поштою, наприклад ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ---------- В приват до адміністратора
Влада покращує наше життя на словах, а адміністрація ЛФ - на ділі! Ще одне покращення вже сьогодні! Поки що покращення лише для ВІП-користувачів. Ну, але всі решта ж знають, що робити, щоб теж стати ВІП (клятий маркетинг) Отже, відтепер, при прокрутці сторінки теми до останнього допису ви побачите кнопку ПОКАЗАТИ ЩЕ. Натиснувши кнопку, користувач без перезавантаження сторінки отримує наступну порцію дописів. Прочитав їх, натиснув кнопку, підвантажуються наступні дописи. І так поки не причитаєте всю тему. І все це без перезавантаження сторінки. Зручно? Еге ж, адміністрація ЛФ любить Вас! Залишайтеся з нами.
А можна (як для блондинок ) тицьнути пальцем, де те щастя є. Бо я ,як віпанута, знайти тої чарівної кніпочки не можу.
Зайдіть в будь-яку багатосторінкову тему. Кнопка на кожній сторінці (крім останньої) одразу після останнього допису. І ще, має бути увімкнутий стиль VIP
Ну, какбе, дописи в цьому разі довантажує - попередні, що вже прочитані. І довантажує знизу, а останній допис є зверху. Тобто для такого налаштування перегляду кнопка має бути вверху і додавати наступні дописи зверху
В честь чего эта софорумница ВИПом стала? Ещё и двух лет на форуме не провела. Видимо, "За особые заслуги в борьбе с Конституцией Украины"?
ця софорумніца білєт у віп-вагон купила, не то шо деякі зайцем їдуть ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ---------- kitana, ви дійсно читаєте форум знизу вверх? Вибачте, якщо я вас образив якимись жартами, просто не знав, що такі юзери бувають