ой.... ви знаєте за яким принципом комплектувався генштаб у десь так 1998-2000 році? Офіцер повинен був мати квартиру в Київі, і написати заяву типу "від надання житла відмовляюся, бо є". за 12 років ті майори перетворилися у матьорих полковників. Що ви хочете від цього колгоспу? Скажіть дякую, що вони ще не повзривали нас всіх!
Вони не повзривають... Був у нас показовий випадок. Приїхав якийсь паркетний з перевіркою на навчання. Вивели дивізіон в район, погрузили ракети, розгорнули роботу, працюєм... Приїжджає УАЗом то мурло і с ходу давай щемити молодший офицерський склад... Типу: - не так стоиш, не так свистиш... І все з таким апломбом, що я (він) такий крутий зєнітчик, а ви всі неуки... Доколупався до якогось начальника пускової, що той не знає як працювати від турбін. Дає наказ від"єднатись від мережі і почати автономну роботу. Начальник пускової від"єднав, підготував турбіну до запуску (це хвилини) і звертається до паркетника, мол відійдіть, запускаємо... Паркетник так аби всі чули: - Він мене вчити буде, розказувати де я маю стояти! Неук не знає, що турбіни на трансмісію не заведені і машина не поїде!... Командування полку покивало головою і переступило на два кроки лівіше-правіше... Пуск турбіни і все гімно, що знаходилось у "вихлониій" обляпало вумного вуйкА... Во ржачки було!!! Три дні паркетник совався частиною у технічці, замість шитого френча... Поки хімчистка вигризала ту дику суміш масла, соляри і мишачих какашок!!!
Там теж був якийсь паркетник - двійки ставив...Полковнику... І посміхався... Генерал йокалимини... Зміни в армії будуть не скоро...
Та я в курсі, що не в день... Для довідки. В штатах близько 300 млн. населення. Під час операції в Іраку кожен день витрачали близько 3 мрд доларів Я усвідомлюю, що списування на витрати на військових виробництвах - це данина історії корупції. Але. Як ви хочете за 4 мрд в рік щось побудувати??? Ну дуже цікаво.... Хоч якусь розкладку витрат дайте, а то мені нагадався Хаджа Насредін, який обіцяв козла навчити людської мови...
Загальний б-т на 2011 - 13 584 900,0 тис.грн Основний - 11 375 277,0 тис.грн На розвиток - 1 053 624,6 тис.грн ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Ще раз повторювати? Вже ж розказував, що плани реформування за зразками НАТО вже давно відпрацьовані. Читайте Білу книгу...
А як проконтролювати, щоб всі ті бажані кошти були використані на переоснащення армії, а не для власних потреб тими, хто буде грошими розпоряджатися?
Я радий за плани. Особливо за стратегічні. Особливо натівські... Біла книга? Сікоко? Де продається? ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- Думаю на даний момент це не так важливо. Цікаво про спрямування коштів...
Тільки не тре забувати, що знадобиться років з п"ятнадцять, а то й більше. Це ломати швидко виходить.
Вільно... В неті... Звичайно... Двадцять років коту під хвіст... Хоча, хоча... Моя думка незмінна - Україні армія НЕПОТРІБНА!
Почитаю Грушевський теж так вважав і прийшлося чекати ще 72 роки... ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- Думаю Єжель здасть нашу оборонку Росії, як Азаров газову трубу... Складається вражіння, що йому армія теж непотрібна... (було би бабло)
Ну так...Так нас легше накрити "на случай чого"...і як мишей тримати під мітлою!На той час поки большевик з німцем трахаютьася за нафту,або совок з г'американцем за неї ж,або НАТО з Імперською армією за газ! Ну нє...шось в тім є!Без армії ліпше...але такий собі маленький бундесвер мати то...то не помішає,шо ні?
Переглянув... одне розчарування. Україні бракує бойових дій. Народ, який не хоче розвиватися добровільно повинен розвиватися примусово...
Ні не будемо...Дай хоч 10%, але прогнила совдепівська армійська верхівка все профукає...Не вірю я, що люди , які зробили кар'єру в радянській армії, здатні мислити по-новому...Окріс збільшеня тулії кашкета більше ніякого креативу у них немає...Ходять такі собі прикрашені "різдвяні ялинки" в кашкетах-"аеродромах"...
Може я щось прогавив? Може пансьтво ще розкриє кількістну структуру ЗСУ на сьогоднішній день? Ну так, скільки строковиків, термін служби яких дев"ять місяців-рік, скільки жінок-військовослужбовців, яких за законом звільняють через 24.00 після сигналу, скільки цивільних працівників, які жодного відношення до армії не мають, скільки органів управління, які в бойових діях участі не приймають... Що там в залишку? Скільки штиків? Цим загоном будемо воювати з ким? Та ментів більше армії в рази, а вам армію подавай... Беремо калькулятор, рахуємо: 20 + 18 = 38. 45-38=7 7-4(5) = 3(2). Лейтенант-старший лейтенант - 2 роки. Офігенна кар"єра... Дослужити в ВС СССР до старлєя...
Угу. Трубу... Панство не з цього казанка. Про те, що в армії захисників лишилося - мало що (ментів більше армії в рази) - вірю на слово...