Відповідь: викладачі (улюблені).... В школі нам не давали розслабитися і я тим викладачам ДУЖЕ ВДЯЧНА!!!, а от в інституті я почала дуже халявити, зараз шкодую, бо усвідомлюю, скільки корисної інформації нам давали.Мені навіть керівник диплома халявний попався, всім давали переробляти дипломи, а мені ні, аж обідно інколи було за ту байдужість, так та халява за мною і закріпилася.
Відповідь: викладачі (улюблені).... Серед інститутських викладачів було кілька гідних, шанованих осіб. Але найбільш я вдячний літньому старшому викладачеві Веніаміну Ісааковичу Якубу (вакуумні та напівпровідникові прилади). Звичайно, він "їздив" на трохи застарілому науковому вантажі, але намагався триматися "на рівні". Його слова фразочки ставали крилатими: "Шо, уже звонок"?; "Использовывуя"; і особливо (в значенні - "чи можна стерти з дошки") - "Можно снять" ? (і при цьому ліктями підтягував брюки, бо пальці були в крейді ) Ну то жарти. А коли пан Якуб намалює якусь схему і скаже: "А тепеŘ займёмся вŘэдительством! Иди к доске и пŘобей конденсатоŘ С1. И шо будем иметь ? А потом его укŘади! И шо тогда будем иметь ? " Треба було повністю розписати зміну режимів (1,2,3,4...), наслідки, зовнішні прояви... Оце був мастер-клас, завдяки якому ми (ну звичайно, хто хотів) схемотехніку схавали спинним мозком. Усі ремонти, налаштування, розробки - після цього мастер-класу робилися лівою ногою на одному подиху. Траплялися й серйозні доценти, але такої школи, яку нам дав старший викладач Якуб, не дав ніхто.
Відповідь: викладачі (улюблені).... про ці змагання багато людей говорили, але не знаю наскільки це правда... лідером був ще Скасків, Іванчов... в нас без проблем група мала 14 талонів і 7 комісій - майже нормальне явище
Відповідь: викладачі (улюблені).... прикладників це здається трішки менше зачепило, зате на 4-му курсі Козицький ледь не лишив потік без стипендії, коли всі відмінники пішли по талону (3 не хотіли). Довелося Савулі кланятися йому в ніжки, щоб прийняв талон ще в межах сесії - ібо скандал!
Відповідь: викладачі (улюблені).... :radist: дуже емоційно викладав в нас - деякі фрази просто шедеври гумору були, тільки тоді було не до сміху... а! ще гарні спогади про Тараса Банаха...
Відповідь: викладачі (улюблені).... в комерційній академії є викладач віктор шевчук..... викладає економіку.... скажу чесно: перша думка була, що пан трохи п’яний.... але друга, третя і наступні пари сказали про протилежне.... супер викладач!..... класно викладає предмет, ще й почуття гумору хороше....
Відповідь: викладачі (улюблені).... Yessssss! :cowboy: З Гураном на пару. :cowboy: Розказували мені старші студенти, що одного рокук ці два товариші 25 чоловік на зимовій сесії на 3-му курсі вигнали.
Відповідь: викладачі (улюблені).... згадалося що кожного дня математика всі сміялися з історії про "Стару знайому Гурана"... що то за історія була насправді?? Ви не знаєте? З нашої групи вилетіло лише 5 завдяки Підкуйку...
Відповідь: викладачі (улюблені).... Не ви, а ти Наскільки я знаю, Гуран досить часто говорить фразу "Як казала моя стара знайома", але точніше не скажу, бо він мене не вчив. Як згадую кожну сесію, то до сих пір мороз по шкірі.
Відповідь: викладачі (улюблені).... А чому не пишете про Горбачука? Це ж неможливо забути, а особливо його розповіді про шкарпетки, про пироги, про поля кукурудзи! Ммммм....
Відповідь: викладачі (улюблені).... я вже чесно кажучи забула про все погане, з одногрупниками раз в рік пємо пиво, шкода, що викладачі не приєднуються до нас треба буде спробуват и запросити на наступні зустрічі... все-таки мех-мат живе своїм особливим життям, зі своїми цінностями, і я б дуже хотіла, щоб мої діти теж там навчалися...
