Випадок у маршрутці.....

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 6 тра 2010.

1. Replikator

Replikator Well-Known Member

Шановні Полковник та всі симпатики ровежа!
    Тема створена (див. у розділ "Спорт" ""Дворовий екстримальний...")! Запрошую туди на посіденьки.

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шановний Реплікатор і інші любителі пооффтопити.
    По перше, тема про боротьбу проти російської попси в маршрутках (див. перший допис в темі).
    По друге, на форумі є теми про ровери, тому прошу писати куди треба.
    Дякую за увагу :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Replikator

Вельмишановна пані nirvankо!
    Власне ровер, у контексті теми "боротьби проти російської попси в маршрутках" і є тією пасивною "таємною зброєю" проти знахабнілих "зпопросійщених" водіїв.
    Як би це виглядало у реалі? Будь ласка: хтось (Х), втомленно-обурений російською попсою (імовірно англійською, американською, польською...), залихвацько підїзжає на ровері до водія маршрутки ( з боку його дверцят) і висловлює свій протест проти... (кожний своє), не забувши сказати, що на знак протесту пересів на ровер, і що його Х, дві гривні - знахабнілий "зпопросійщений" водій не отримає.
    Нє?
    На мою думку такий сценарій має право на існування у темі "боротьби проти російської попси в маршрутках". І, власне, роль ровера у ній не остання.
    Більше того, враховуючи певну "роль ровера" у темі "боротьби проти російської попси в маршрутках", можна запропонувати більш вишукані способи застосування ровера у проблемі, що у Вас, вельмишановна пані nirvankо, болить.
    Я обрав "роверний вид спротиву" "зпопросійщеним"[/B] водіям маршруток, про що і повідомив форум'ян у своїх постах. Тим більше, що ровер розглядався мною як "засіб спротиву...", не йшлося про тактико-технічні характеристики і таке інше.
    Крім ровера, безумовно, існують десятки способів "зупинити процес", який, як відомо, "уже пішов".
    Наприклад, свого часу, один протестувальник на ім'я Ромас Каланта, не згідний з русифікацією Литви, взяв і підпалив себе.
    Але погодьтеся, моя пропозиція - "вдарити" ровером по попсі у маршрутках - ліпша.
    І головною її перевагою є ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, значна економія коштів, і, безумовно, відсутність... російської попси!

• Подобається Подобається x 10
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вибачте, але хід Ваших думок не розумію. Від того, що нехай навіть і половина користувачів маршруток пересяде не ровер, водії не перестануть крутити російську попсу. Одиниці уникнуть проблему, але проблема не вирішиться.

• Подобається Подобається x 3
  6. comanche

comanche знайшовся

:music: дякую Богу за свої Sennheiser CX 300 (першої ревізії, друга занадто відстійна :) ) не чутко ні водійської попси/шансону/матів в сторону бабусь які пруть не показуючи посвідчень, ні скрипів маршрутки чи теревенів сусідів. А їх зручна конструкція зберігає вуха пасажирів від того що слухаю я, тому що іноді вся маршрутка мусить слухати не водієву попсу, а якогось 15-ти літнього нафарика який купив собі мп3 аля Canyon (з мп4 за 200грн) і вуха за 20 грн на базарі.... накидав на те все причандалля репу, рнб і попси в перемішку з Владимирским централом... підкрутив гучність на максимум і чхати що в 30 він вже не почує колонок по 30 Вт які стоятимуть під вухом, головне зараз він думає, що всі думають, що він крутий

• Подобається Подобається x 2
  7. Replikator

Перепрошую, вельмишановна пані nirvankо, але Вас турбує тільки російська попса, чи будь-яка? А якщо, припустимо, у маршрутках лунала винятково класична музика, Ви були б задоволеною?
    А наприклад, комусь - кільком фацетам - попса чи шансон подобається і на Ваше зауваження вимкнути програвач, вони кажуть водієві залишити то неподобство. Як бути?
    Варіанти:
    1) Письмово скаржитись в управління транспорту ЛМР;
    2) Письмово скаржитись в облуправління захисту прав споживачів;
    3) "Розібратися" самотушки, використовуючи навички рукопашного бою;
    4) Створити громадську протестну організацію для "боротьби зі зпопросійщеними" водіями маршруток;
    5) Пересісти на альтернативні види транспорту, які "по кішені", зокрема, ВЕЛОСИПЕД (велос, ровер).
    Я, шість років тому, обрав ВЕЛОС. І тепер тільки тішусь зі свого вибору - він цілком змінив моє життя, підніс (поліпшив) на незрівнянний рівень!
    Так чому ж Ви, вельмишановна пані nirvankо, обурюєтесь (офтопити), коли хтось прагне поділитися своїм позитивним (альтернативним маршруткам з попсою) досвідом з форум'янами. Просто тому, що:
    Що поробиш - вибачаю (толерую).

