А шо вже не діє ця функція - оформлення комерційної підписки ? Код: [B]Fatal error[/B]: Class 'vB_Template' not found in [B]/var/www/lvivport/data/www/forum.lvivport.com/includes/paymentapi/class_roboxchange.php[/B] on line [B]165[/B]
Думаю продовжити віп - не можу терпіти рекламу на форумі, якщо я вже тут! Як можна оплатити і отримати ще одне фірмове горня?
Тепер віп-акаунт можна не лише купити, але й заслужити! це дуже просто потрібно три умови 1. спілкуватися на форумі 3 роки і більше 2. мати 3000 дописів і більше 3. мати рівень карми 3000 і більше
А Невстранец, а Чернобылец? ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ---------- У меня есть одно в резерве. Есть предложение - встретиться в районе Моссельмаша и из него водки выпить. А? Потом подарю.
по ідеї протягом доби повинно включитись у всіх, хто заслужив. А ваші колеги Н і Ч точно заслужили? ---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ---------- Полковнику, а справді організуйте. Горнятко в Еребуса є, але загалом, я гадаю, така зустріч мала б на Еребуса дуже добрий вплив
Хє, хє... Підтримуєте кармадрочерсьтво? Так я ж повністю ЗА! Давайте у пн/вт наступного тижня? Тільки в мене одно теж є, а ще одне я хотів отримати, щоб подарувати його Іспанці, бо дуже вдячний їй за книги, які вона мені присилала зі Львову.
Ей дойти до Мартини дальше, чем передать это дело из Москвы? ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- За что тогда австро-венгерской Пани дали ВИП? Или она проплатила?
Зі Львова Під стіл підкладаю, щоб не хитався! А насправді прочитав і тепер тримаю у своїй колекції! Досить цікавий автор - легко читається, не часто зараз зустрінеш таких сучасних авторів, які пишуть українською.
Звісно, що шукав спочатку в Москві, але не у Українській бібліотеці, не у крамниці при культурному центрі немає, і всі крупні книгарні обдзвонив - ніде немає! Писав мейл на сайт видавництва - вони висилають лише по Україні, от і був змушений просити львів'янку вислати зі Львова. До речі вона їх теж не одразу знайшла...
дійсно, система оплати через сайт зараз не працює, намагатимуся якнайшвидше вирішити цю проблему а наразі оплатити ВІП можна, звернувшись до адміністратора в приват