Випадок у маршрутці.....

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 6 тра 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

За кордоном люди похилого віку іноді ще й ображаються, коли їм поступаються місцем у транспорті. Мол, не такі ми вже й старі, можемо постояти. :)

Останнє редагування: 4 вер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. majolika

majolika Well-Known Member

але сидячими бугаями і стоячими жінками - повно!
    Літом я їздила на дачу на маршрутці. Моя зупинка друга після кінцевої, чи то пак початкової. Заходиш - в салоні всі місця для сидіння заняті, декілька людей стоїть. Практично усі, хто сидить - чоловіки молоді чи середнього віку, стоять - жінки. Чоловіки у нас на диво спритні у бігу поперед жінками :))). Сидить хлопака, смачно розглядає дівчат, що стоять у другомі кінці салону. Коли над ним стає дівчина - відвертає писок до вікна. Вже дівчата його не цікавлять :))).
    Звичайно, є нормальні чоловіки, що поступаються жінкам. Але їх мало :cry: Одного разу аж двоє молодих хлопців одночасно зірвалися з місця, щоб мені поступитись. Настрій покращився на весь день :good:

• Подобається Подобається x 4
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Я так роблю ... моя робота біля Оперного.
    Я цілком спокійно йду до з/д вокзалу на кінцеву маршрутки, або до станції Підзамче, під високим замком.
    І пройдуся , і сидячи проїду до дому.

• Подобається Подобається x 3
  4. svetoss

svetoss New Member

а що тут дивуватися... бидло бере приклад з депутатыв ВР :))) Сама не раз була свыдком, як чоловіки при вікові так під 40 не уступали місця жіночкам під 60 ;(( Не виховала мама в дитинстві :sad:

• Подобається Подобається x 4
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чого так зразу про бугаїв? Можливо той бугай годину тому розгрузив кілька сотень тон цементу, щоб прогодувати сім"ю і нарешті спокійно сів на пару хвилин віддихнути, поки доїде додому. Тут, як на зло над стала панянка, яка тільки-но вийшла з перукарні, де робила манікюр і педікюр, щоб показати, яка вона ладна кобіта. То що, той "бугай" має підірватись з місця і запропонувати їй, чи як?:)
    Ви всього-навсього не зрозуміли чому вони так зірвались.:haha: Думаю Ви розчарували їх.:)

• Подобається Подобається x 1
  6. majolika

та прошу пана сиді і так не нервуватись :)))
    думайте, що хочете....
    ....ну і мужик пішов.....

• Подобається Подобається x 2
  7. консультант

majolikо, та не будьте Ви така наївна.:) Кусень м"яса в чистому полі просто так не валяєтья, там капкан... Невже Ви ще вірите в джентельменство своїх ровесників?:)

8. majolika

уявляєте? і не тільки ровесників :)

9. консультант

10. majolika

а де твій аватар? :)