8. SPB

SPB Well-Known Member

До музики в маршрутчиків. Недавно випало мені проїхатися 73 маршрутом: вбитий "дельфін" який реве як колона фур на підйомі (вони там всі такі), але в водія грало "Радіо Рок", аж шкода було виходити з маршрутки на своїй зупинці.
    А для тих кому не подобається звукове оформлення маршруотк нагадаю про існування у Львові електротранспорту, на якому можна доїхати будь де, окрім Рясного.
    Купую собі проїздний трамвай-тролейбус (повний 70грн, студентський 35) і маршрутками користуюся в середньому 1-2 рази на тиждень.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене взагалі не турбує попса в маршрутках, бо коли я у Львові, то тішусь з того, що я там і байдуже що там в маршрутці грає - головне, щоб з сумки нічого не витягнули :))) А попса турбує автора теми - його і питайте. Мене турбує спілкування по темі ;)
    На мою ж думку щодо музики в транспорті, може бути так, як в трамваях чи тролейбусах - ніякої музики і всі задоволені! крім водіїв, мабуть. А кому яку музику треба - плеєр в вуха і най собі їде :) Якщо водії маршруток і вмикають собі музику, то нехай не дуже голосно. Все таки це громадський транспорт, а не приватний.
    Та ну шо Ви вчепились того ровера? :))) Повторюсь. Це не вирішення проблеми, а уникнення її. Я теж їжджу на ровері, бо в моєму місті транспорт дорогий. Але ж не завжди і не всюди ровером заїдеш..

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...:sad:
    Є такі дебрі,де тільки пішки....:sorry:

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тільки одна проблема, там педалі потрібно крутити, а тут сів, чи став та й котишся.

12. Replikator

Нє?
    Тоді для чого пишите у цій темі?
    Бачу, як турбує, що з п'яти запропонованих мною пунктів (пост №87) протидії "боротьби зі зпопросійщеними" водіями маршруток, Ви , вельмишановна пані nirvankо, чотири взагалі не помітили.
    Проте п'ятий пункт, який стосувався альтернативного транспорту, зокрема із зазначенням ровера, викликав у Вас несамовите піднесення, більше того, наснагу до його цитування у Вашому пості.
    І після того всього Ви раптом пишите:
    Власне тут виникає закономірне питання, так хто офтопить у цій темі?
    Той хто пропонує дієвий алгоритм протидії попсі у маршрутках, чи той хто описує свої проблеми на чужині?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З чого Ви це взяли? Вважаю, що решта пунктів якраз реальні. А звернула увагу на ровер, бо він дійсно не вирішує проблеми. Так само можна сказати - їздіть трамваями/таксі/танками - тоді не буде проблем з музикою в маршрутках! безглуздо, ІМХО.
    Я розумію, що Ви за розвиток альтернативного транспорту і нічого проти не маю. Але так і не пояснили як це вплине на вирішення проблеми з попсою в маршрутках.

14. Romko

А можна ше фіров... Або коньом... А шо...теж вихід...:sorry::sorry:

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

16. Romko

Ну і шо? Зато рускої попси менше буде...

17. Replikator

Такі слова є реальним поступом для з'ясування: котрий все ж таки з тих чотирьох, Вам більше до вподоби.
    Вирішує! Хоч для однієї людини, яка наважиться на такий крок...
    А хіба буде?
    Дякую! Втішився, що наші лави зростають!
    Той факт, що я пересів на ровер, ігноруючи маршрутку (не тільки через попсу), довів приблизно двом десяткам людей (у моєму місті), що можна успішно пересуватися містом без допомоги маршруток. Вони почали також всюди їздити роверами. Їх приклад підтримали десятки знайомих, підлеглі, учні. Таким чином люди дистанціювалися від проблеми маршруток вцілому. Це пасивний спротив.
    Кто має бажання в активний спосіб вирішувати "проблеми з попсою в маршрутках", хай вивчає та впроваджує у життя, запропонований у моємі пості №87 "алгоритм протидії".

18. Romko

А про мій алгоритм...шо скажете?:sorry:
    А ше...класним алгоритмом є вживання...скажім пургену...:russian_ru:
    Люди почнут рухатисі бігом....і їм буде не до маршруток,і російської попси...:nea:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Обидва ці:
    Для однієї людини вистачить взагалі не виходити з дому, щоб не чути російської попси в маршрутці :)
    Буде для всіх решта :) Бо в даному випадку розглядається відмова від маршруток взагалі. Якби все було так просто, то і цієї теми б не було ;)
    Взагалі взагалі? А якщо треба з Наукової добратись на Топольну за пів години в буревій? ;) Навряд ті, хто їздить на роверах, ніколи не користуються маршрутками. Хіба що мають свої авто.

20. Replikator

Так і є!
    Маршрутка
    (навіть з класичною музикою і прямим доїздом у супермаркет "Таврія" з центру мого міста) - це поганий тон.
    Зрештою дивіться самі на фото:

а де твій аватар? :)