Це проблема з рівнем гучності музики чи проблема конкретно в російськомовній попсі? До речі, подорожувала щойно Закарпаттям, так там водії чомусь просто обожнюють російську попсу. Але на мене - так будь-яка попса стоїть на сходинку вище шансону, хоча, звичайно, я віддаю перевагу панку і хеві-металу У всіх смаки різні. Не може бути так, щоб усім сподобалася одна і та ж музика. Пожалійте водіїв! Вони цілий день їдуть по одному і тому ж маршруту, музика для них - єдина радість Вони ж не включають звук відбійного молотка?
Зате всі мають змогу стояти у пробках! У Києві транспорту, думаю, достатньо, щоб хоча б 10% з тих, хто їздить на машині, їздив громадським транспортом. Ну не повірю я, що всі живуть в таких районах, звідки транспортом доїхати не можна. Не повірю! Особливо коли я їду у напівпорожньому тролейбусі, а навколо купа машин. Я не знаю, яка ситуація в Польщі, але спробували б ви проїхати по вулицях Мельникова-Артема в годину пік. А проблема в тому, що населення Києва зростає дуже швидко штучним шляхом, і дороги так швидко розширити не зможуть. Цікаво зробили в Китаї: один день там можуть їздити машини з парними номерами, а другий - з непарними. І ситуація на дорогах значно покращилася.
Попса говорите вам мешает? Это мелочи, вот в Сумах на 1-е мая водитель маршрутки задушил пассажирку и выбросил в посадку за то что она сказала, что у нее денег нет. Вот это ужастик
Нє,ну то дійсно негарно. Номер маршрутки записали? Напишіть скаргу в Мінавтотранспорту. І постарайтесь більше в ту маршрутку не сідати...
Тим,в мене з мобіли смайли не вставляюцця,просто. То був підкол і все. О... А я кримінальної хроніки не дивлюся. Я вупше фтелєвізор не див'юся. То тре в тьощі сі спитати,вона точно виділа. І в маршрутках не їжджу. Вони по лісі не їздят....
Да цикаво. А если у меня рабочий график с этой заморочкой не совпадает? Что менять - номера или график?
Та ні, напевно не всі живуть у таких районах, звідки не можна доїхати, просто людям притаманно звикати до кращого і пересістись з власного авто у громадський транспорт який їде по одному маршруту дуже важко...Особисто я не знаю жодного власника авто, який би за власним бажанням став щодня добиратись на роботу тролейбусом Так, проблема з великою кількістю машин у великих містах існує... Та автора теми більше цікавить як боротись з поганою музикою в маршрутках ніж з надміром транспортних засобів на дорогах, особливо у час пік
Борис, как всегда в теме. Русскоязычные байкеры, называют их, пардон, "нажопницами". ---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ---------- Не всем нравится ездить в общественном транспорте. Особенно летом. Особенно с потными, наступающими на пятки людьми. Кто-то готов постоять час-два в пробках, но только не так...
як на мене ,то ні з першим,ні з другим боротись неможливо в принципі...для комфортного пересування по місту користуюсь метро-тамечки дякувати Богу ще ненадумались по радіо шансона крутити,а в маршрутках...-купити плейера,два навушника у вуха і хай там хоч відбійного молотка водій по радіо слуха... а з заторами треба "боротись"- будуючи нові дороги та транспортні розв"язки а не обмежуючи рух парними\непарними числами місяця
Почему если кому-то комфортнее ездить в машине, то все должны страдать? Не встречала людей, которым нравится стоять в пробках. Даже в своей машине. А я, уявіть собі, знаю. Мій тато почав їздити транспортом, коли став працювати на Подолі, бо доїхати туди на машині в годину пік дуже складно. Вийшло швидше і набагато дешевше. У нас така цікава фішка, що більшість офісів роблять у центрі. Якби робили в різних районах, то проблем з транспортом було б менше. По-перше, це дуже дорого, а по-друге, не скрізь можливо. Як ви розширите дороги в центрі, де будинки стоять прямо над дорогою? А там найбільший потік машин.
Ну, это, чистааа, Киевское. Что тут поделаешь? ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Надо дороги пустить над домами. У любимца украинского запада Юрия Лужкова такая идея имелась лет 5 тому.
Согласен. Слишком много людей, половину точно можно на выселки, пусть там по тундре на своих машинах рассекают. Рыбка, а я встречал людей, которым не нравится общественный транспорт. И имея возможность выбирать из двух зол они выбирают меньшее. А вы имеете возможность выбрать?
Власне я і є тою людиною, що відмовилася від поїздок маршрутками і власним авто на роботу на користь РОВЕРА! Всі пересування у справах здійснюю на велосі цілорічно! Навіть стиль одягу змінив на радикально-спортивний. Моїм прикладом перейнялися з десяток колег. А що? Кому смішно - поцікавтеся на чому мер Лондона їздить на роботу...