Ну, гілку не закрили, НАТО далі існує, Румунія не напала, а ви так нічого мудрого і не написали... ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- Ви вже в ігнорі, куди жи далі? Що можу вам іще сказать? ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ---------- До речі до сих пір поширена роба на кшталт військової. Розумію, що з "завалом" непобідимої армії багато залежалося на складах, багато спродалося. Ну, зпозорили трохи форму і ладно. Пошили нову. Питання тепер в прошивці мозгів сучасного суспільсьва. Ніхто не вірить в ймовірність втогрнення в Україну, всі розслаблені, всім пофіг. Цікаво, як народ себе би повів в разі справжньої небезпеки - напевно таки по геройськи... (в складних ситуаціях наш народ таки об'єднується) Отже, щоб народ був "в формі" - йому таки не завадило би робити якісь польові навчання типу - на виживання. Тут би згодилася тактика Ізраїля, але... але на щастя в нас немає такої ситуації. Дай Бог - не буде. А армію таки треба модернізовувати і переводити на сер'йозні рейки, а не продавати своїх солдатів в Судан, Нігерію і ще десь в чорта на кулічках, а займатися своєю країною. В нас теж бандюганів хватає...
Опишіть будь-ласка цей досвід. Що з цього не можна набути тут? ---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- П.С. Мене не влаштовує " хоть якогось" (будь-який) досвід...:
Я навіть коментувати це лайно не буду... ---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- І Ви, Свято, мені плюси не тицькайте, бо у Вас в голові те саме, що й у Червоноградського... Вас що, обидвох, в Гуглі забанили? Невже важко почитати, подивитись, зрозуміти. Недоразвитих на війну не беруть. Наші ще можуть навчити будь-кого. Візміть розмінування в Лівані, візміть прикриття колон в Іраку. Візміть перевезення вантажів в Сєрра-Леоні, вертолітників у Ліберії... Навчутся вони... Хотілось би позиркати, що би ви вчили в Ліванській пустелі, де на кв.метер три міни зарито... "Отче наш" хіба що...
Угу. Розглянемо. Пресонально кожному з них звання зразу дають? Вони лишаються на військовій службі в Україні після служби в Лівані? Їм усім більше 30 років? Після прибуття з гарячих точок в нас пишуть інструкції по бойових діях для новобранців? Під час патрулювання в С'єра-Ліоне солдати набувають досвіду оборони від ракетних обстрілів? Чи таки більше - АК плюс міни...? Багато досвіду переноситься в українську армію? П.С. Не подобаються плюсики - можете викреслити... Я ж не силую на них дивитися... (я свою думку ще не відміняв і не планую...) Я не категоричний противник навчань (роботи) за кордоном, але такий досвід повинен бути спланований, а не подяка ООН за подаровані міліони... ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Задам знову запитання - там немає вояків до 20 ??? ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ---------- Ага. І де цей досвід зберігається?
Вирішив поціквитися за порадою військових "професіоналів" подіями в Кореї. За останніми новинами Північна і Південна Кореї стягують війська до кордону. Як повідомлялося в новинах - КНДР стягнуло до кордону велику кількість артилерійської техніки (всього нараховується 13 тис 600 одиниць). Також до кордону стягнуто 200 000 солдатів зі сторони КНДР. Південь теж готується до можливих бойових дій. Передбачається, що північна Корея може володіти ядерною зброєю. Локальний землетрус, що був на території Пінічної Кореї приписують випробовуванням ядерної зброї або піддривом тротилового еквіваленту 300 тонн. В Кореях напруження триває вже давно. Це поганий приклад для порівняння з наведеною мною ситуацією - раптове вторгнення. Ми до сих пір не маємо власних військових супутників. Ми навіть не маємо телекомунікаційного супутника не говорячи про щось складніше. Як може боронитися країна, яка живе 80-ми роками в технологічному оснащені. (Змогли розробити лише власний пістолет) Можливо спецекспорт щось і скриває і стан справ у нашій армії кращий ніж я описав, але хвалитися чимось окрім неможливості перевезти 34 танки в Африку ми поки що не змогли...
