За кордоном люди похилого віку іноді ще й ображаються, коли їм поступаються місцем у транспорті. Мол, не такі ми вже й старі, можемо постояти.
але сидячими бугаями і стоячими жінками - повно! Літом я їздила на дачу на маршрутці. Моя зупинка друга після кінцевої, чи то пак початкової. Заходиш - в салоні всі місця для сидіння заняті, декілька людей стоїть. Практично усі, хто сидить - чоловіки молоді чи середнього віку, стоять - жінки. Чоловіки у нас на диво спритні у бігу поперед жінками . Сидить хлопака, смачно розглядає дівчат, що стоять у другомі кінці салону. Коли над ним стає дівчина - відвертає писок до вікна. Вже дівчата його не цікавлять . Звичайно, є нормальні чоловіки, що поступаються жінкам. Але їх мало Одного разу аж двоє молодих хлопців одночасно зірвалися з місця, щоб мені поступитись. Настрій покращився на весь день
Я так роблю ... моя робота біля Оперного. Я цілком спокійно йду до з/д вокзалу на кінцеву маршрутки, або до станції Підзамче, під високим замком. І пройдуся , і сидячи проїду до дому.
а що тут дивуватися... бидло бере приклад з депутатыв ВР Сама не раз була свыдком, як чоловіки при вікові так під 40 не уступали місця жіночкам під 60 ;(( Не виховала мама в дитинстві
Чого так зразу про бугаїв? Можливо той бугай годину тому розгрузив кілька сотень тон цементу, щоб прогодувати сім"ю і нарешті спокійно сів на пару хвилин віддихнути, поки доїде додому. Тут, як на зло над стала панянка, яка тільки-но вийшла з перукарні, де робила манікюр і педікюр, щоб показати, яка вона ладна кобіта. То що, той "бугай" має підірватись з місця і запропонувати їй, чи як? Ви всього-навсього не зрозуміли чому вони так зірвались. Думаю Ви розчарували їх.
majolikо, та не будьте Ви така наївна. Кусень м"яса в чистому полі просто так не валяєтья, там капкан... Невже Ви ще вірите в джентельменство своїх ровесників?
це не невинність, і навіть не наївність. просто впевнена, що є добрі і хороші люди, і вчинки їх щирі. І ці люди, буває, трапляються мені на шляху Хоч життєвий досвід навчив мене і протилежному (нажаль)