Так! Треба наслідувати найліпші приклади: Ранок у Нідерландах: http://www.livejournal.ru/travel/videos/id/1262
класний ранок у них) нам би такі ранки. машини взагалі треба використовувати на великі дистанції. і подорожі моя думка
А на зиму мабуть точно зимову резину ставлять)) (на 1:22 з'являється ссилка у верхньому лівому кутку, потім ше одна)
Проблема музики у маршрутці, якою я найчастіше їжджу не турбує. Шофер може новини увімкнути, то корисно послухати, що у світі робиться а от проблема хамства водіїв чи переповнених маршруток - ото дійсно проблема. За твої ж гроші хамлять. А раз їжу і читає "сидячих місць - 14, стоячих - 4", а стоять точно 24.:ogo:
Я про таке мрію Але от навіть сьогодні. Треба було забрати ровер з колишньої квартири по дорозі на роботу. Мала вийти з трамваю, зайти по ровер і ним проїхати всього лише 2 км. Але почалась така сильна злива, що не вийшла з трамваю. І тішилась, що в той момент я не була на ровері
В середу, як зазвичай вертаюсь з роботи, маршрутки як завше переповнені, заходжу в 66 і тут починається весела проїздочка. Уявіть собі водій їде дуже швидко (щей дуже погано), на очах у нього чорні окуляри, ще й говорить по телефону. Стою дуже близько тому чую його фразу: " ...ні мені валер'янка не потрібна, навіть не старайся ти мене не доженеш..."
На мою думку, такий пункт, як "Хамство" вже автоматично входить у вартість проїзду який оплачуємо. Хоча це жартома, але щось у цьому є ))
Їхала з-за кордону автобусом. Водії попалися просто Слухали виключно Шатунова і Бутирку. Причому не виключали навіть вночі!! Я була така втомлена, що не протестувала і навіть спала! Але поміж тими пробудками на кордонах підсвідомо засіло в голові "А послє випускного - ти нашла другого, ти нашла другого послє випускного .. " Холєра, другий день сидит то в голові Висновок: Спати треба в маршрутках
Чомусь всі тільки і наговорюють на водіїв, які вони погані, не культурні і тд і тп. А ви поставте себе на місце водія, якому приходиться терпіти кожного дня дуже різних пасажирів: і п'яних в зюзю, і наркоманів, і всіляке, вибачте за слово, бидло, якому за межі свого села виїжджати не можна, бо поводити себе не вміє (я не ображаю селян, говорю про окремих виродків які переважно там живуть). Тому не треба все спирати на водіїв, у них нерви здають ІМХО. Не раз доводилося бути свідком того як якесь чмо починає грубити до водія.. "розчехляти" його як йому їхати і тд, і якось аж шкода тих водіїв, хоча деякі з них дійсно просто обнагліли... Додаю відео, де й видно як водій не витримав і... дивіться самі : http://www.youtube.com/watch?v=8G5ZTNEpTuk
Сьогодні бачив, як в 56-ій їхали три «веселих» друга, один п"яний, другий більше, третій взагалі заснув. Той, що "більше", висів на поручні і дрімав, шатаючись в такт кожній вибоїні. П"яний дивився за двома іншими, а той, що спав раптом почав ригати в маршрутці. Причому не лише на підлогу, а й на оточуючих. Дами шарахнулись і почали обурюватися, мужчини мовчки спостерігали. Ситуацію розрулив водій, коли йому сказали, що в салоні сталося. Зупинився, взяв сплячого і вишвирнув надвір, п"яного попросив вийти і забрати разом з собою того, що "більше". Так три веселих друга і лишилися десь в районі церкви Анни. Подальша їх доля мені невідома і не дуже-то й цікава. Але реально мудаки — напилися, ну то візьміть таксі. Тим паче троє, дешевше ж буде кожному.
Це не дає їм право хамити нормальним людям. А ще особливо файно коли ти кудись поспішаєш, а водій так гонорово зупиняється на якісь зупинці і стоїть там хвилин 5 і збирає людей, ото сервіс.
Абалдеть!!!Я подумав в голос:"Як би нам так?",а жінка спитала:"І ти віриш,що в нас так колись буде?"Шкода... ---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------