Військові навчання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 23 гру 2010.

1. kym

kym Well-Known Member

Ви шановний щось лукавите, або не знаєте як оправдати свою позицію. Те що ви описали - це клієнти Кульпаркова - у них вади психологічні з фізичними.... вам це кожний психіатр розкаже. Ми ж говоримо завжди про нормальний здоровий патріотизм - націоналізм. А раз людина не на кульпаркові то не маєте права знущатись над її патріотизмом- націоналізмом - ви не психіатр і не маєте права на діагноз.
    Наступні ваші вислови підтверджують що ви лукавите.
    Якщо ви любите гроші або Нумбо-Юмбо то ваші проблеми, а нормальний громадянин любить свою батьківщину ні за що і ні за кого, а просто тому що вона в нього є. І пишається своєю батьківщиною і своїм громадянством не тому що немає нічим іншим пишатись а тому що пишатись своєю батьківщиною не стидно а похвально через те що вона є в нього. Це тільки люди виховані советською ідеологією можуть ставити інтернаціоналізм вище за свою батьківщину і судячи по всьому ви ще не перемогли у собі совка.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dars

Dars Well-Known Member

Власне націоналізм я відношу до психичних вад. Дуже позитивно, що ви в курсі де можна стати на облік.
    Здоровий націоналізм звучить як якісна біла гарячка :mocking:
    знову гасла у кращих традиціях комуністів. І хто з нас не переміг в собі совка? :mocking:
    Якщо на подвір"ї брудно, то нормальний господар ( не нормальний націоналіст ) прибирає, а не волає як він любить своє подвір"я при цьому ще більш забруднюючи його.
    Якщо хата нахилилася і зара впаде, нормальний господар буде думати про те, як її полагодити, а не тішитися фактом що він жеж про неї дбає, він жеж її кохає до безтями. Здоровий націоналіст.... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви дурниці говорите.

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, бруд треба прибрати і не дозволяти іншим мешканцям будинку далі смітити, а не далі завжди за кимось прибирати.
    Добрий господар хати спочатку порахує, чи варто відновлювати ту хату до колишнього "доброго" стану, чи краще на тому ж місці збудувати нове, комфортне сучасне житло.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А наш спочатку двадцять років виймав із стін цеглу, виколупував пісок, висмикував цвяхи, співаючи пісень у вишиванці та будуючи гномиків на подвір"ї і святкуючи все що завгодно, а коли сусідам по поверху це набридло і вони почали робити ремонт і примушувати інших, то підняли вереск на весь будинок і Брюссельський масив...
    А "на тому ж місці збудувати нове" це вже було:
    - Весь мир насилья...

6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

То може треба було не вигадувати "свій рецепт" (маю на увазі - "страна комунизма", а брати приклад з країн які живуть набагато краще за постсоюз.

7. VasMT

Коли в 91-му постало питання "А що ж далі?", думки "еліти" були різні... Від "Тося зробе..." до "Заставити всіх...!" Що вибрали? Правильно... Дерьмократи вибрали свій шлях: - Заставити Тосю, най си зробе...!

8. Dars

Dars Well-Known Member

а.... дякую :mocking:

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

нашому хата дісталася з неба. Не просто хата, а найіндустріалізована хата у районі. І замість того, щоб дивитися на неї з критичної точки зору, усувати недоліки і робити її кращою, наш "нормальний націоналіст" спочатку все нафіг розпродав, співаючи при цьому , що його хата най-най-най, і він сам най-най-най, і звісно свою хату він любить більш за все на світі.

9. kym

kym Well-Known Member

Я то знаю де ставлять на облік.... а хтось уже на обліку тільки не зауважив цього.
    Патріотизм теж психічна вада, а інтернаціоналізм - теж, а демократизм теж вада.
    Через те у вас і
    А алкоголізм точно вада.

Ви шановний путаєте поняття власної хати і власної Батьківщини... як пропадає власна хата то у своїй батьківщині можна другу збудувати, як пропадає власна батьківщина то другу вам ніхто не дасть збудувати.... бо всі місця на земній кулі зайняті іншими батьківщинами і за неї потрібно боротись.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Так ви не путайте дерьмократів з націоналістами - патріотами - вони ніколи не були при владі--- совки не пустили.... вони( совки) і довели країну до руїни.

• Подобається Подобається x 3
  10. Dars

Dars Well-Known Member

Точно! :good: Кидайте пити!
    угу... ну, я спростив, щоб Вам було зрозуміліше. :) але дивлюсь, що ефекта нуль. :sad:
    я-я, як кажуть німці. :mocking: річ в тім, що ви праві: націоналісти нічого не зробили, БО ВОНИ НЕ В СТАНІ ЩОСЬ РОБИТИ!!!! не можна з психичними вадами щось збудувати, можна тільки руйнувати.

11. VasMT

Ой не кажіть :)))
    Гномиків набудували ;)

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Корчмар уже нічого не тямив і спромігся лише зауважити, що інструкціями війну не виграєш. (с.Пригоди бравого вояка Швейка)

13. kym

kym Well-Known Member

Я вам другий раз повторюю не були націоналісти коло влади.... такі як ви совки не пустили.... вони і наркомана Черновецького в Києві мером зробили вони і Кравчука з Кучмою до влади привели вони і Янека витягнули.... то які претензії до патріотів націоналістів... Були б патріоти націоналісти - була б люстрація і вам би було напевно недобре.. от тут і собака зарита ... так що пеняйте самі на себе.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

А хто до 52 року з Сталіном воював..... гномики.... НУ НУ Як прийдуть подібні гномики до влади подивимось як ви заспіваєте.

14. Dars

Dars Well-Known Member

бо НЕ В СТАНІ !!!! Бо імпотенти! Бо лузери! 20 років сидять на дупі, спостерігають як розкрадають Україну, і тільки пісеньки на Говерлі співають! Які вони патріоти?!
    А люстрація мені до одного місця. Я свою державну службу закінчив років 12 назад, коли освідомив куди все котиться.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

о_О а хто зі Сталіним воював?! Ті що вчителів та голов сільрад стріляли? То вони так зі Сталіном воювали?! і отих лузерів тепер виставляють героями для молодого покоління. Кого можна виростити на прикладі терористів і лузерів ? Правильно: терористів і лузерів, що власне теперішні патріоти успішно доводять.

15. VasMT

:haha:
    І як успіхи? Перемогли?:)))
    Та вже прийшли... Мало того що прийщли, ще й виділили крошей на добудову чергового "воленародного" довгобуду та почали видавати ліцензії на вбивство...

Давайте ще й Вас спитаю: - Дрогобицькми митцям автобус подарували. Не знаєте хто? І за чиї грошики? І хто прийняв рішення?

16. Dars

Dars Well-Known Member

Що за питання?! Сталін живий? - нє! Отже перемогли Сталіна! Хто переміг? Ті що з ним боролись! отакий втішний логічний ряд у стилі псевдо патріотів. :mocking:

17. VasMT

Порудчик, вы любите детей? Нет, но сам процесс... ;)

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Як сказати
    Те за шо вони боролися зараз перемогло те, проти чого боролися?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я так розумію ви з департаменту, який ліцензує патріотів?

20. VasMT

Цікава думка... Тільки більшість тут її не поділяє!

а де твій аватар? :)