Відповідь: викладачі (улюблені).... Щодо кращих викладачів мех-мату то звичайно неможливо не згадати Ярослава Григоровича Притулу, звичайно багатьох вигнав, але ці лекції неможливо забути, це просто симфонія - він дійсно геній Незабутньо-самобутньо читає Філевич :radist: Скасків також любить покепкувати на парі це хоч трохи розслабляє, бо через ці легенди про вигнання ловиш кожен його погляд Бррррр... Брати Бокали також достойні найвищих похвал - хотів не хотів а їх предмети знав!:cool: Іванчов найспаведливіший, вів в нас практику о то ми отримували знань Радул дуже спокійний викладач, але хто хоче буде знати :cool: Сторож - супер :radist: Взагалі на мех-маті найкращі викладачі не часто можна таких зустріти на інших факультетах
Відповідь: викладачі (улюблені).... Студенти мех-мату ЛНУ, а в кого вчив (вчить) Олег Георгійович Сторож? Правда сонечко? На його лекціях можна і відпочити, і саму лекцію записати і зрозуміти Особлива подяка Ярославу Григоровичу Притулі, без нього усі ми були б не такими, як є. На мех-маті (в математиків) економіку викладає Гончар Юрій Михайлович. Ото кадр! Відмінників валить, комусь хто не ходив цілий семестр може 5 поставити! Про нього не можу схвально відізватись... Дуже весело було на дифрівняннях з Бокалом, особливо в кінці першого семестру 2 курсу :ninja: коли ми здавали КОЛОКВІУМ... От така штука. Загалом, мех-мат - прікольний факультет з гарними викладачами, хотілося б, щоб так далі було і в майбутньому.
Відповідь: викладачі (улюблені).... Погоджуюсь з тобою Проте хочу зазначи що його викладання викладанням важко назвати, кожен раз хоче принизити студента! Екзамен в нього задоволення, тому перездає так багато людей :padonak:
Відповідь: викладачі (улюблені).... Навряд чи хтось є із Соснівки, але найкраща вчителька з 14 шк. і мій класний керівник -це Лазор Наталія Миколаївна. вона на жаль уже непрацює у школі, але це дорога мені людина, з якою я товришую з 8 класу, тобто вже 14 років. А з ВУЗУ - Львівська комерційна акдемія- Мицак Ольга, Благун Ігор (кафедра фінансів), Головацька Світлана ( бухоблік). Це викладачі, які викликають повагу, і завдяки яким стаєш професійним спеціалістом і ГОРДИМ ВИПУСКНИКОМ ЛКА.
Відповідь: викладачі (улюблені).... Був у нас ще неулюбений всіма поколіннями студентів доцент Гepaнiн (теорія передачі сигналів). З одного боку - знавець предмету, ерудит (цитував французьку поезію). А з іншого боку - буквально знущався з тих, хто "не тягнув". Причому те знущання носило садистський, серійний характер. Якось помітив, що я на лекції переписую ноти. Ну пішло-поїхало. Звичайно, я дав відсіч, але на диференційованому заліку він підловив мене на якомусь смурному запитанні, я відповів трохи не те. Гepaнiн каже "Ви стверджуєте, що - і далі пише на папері слова й формули - так" ? - Так. - Тоді я пишу резюме (промахнувся і замість паперу написав до залікової книжки) - "Бред. Гepaнiн. 02/07 ". Звичайно, я в той же день перездав аспірантці (за що вона отримала по повній програмі). Пройшло багато років. Телефонує мій колега по ТВ (нач. цеху) й кричить: тут синок Гepaнiна, студент факультету телережисури, прийшов до мене скласти практичний залік на занння режисерського пульту. Повний нуль. Зараз я його прогоню через стрій - він складатиме усім, хто вчився на нашому факультеті. І кожний запитував про здоров"я татечка, пригадував дещо і висловлював співчуття - як важко йому буде співпрацювати з інженерами на ТВ. Кінець кінцем залік прийняв головний інженер (він навчався в Одесі), але підтвердив, що хлопець - нулевий, але пихатий надміру.
Відповідь: викладачі (улюблені).... А Ти знаєш, що Костів померла?...... В якому році Ти прикладну закінчував?
Відповідь: викладачі (улюблені).... На рахунок Гончара.... Кожного разу як він читав лекцію, мені здавалось, що він грає спектакль на сцені....Чомусь такі асоціації... Дуже своєрідний викладач Додано через 44 секунди Соррі, була неуважна...