Випадок у маршрутці.....

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 6 тра 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Настінко, а Ви керуєте мотоциклом?
    У байкерів, якщо дівчина вміє керувати - це "своя" (навіть якщо їздить пасажиркою). Якщо сама керувати не вміє - така називається "Жужа" (бо їде і хлопцю на вухо "жу-жу-жу").
    Це не образливе слово, це просто така класифікація.

• Подобається Подобається x 2
  2. nastinka

nastinka відсутня

я ж казала, що надаю перевагу товот. чотирьохколісним засобам пересування по асфальту так надійніше..

3. А я проти! Хай більше людей громадським транспортом користується. Наші дороги не розраховані на таку кількість машин. У Києві постійні затори, бо кожен, бачите, хоче бути "модним" і їздити на своїй машині. А про комфорт інших не думають! Хай спочатку дороги розширять. У моєї сім'ї теж є машина, але користуємося нею рідко - коли треба їхати далеко чи багато везти.

4. mikyoda

mikyoda живу

Є така чудо техніка яка називається Плеєр+навушники, і хай там собі хоть генератор вмикає на посилення звуку :)

5. sani

sani Well-Known Member

От чесно, не розумію людей які куплять машину і 345 днів на рік вона стоїть під вікном, така вимита, напуцована, але не їздить... Тільки парковку займає!

Якщо пару раз в рік треба щось перевезти, чи кудась далеко заїхати то набагато дешевше найняти таксі, ніж для кількох поїздок в рік утримувати машину!

• Подобається Подобається x 7
  6. A_l_e_x

A_l_e_x New Member

дискутувати з водіями - марна справа, та і встрявати у конфлікти з ними немає сенсу, так само як і писати якісь скарги, можливо його і звільнять з великим шумом а потім все одно знову візьмуть "бу то якась рудина". Єдина наша надія то тролейбуси/трамваї ну і звичайно нові великі автобуси :)

• Подобається Подобається x 1
  7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

І я про то, машина без руху вмирає набагато швидше ніж коли їздить.

8. Radistka

Radistka Rändaj

Однозначно - плеєр в вуха. Інакше я би ті кожноденні 1,5 годинні добирання на роботу і додому не пережила. Останнім часом ще відкрила для себе аудіокнижки.

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

а я думав шо такі назтваються "нажопниці")))

10. Ну таких я теж не розумію. :) Але і таких, що їздять щодня 10 хвилин на роботу, я теж не розумію. Давайте без крайнощів.

11. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ну не кожен,не треба.Я наприклад без машини своє життя не уявляю.Просто у нас багато безкультур"я на дорозі,тай не тільки на дорозі.

12. А як у Чернівцях ситуація з заторами? :)

13. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я думаю як і в більшості міст України,вулички розраховані на фіякри,а не на такий потік автичок.В час пік взагалі фініш,я вже не кажу коли стається якась аварія або стихійне лихо,наприклад дощ або сніг(раптовий).Але то вже стало привично,мене дивує інше, що ціна на нафту росте,а машин менше не стає,от загадка...:scratch_one-s_head:.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Виберіть щось найважливіше, з чим боротись в першу чергу. Будь-ласка.

До речі тут тема - як боротись із поганими звуками... Не вносьте політики.

15. Radistka

Radistka Rändaj

Ще мушу сказати, що коли я після відпустки виходжу на роботу то "погані звуки" в маршрутках мене майже не дратують. Може то всьо просто стрес?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Видно маєте про що думати і Вам не до того. Тепер.
    Чи ніколи не дратувало, і що Ви робили, якщо відповідь - Так?

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Акустичне забруднення" - один з негативних санітарно-екологічних факторів. Звичайно, після відпустки маєте деякий "запас здоров'я" щодо кожного з таких факторів.

18. Radistka

Radistka Rändaj

Я вже тут вище написала - плеєр і щось спокійне Dido, Enya а як стоїш і всі си пхают то Rammstein - і най весь світ зачекає :) Пробувала дивитися на то все по-філософськи - то всьо файні люди їдуть, просто комусь сьогодні напав якийсь бзік :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Перепрошую, зачитавсі...

20. victorys

victorys позитивчик :)

Тут теж не зовсім згідна.... Ми на роботу машиною їдем 10 хвилин, натомість ровером прийшлось би їхати біля 20-ти, а пішки йти біля 30-ти....На роботу хожу на 7 ранку, тобто встаю в 5:30 (вдітись, попрасуватись, помитись, зробити та зїсти сніданок і одним оком глянути на ЛФ-це все займає більше години часу..) Якби мала йти пішки, то вставати прийшлося б в 5:00, а самі погодьтесь, що лишніх пів години сну перед роботою не помішає :)
    Я усвідомлюю собі, що зараз машин є надто багато, але насправді не всі мають змогу добиратись громадським транспортом :sad:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)