Відповідь: викладачі (улюблені).... Мих, звідки ви знаєте Зукіна????? То був один із найколоритніших вчителів за моє життя...
Відповідь: викладачі (улюблені).... Ага, а на екзамені спектакль грають студенти, причому трагікомедію
Відповідь: викладачі (улюблені).... Мене Зукін не вчив, але знаю, що він учнів лякав у жаб перетворити :D :D :D . А взагалі це легендарний вчитель, він ще мою маму вчив. Коли я ще вчилася, то говорили, що Зукін помер, а через кілька років він заявився в школу, то вчителів чуть інфаркт не схватив, згодом виявилося, що він в Ізраїлі жив. Додано через 1 хвилину А Костиль Вас вчив?
Відповідь: викладачі (улюблені).... аякже, фізику.... і віршики-гуморески читав..... Додано через 1 хвилину А Єлєзавєта була класним керівником у мене. Додано через 2 хвилини я його, Зукіна, бачив ще перед Ізраїлем... в центрі... питаю, як в школі, а він : погано, рецидивістів мало, нема з ким працювати.....
Відповідь: викладачі (улюблені).... І в мене була, але лише 1 рік. Я її зараз часто бачу, вона на Сихові живе. P.S. Мих, почистіть скриньку, до Вас ПП не доходять.
Відповідь: викладачі (улюблені).... У мене в житті відіграла роль вчителька української мови та літератури, котра (ну, так склалося) є і моєю мамою. Муштрувала мене з 5-го класу, але я їй щиро вдячна. Я до останніх років писала найкращі твори з літератури. Перемагала на купі всіляких олімпіяд. І коли моя мама якось показала мої твори за 9 клас 9-тикласникам, то вони не вірили, що їхня ровесниця могла таке писати. І це все заслуга моєї мами. От вміє вона навчити і любов привити. А ще одна вчителька відіграла значну роль в житті мого тата. Пупере, нагадай прізвище Михайлини Василівни. У мене шкліроз. Вона була вчителькою географії (може, й далі є) в 37-мій школі. І мій тато теж став географом. :shy: Тепер і брат в тій самій галузі освіту здобуває...
Відповідь: викладачі (улюблені).... Про Зукіна я чув , що в Ізраїль виїхав, а потім чув, що помер. Якщо живий, то слава Богу Унікальний чоловік. Пама"ятаєте таке "Щас будет кардебалет с подставочкой!" Всі того кардебалета дуже боялися. Зукін мав таку велику дерев"яну указку із дірочкою посередині. Указку він насаджував на гострий металевий штир на кшталт товстого цвяха (теж моторошно в його руках виглядало ) і крутив її як рулетку. На кого указка покаже, того він викликав до дошки із домашнім завданням. Зукіна і боялися і любили водночас, весь клас млів, коли указка та крутилася на штирі і за декілька хвилин реготав від його дотепів Зукін дуже любив, коли йому дарували цукорки, не коробками, а звичайні іриски і барбариски. Випав на тебе кардебалет с подставочкой, і якщо маєш цукорок, то можеш свою участь трохи полегшити, Зукін від цукорка робився добріший Дядько з причудами. Один раз у класі 8, він бився на уроці із моїм однокласником Іваном Зукін дав йому підсрачника, коли той повертався від дошки на своє місце, а Іван став давати йому здачу із криками "Зукін старий дєдушка, каззззьол!" А ще одного мого однокласника Юрку, який нечемно поводився на уроці, Зукін взяв за шкірку і вигукнувши "Пашлі, щас вешать тебя буду!" потягнув його у підсопку. Ми всі просто офігіли.... Я не знаю шо насправді було у підсопці, але з того часу мій однокласник у Зукіна на уроках сидів тихесенько Злі язики подейкували , що у Зукіна в підсопці був заготовлений зашморг, підвішаний за ниточку до стелі. Він поставив Юрку на табуретку з петлею на шиї і зіштовхнув. Ниточка обірвалася і той гепнувся на підлогу, ставши іншою людиною Правда за пару років після школи Юрка опинився на зоні... До речі, Іван також відсидів... Невже це виховання Зукіна далося взнаки? Народ, наш форум, по-моєму, круче за Однокласнікі.ру Стільки спогадів ...
