Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями В блокнотику замало аркушів Записувала у такий грубий зошит на 96 сторінок - були такі колись. А потім записувала дещо на диктофон.
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Коли вийде у світ альбом "Фольклор від Мелоді. Best hits."?
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Не знаю, як альбом, а пісенник можна було б видати
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Можна для нареченого організувати якісь "випробування", але так, щоби той не налякався і не втік з-під брами :D Ось знайшла в неті приблизний сценарій викупу:
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями А якщо серйозно, то переважно "брама" відбувається дуже швидко, без церемоній, тому що молодята запізнюються до церкви або ЗАГСу, їм не до викупів.
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Дякую Я той сценарій вже теж "нагуглив"
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Щось більше нічого цікавого в інтернеті нема.
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями А я проти такого обряду! У мене не було такого. Я не товар. А якщо й товар, то безцінний.
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями В мене теж не було. Але в інших на цей обряд люблю подивитися
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями В неті тяжко таке знайти.То треба їздити по селах,як якийсь фолькльорист і шукати,випитувати старих...Знаєте,як вони понарозказують!Це цікаво слухати!
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Ой, як я люблю, коли мені бабця розповідає, які в давнину були весілля в селах...
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями Ага,я взагалі люблю,як старші розказують...То так захоплююче!І так цікаво!
Відповідь: Викуп на весіллі, Допоможіть порадами, посиланнями "Тіні забутих предків" традиційний обряд гуцулів вражає церемонністю та найбільше подобається це купання молодих перед вінчанням...