Військові навчання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 23 гру 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

• Подобається Подобається x 2
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

6. - Вы знаете, кое-что можно натянуть. С поправочкой, что современная война - двусторонняя (от России пытаются отжать побольше за "красивые глаза", за "не уйду к другому сразу" (а уйду чуть опосля), и т.д., она же пытается купить то, что не продаётся (не должно продаваться ;) ), а насчёт истории - нелогично предполагать даже, что "убогое быдло" могло кого-то эксплуатировать. Миф же, как раз об этом.

С другой стороны, Россия и как страна, мягко говоря, чуть повеличественнее некоторых. :) Так что, у каждого мифа есть где-то что-то реальное в основе, лишь раздутое до фантастических размеров.

На суть вопроса Вы не ответили. У нас нищее население, которое кормят мифами о величии их страны сверху, и тем хватает, Вы называете "убогим быдлом". Своё нищее население, которое само радо хлебать мифы о вине соседского "убогого быдла" в их нищете, и само просит только новых мифов на ту же тему, как назовём? Так же, только по-украински? Букву "у" на "в" поменяем, или другие варианты? :)))

7. kym

kym Well-Known Member

Так ви постійно щось натягуєте...або постійно забуваєте що ваше а що не ваше.
    ви чомучь постійно забуваєте що Росія це московське царство (в його границях) а все решта це вже завойовано (окуповано), яке рано чи пізно прийдеться віддавати бо воно не ВАШЕ
    Хто би сперечався що Росія меньша Сомалі чи Брунею.... а взагалі по всіх інших показниках з 200 країн членів ООН вона десь в середньому у другій сотні крім розміру території (яка є залишками бувшої імперії) і кількості атомних ракет, якими стріляти не можна.
    А як монголи Чінхіз-хана збирали данину з російських царів - міф чи ні.

• Подобається Подобається x 4
  8. - это просто выплеск негатива? Полегчало, добродию? :))) Нема за що.

- читать умеете?
    - раз отвечаете, должны бы :)))

- Пан kym, Вы очень кстати! :) С названием только вопрос открыт. Надо ж помягше, не как россиян "убогим быдлом", мы же на ЛФ! :)

Останнє редагування: 24 чер 2011
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 2
  10. kym

kym Well-Known Member

Хороший собі негатив.... і моє - моє ....і твоє моє.... Такий негатив бандитизмом називається... в державних справах - державним бандитизмом.

11. Bambook

Bambook Persona non grata

А таки-так. Навіть гірше, адже значна частина хлібає не наведений міф, а чужий міф про "віковічну дружбу" і подібну фігню.
    Тільки от різниця в тому, що ми в своєму лайні самі бабраємося, а не намагаємося, як дехто, ще й інших ним затопити.

• Подобається Подобається x 5
  12. :sorry:

• Подобається Подобається x 3
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

В Україні з’явиться новий рід військ :mocking:

о_О

:nea:

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Нє, ну а шо? Чому Україна повинна відставати від Росії?

У Росії - це вже потужна військова система зі своїми полковниками, генерал-майорами, і безліччю простих рядових солдатиків , а ми шо - відставати від них повинні? :)

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

:)))

Я ще хотів дописати "А-ля-путін", але ви правильно побачили кореляцію між подіями :mocking:

(хоч таки можна створити нові війська, про які я згадував у циклі дописів - Яку я бачу майбутню країну...)

а де твій аватар? :)