Вільна Україна

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем freeukraine, 1 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. freeukraine

freeukraine Member

Відповідь: Вільна Україна

To All:

Шановні форумчани! Якщо в когось є якісь пропозиції, або побажання з приводу того, яким повинен бути подібний проект, чого не вистачає, або що зайве - висловлюйтесь! Жодна пропозиція чи побажання - незалишиться без уваги!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Уточнюю питання: Хто відповідає за змістовне наповнення сайту? Хто редактор і замовник?

3. freeukraine

freeukraine Member

За змістовне наповнення сайту можуть відповідати всі, хто зареєструється. У цьому й фішка! Користувачі самі можуть обирати новини, публікувати їх та шляхом голосування встановлювати рейтинг. А адміністрація тільки сторонній спостерігач, який стежить за тим, щоб не порушувалися основні правила сайту. І в разі потреби редагує інформацію користувачів.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так я не зрозумів
    Новини публікують відвідувачі чи вони імпортуються з рсс-каналів інших сайтів ?

5. freeukraine

freeukraine Member

Так! Новини публікують відвідувачі. Кожен, хто зареєструється може залишати цікаві, на його погляд, новини. "Рейтинг новин" - повністю створюється вручну зареєстрованими користувачами системи.
    А ось наш другий проект "Дайджест новин" - повністю автоматичний, ми йому згодовуємо RSS, а він потім автоматично бере від туди новини і виставляє їх у дайджесті.

6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Тільки що знову зайшов на Головну сторінку. Ну, що ж і далі першою завантажується новина за листопад місяць (про СНІД). важливо, звичайно, але враження таке, що сайт зупинив свою роботу:eek:

7. Ivan

Ivan Well-Known Member

8. Meg

Meg Well-Known Member

Там треба додати розділ "Історія",де треба помістити великі портрети Бандери,Петлюри...Раз проект називається "Вільна Україна" там би доречно було їхні біографії.Але та тільки новини,тож...О,а в мене ідея!Я певно зроблю таку невеличку сторіночку!!!)))

9. freeukraine

freeukraine Member

А прогорнути сторінку - руки відваляться?

10. freeukraine

freeukraine Member

1. Простіше висловлюйся, братику! Складно підрядні речення не є показником великого розуму!
    2.
    Все тільки починається!
    3.
    Мабуть, по собі судиш...
    4.
    Не сумніваюся, що ти вже багато посіяв... особливо на форумах...

11. Ivan

Ivan Well-Known Member

Я не писав нічого образливого, тому агресивність твоя невиправдана, сестричко. А втім... Все тільки починається... :D :D :D

12. Полковник

Полковник миється в бані

13. piepie

piepie миється в бані

Два мільйони українських дівчат добровільно виїхали займатися проституцією. http://www.freeukraine.com/2007/02/03/kozhna-pjata-ukrajinka-plutana/#more-218
    " Складно підрядні речення не є показником великого розуму!"
    Наташа.
    Disappointment number.

на ноу і джяджьменту ноу © Ґранд ®

14. freeukraine

freeukraine Member

Про що Ви? Я Вас не розумію...

15. Ivan

Ivan Well-Known Member

я теж. Аби ж хоч він сам себе розумів :D :D :D

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Одразу прошу не сприймати нижченаведене, як чорний-чорний погляд. :)
    Спробую "висловити" критичне (відгуки "класний сайт", "нове слово в сучукрнеті" і так напишуть...)
    1.Не зовсім зрозумів, найпопулярніша новина про донорство СНІДу така популярна через "стаж" у рейтингу, чи...?
    2.Не розумію резону, коли, скажімо, на базарі поруч стоїть 10 яток з однаковісіньким товаром з однієї гуртовні (3-х різних власників). Волію відвідати один потужний магазин, у якому б кожен з тих 10 продавців торгував певним іншим товаром. Те саме з "новинами". Мені не подобається вишукування оригіналу інформації серед десятків/сотень передруків.
    3.Не розумію і резону (для сторонніх учасників) приймати участь у процесі. Правда, не розумію...
    Є, звичайно, любителі різних безсенсовних (без створення нового продукту) зайнять. Розумію розкладачів "пас'янсу" - вбити час, розвіятись.
    Розумію форумні балачки - спілкування.
    А без активної професійної роботи, що вийде з ретрансляції чужих і не самих нових новин? Хто захоче їх споживати? Адже лише невелика частина інетників приходять "сіяти" (добре, коли це майстри). Більшість мешканців не будуть нічого створювати (і це нормально!).
    Скаржитися на "незрілість" чи пасивність аудиторії?
    Люди є, які є (і будуть такими, різними)! Слава Богу, що не всі носяться, висолопивши язика (написано без жодних аналогій, усі співпадіння - випадкові!:rolleyes: ), що б такого витворити і ощасливити Світ...
    4.Не задуже вузька середня колонка? Картинки і так її забирають 35% ширини... Ролик на миші перегрівається крутити квадратні блоки.
    5.Не сподобалась кнопка "х голосів додати": виглядає на ноухау(хауноу?). Не простіше класичний текстовий вказівник рейтингу?
    6. картинка архівної справи розміщена не у вас. Що буде відображати бравзер, якщо власник картинки змінить URL, або виставить під цей URL картинку з написом "крадений контент"?
    7. "широке коло авторів" можуть взагалі... підставити ресурс у плані авторських прав, і перетворити його на збірник/відстійник всякої всячини (з відповідним запахом). Наприклад, я не розумію, яке відношення до "стрічки новин" має стаття "Національна ідея чи національна ідентичність?". От глузування про портрет Бандери-Петлюри на "стрічці "новин"" - розумію. Треба туди ще орденоносного товаріща Гєрасімова загатити...:D
    Ну-у-у, це те, що попало в око на перший раз. Не сердьтеся, будьте ласкаві.:)

17. Ivan

Ivan Well-Known Member

Взяв - налякав дєвушку... Вона ж дійсно старається... Правда, й лається теж, але це від щирого ентузіазму... Загалом, ти майже повторюєш деякі мої зауваження, але ... мягше ж треба! ;)
    А мене лай, скіко влізе!!! "Відлуння віків" завжди раді добрій порції лайки... :D :D :D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)