Коли ви звідси з'їдете - воно вас більше не стосуватиметься. Армія Україні потрібна! Що би ви не пропагували...
Та хоч до сержанта...Я дослужився...Добре навчився драїти підлогу, чистити картоплю, розгружати вугілля...Набагато гірше стріляти, польовим діям...Бачив і офіцерів, які в більшості поступались прапорам, як технічні спеціалісти, і яких "опускав" комбат в присутності підлеглих (що є злісним порушенням уставу)...Бачив і пиятику...Нам відверто казали ті офіцери, яким довелось побувати на Близькому Сході, що проти ізраїльської армії ми - ніщо, як особовий склад...Не бачу я нічого цінного, що можна було б перейняти в РА.
Мозок увімкнути важко? Ще раз, по разделениям! Делай - РАЗ! Делай - ДВА! Делай - ТРИ! Делай ЧЕТЫРЕ! Беремо калькулятор, рахуємо: 20 + 18 = 38. 45-38=7 7-4(5) = 3(2). Лейтенант-старший лейтенант - 2 роки. Офігенна кар"єра... Дослужити в ВС СССР до старлєя... Ще раз - ЯКА кар"єра? Яка совецка армія...? Це вжа ваша, щира і незалежна армія
До чого тут пропаганда? 20 років ЗСУ нещадно нищаться. З року в рік, де не сунься, всі аспекти армійського життя стають все гірше і гірше. Сенс існування ЗСУ в такому форматі як зараз втратився вже дуже давно.
То у Вас мозок не вмикається...Бо я постив, що українська армія є сколком радянської і продовжує продукувати ті ж традиції і відношення... Її треба було реформувати докорінно, так як колись реформували армію ФРН, починаючі з строєвого уставу...Але старими кадрами щось нове побудувати неможливо. ---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- Тягни-Штовхай якійсь. Неможливо поєднати надовго радикала і ліберала (думаю, що Гриценко є лібералом, хоч може і помиляюсь, бо він мало висловлюється нацю тему).
а ви наведіть приклад, що такого прогресивного побудовано новими кадрами , а я поки за попкорном і пивом збігаю.
Сьогодні вручили запрошення на День частини - 68-ма річниця. Заступник озвучив план шоу: вихід техніки (СОЦ, СОУ, ПЗУ) з розгортанням, розгортання ЗУ-23-2 з холостою стрільбою, диверсанти, димзавса, наступ-оборона... Ще щось із спецухи родів військ... Піду.
Знову показуха? добре, що є куди кошти вгрохати... Певно в нас вже все є... ---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ---------- Полковники не п'ють? Не вірю!!!
ну хоч так. бійці хоч побачуть БДШ і стрільнуть холостими. Не знаю про яких полковників йдеться, а я не п"ю і не курю. Тільки жінки
Пропонуєте постріляти по заЙулькумітінгувальникам? Для практики? То це не до нас... А от в Бердянськ чи Ковель їхати дійсно грошей нема... Тому і ця практика корисна. Тим більше, що до показухи потрібно потренуватись пару разів. Пропонуєте виготовити ще з десяток гарнюніх плакатів з ликами святих Шухевича і Боровця, та понаклеювати по парканах? Чи замінити кашкети на мазепинки? Чи куди Ви пропонуєте "витрачені" частиною кошти пустити?
э нет, ЗСУ не было никогда, а ныщится остатки ВС СССР которые быстро переименовали - перекрасили да так и кинули ....