Наприклад в мене найсвіжіші дописи відображаються на останній сторінці. Відповідно, відкриваєш тему, читаєш. Якщо хочеться глибше вникнути в суть дискусії, то я, поступово рухаючись знизу догори і з останньої сторінки до тих дописів, які вже були прочитані, переглядаю тему. Не знаю, чи зрозуміло висловилась. Поки писала, зрозуміла, що то напевно якось дико виглядає
Если звёздьі зажигают, значит єто кому-то нужно. (с) Движок передбачає чотири варіанти перегляду тем, і мені так зручніше. Чому зручніше - нема сенсу пояснювати, бо ця функція всім доступна, і кожен може спробувати всі варіанти. Це теж саме, що міркувати на тему, що краще, кавун чи диня. ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- Іспанка, ми про інше говоримо - про налаштування перегляду тем.
Точно Мені так зручно з тими налаштуваннями, що є, що я навіть забула про інші три способи. Якось звично відразу відривати останню сторінку і читати свіжі дописи.
Що до зручностей, то єдине, чого мені наразі не вистачає, це кнопочки "додати в закладки" (vBFavorites)
Наступним побажанням трудящих буде - Favorite Smilies Для тих, хто ніколи не юзав таку штуку, розказую: це дає можливість користувачу налаштувати свій індивідуальний набір улюблених смайлів, які він найчастіше використовує, зі списку наявних на форумі. Тоді у віконці відповіді будуть саме ці обрані смайли, решта смайлів відкривається кнопкою "Ще". Та функція, якою я користувалась, давала можливість обрати до 15 смайлів, але не діяла для швидкої відповіді, тільки для розширеної. Але навіть так це було дуже зручно.
Просто, коли я зайшов на форум, ВІП режим в мене не працював! Реклама ТАК і кинулась у очі! Ось я і подумав, що більше на громадян Росії акція ЛФ безкоштовного ВІПу не поширюється!
ТАК в мене зазвичай на ЛФ її немає, а по іншим форумам майже не сиджу. Тим більш ті різалки все оден не стовідсотково захищають.
Не шукайте кішку в темній кімнаті, її там немає Еребус себе мав на увазі, москвича і громадянина Росії
В Еребуса просто манія переслідування руского міра Поки форуму не було, він мене в скайпі вже випитувався чи його не забанили