусів тощо. Щоб там не напихалися тюлькою, а комфортно їхали сидячи. Але це все мрія...
Геть москалів з українських тюрем!!! ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- Це не мрія - поїдьте колись за кордон...
Залишилось тільки грошенят заробити по-більше... :cowboy: ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Геть москалів з України!!! ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ---------- це називається - блатняк