Відповідь: викладачі (улюблені).... Звичайно, є вчителі хороші, дуже добрі і ще кращі і гірші, але Зукін був неповторним вчителем, для нього вчительство - то було акторство. Він міг такі речі витворяти, що нікому й не снилося. У будь-якому класі він нікого не називав по імені чи прізвище, а по прізвиську, яке він сам давав. У нього був цікавий зовнішній вигляд - невисокого зросту, повненький з зачіскою - все волося назад і вусами, які тирчали строго горизонтально і які він час-від-часу покручував.... Додано через 3 хвилини кардибалєт з ключовой подставкой, з іголочною... Додано через 6 хвилин було таке.... він мене раз(6 клас) завівіши в клас перед тим сказав 10 класниками, які стояли перед аудиторією: завтра утром вибросітє труп....
Відповідь: викладачі (улюблені).... А ще він вмів страшно таращити очі! Вони робилися великі такі, а густі брови відтопирювалися в різні боки так само як вуса! Як ми ржали з нього ! Але тільки так шоб він не бачив, бо можна було отримати на горіхи Згадав про прізвиська, то справді було смішно. У Івана прізвище Тимунь, а Зукін його називав Мунь! "Ти Мунь ілі я Мунь?", питав він його Тимунь дуже сердився А географ Шурік? Теж прикольний був дядько, душевний... А фізрук Циркуль! Теж, кажуть в Ізраїлі. Любив на картах фокуси показувати Фізичка Колобок. Класна керівничка моя Жирафа (математичка) А ще була класна керівничка Стефанія Семенівна, біологічка. Фантастично добра жінка... Люди, у мене від цієї теми мурашки по шкірі Ми з однокласниками практично не бачимося ні з ким, хіба випадково, і ніколи не було зустрічей випускників. А тут на форумі стільки спогадів налетіло
Відповідь: викладачі (улюблені).... А для мене кращим викладачем залишиться Крайзман (математика у СШ№11). І його пропам'ятне "Дріб почінається з ріскі!". Маму навчав, сестру, і мене троха.
Відповідь: викладачі (улюблені).... мене Богдана Володимирівна вчила - дуже хороша жінка. Пригадую, мав бути в нас урок з географії, прийшов Зукін і питає хто буде вести урок. Ми сказали - Богдана Володимирівна, він хитро засміявся, покрутив вуса, взяв її портфель перекину верх ногами і все звідти викину на стіл, а потім зверху положив всі карти, а ше зверху крісло і так лукаво посміявся і зник. Прийшла вчителька чуть за серце не взялася, але коли ми розповіли хто це, вона засміялася і сказала: скажіть, що я не змінила про нього своєї думки.... Додано через 3 хвилини циркуль - так. пригадую йшов урок фізкультури - Майя у нас вела і вона каже: ноги на ширині плечей, руки прямо, і він ніс стиснув пальцями й каже: какіє руки, какіє ногі я тєбя спрашіваю.....
Відповідь: викладачі (улюблені).... Богдану Володимирівну пам"ятаю, але дуже смутно бо десь 3-4 останніх класи географію викладав Шурік (курча, навіть не пам"ятаю як звали його ). Я лише пригадую, що зачіска у неї була така висоооока і пишна А Ви коли закінчували, Миху?
Відповідь: викладачі (улюблені).... Кастиль її не любив... каже то спалила, то поламала... ну де бабі пхатисі до фізики.... Додано через 52 секунди я вчився до 8 класу... то був 82-й рік. Додано через 4 хвилини а ви?
Відповідь: викладачі (улюблені).... я зеленіший, закінчив у 94 Відівчився там від дзвінка до дзвінка. Колобка я теж не любив. Фізика мені була дуже цікава, я доволі легко її сприймав і не сказав би шо я щось не розумів чи погано знав програму. Але Колобок ,не знаю чого, вирішила, що фізика то не для мене і я в ній нічорта не петраю, постійно мене різала, ставила четвірки і трійки. Але, як не дивно, відрази до предмету у мене не викликала А Кастиль у мене тільки в одному класі викладав астрономію і лише іноді заміняв колобкову фізику. Але зпам"ятався як дуже душевний чоловік. О, згадав собі про Кастиля! Він вам на уроках грав на мандаліні??? Він коли заміняв Колобка, то грав нам на мандаліні
Відповідь: викладачі (улюблені).... Географ Шурік - це традиція! Мій теж був Шуріком. І Циркуль був, але фізик. Здається... :shy:
Відповідь: викладачі (улюблені).... Єлізавета Михайлівна Бугрій - вчитель математики... Яко вчитель з математики - супер, стиль викладання і т.д., але яко чєловєка... Додано через 35 секунд А Колба Вас вчила хімію?
Відповідь: викладачі (улюблені).... ооо, Колба зі своєю хімією, то для мене було ціле гестапо. Я ненавидів хімію (особливо коли почалася органічна) і боявся Колбу, бо вона знала, що я ненавиджу органічну хімію