За лапки ... і Вас з новим роком. Як бачите від "щось стрельнуло в голову" нічого не відбувається. І техніку зтягують, і війська... І запас призивають... Тобто Вам має бути зрозуміло, що у всіх державах так робиться. Та жодна країна не почне будь-які бойові дії без підготовки... Особливо, т.з. демократичні... Там поки сенат не подумає, конгрес не почухається.... Наведіть зо два десятки країн, які їх мають. Є і інших методів проти Кості Саприкіна. Не підкажете чим збили Локхід, зроблений по новітнішій Stealth technology у сусідній державі? Я вам відкрию військову таємницю Його збили прибамбасом 60-х років технологічного оснащення... Ви і не зможете, бо до Держави не маєте жлдного відношення... А у Вашому хуторі дотепер городи маслом поливають...
Згоден Два десятки не назву, один може набереться штати, франція, німеччина, британія, росія, китай, японія, бразилія, австралія. Телекомунікаційних спутників має побільше держав. Не співставляв якось локхіда з U-2, переглянув. Нехай. Це були 60-ті... Тепер дещо інше. Прокоментуйте, як російські стратегічні винищуващі політали біля британії ... (було десь з пів року назад) - явно, що їх супроводжували, але 25 хв на збори - то лишніх 500 км! Ги! Продовжуєте військовий гумор? Ну, ну.
Мабудь з за неуважності, ВАМ ще раз доведеться Гуглити. Бо як кажуть вороги, юги теж збили Стелс, але знайшовся один полковник і зовсім не факт що не бреше, а то був випадок. У всякому разі річ не про технології, а висновки фахівці зробили.
Я ж Вам вже декілька разів радив, пишіть про "державу" Lockheed F-117 Nighthawk. Не біля Британії, а біля Канади. І літали в нейтральному повітряному просторі. Хоча і в безпосередній близкості від кордону. А спинити іх може ППО. І авіагрупи, які сидять в кабінах літаків цілодобово, і групи, термін злету яких вимірюється хвилинами... І ЗРК, які несуть постійне чергування. Ну так, так А це на сміттярці знайшли...
Що Ви мені збираєтесь довести? Що немає постанов коли треба? Штати 100% підтверджують факт втрати? А якщо і так, то озброєння 60-х та один (нехай 10 полковников) взмозі протистояти Штатам та НАТО, чи мають рівноцінні технології та массове виробницьтво, я ж не "піджак" і не поцреот з Мокселя.
Ні, все вірно. Та компанія просто існує і робить стелси, що колись сотворила U-2 ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ---------- Не заперечую, що збили, але і не відкидаю серії катастроф... Можна складні скорочення типу ЗРК писати розширено (навіщо гугл грузити трафіком?) То тільки до Канади літали, чи Лондон теж наполошили То що скажете? Вони теж 26 хв докладають? А де би не знайшли, чи збили... Хто сказав, що вони невидимі?
Ні. Я ж кажу, є екіпажі, які злітають зразу, при наближенні повітряних апаратів (ПА) до кордону держави. Але збивають тільки після отримання дозволу. А бачать ті ПА ще за сотні км. І на КП (командних пунктах) цю інформацію заздалегідь опрацьовують: що летить, звідки, куди... ЗРК (зенітні ракетні комплекси)
А хто довів, що "Найтхоук" був збитий саме ракетою? Бо я бачив по ТВ залишки Ту-154, збитого українським С-200 ( за Кузьмука), то там не було жодного сантиметра, не посіченого шрапнеллю від вибуху ракети, а тут на фото просто цілі шматки кострукції, без пошкоджень осколками...Скоріше за все, серби просто приписали собі літак, що розбився через технічні проблеми. Бо як же пояснити, що і серед літаків НАТО інших класів (не "стелс") був втрачений безпосередньо під час бойового вильоту лише один Ф-16?!http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_потерь_авиации_сторон_в_ходе_войны_НАТО_против_Югославии_(1999)
Повний текст: Уроки Балканской войны Вам що, зайнятись нічим ? В такий час, такі питання... Вже можна і по сотці пропустити... Давайте продовжимо по свєтах... З Новим Роком! Роком хімії, іновецій і української першокниги...
Щойно глянув новини. Ржав. Під Житомиром відбулися військові навчання. (близько 1000 чоловік) В кадр попав один нерухомий танк, один застрягший БМП, джип чорний (певно ним приїхав нач шатабу. Фронт мав вибити терористів, шо захопили міську раду. Десантники (в білій уніформі) - жоден не робив стрибків з парашютом (усі за місяць до дембелю... ) Одним словом - п'янка процвітає...(котеджі будують). Наша армія нас береже (але за кордоном...)