Військові навчання

Discussion in 'Політика і політики' started by Svjato, Dec 23, 2010.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Теж приймається:))).

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Давно пора...
    Бо за один раз не те що думку висловити... Погадити не виходить...
    А пиво слабить... :)))

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Екстренно з iPhone і з пивбару для повного розуміння воєнними творчого процеSSу галицьких фільозофів...
    Ми все робимо помало з коренуванням і так,щоб був позитивний результат для Галичини...щоб клієнт зрізався (рус.усрался) на-зелено на сам Великдень,або Побєди дєнь!:))) :hi:

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Ну по перше інтереси Росії продати свої енергоносії.... і Україна тут їм посеред горла. Бо всі ті гази і нафти неварті і ломаного гроша поки лежать в сибірі, а до покупця тільки через Україну, а всі ті північні і південні потоки то купа найдорожчого в світі металолому. А хто контролює транспорт той і диктує умови, або як мінімум добре заробляє.... поки що заробляють російські і українські олігархи, але вони добре знають що завжди так не буде.
    По друге не свідомінутний громадянине України у вас, або фобія на Росію, або таки завдання з росії... ми говорили про Румунію.
    По третє якщо говорити про Росію то виникає дуже серйозне питання чому південний військовий округ Росії, який розташований, якраз по периметру північно -східних кордонів України, найбільш чисельний, найбільш озброєнний, і найбільше фінансується. Якщо припустити що Росія збирається воювати з Грузією, чеченцями, азейбарджаном разом взятими то непотрібно і десятої частини тих військ що дислоковані в південному окрузі.
    http://pakfa.ucoz.ru/publ/sreda_obitanija/rossija_zanjala_krugovuju_oboronu_ugroza_3_zakavkaze/5-1-0-469
    Чи часом це не проти україни готовиться угрупування.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Група південь?

Каспійська нафта плюс газові родовища Кримських морів ;)

6. VasMT

Не часом!!! А виключно проти України!
    Про це недвозначно написано в цій статті і калатає в черепушках свідомінутих :))) Замість мозку...

• Подобається Подобається x 3
  7. Yurko NOTOCO

:mocking: :gamer::crazy:

8. VasMT

Даремно лаха дрете... :)
    Навіть на рульожках їхні винищувачі хижо націлили свої морди на Неньку
    :)))
    :mocking:

9. kym

kym Well-Known Member

А в черепушках несвідомітнутих громадян України все калатає як би то сісти на МІГа і приземлитись десь у підмосковї.... може героя росії дадуть разом з квартирою. Але ті часи пройшли, а ви не бажаєте виставити рахунок уряду росії за три літаки що сперли несвідомітнуті з території україни на початку девяностих.... чи ваше завдання навпаки залишитись тут і коли група "Південь " посуне на Харків і Донецьк кричати та то не може бути. Ви впевненні що свідомітнутому росіянину крім як мочить в туалеті захочеться ще пройтися по Хрещатику через пару років від нині.

10. VasMT

:)))
    Якщо Ви з натяком на мене, то в 1994-му я якраз із Підмосков"я повернувся в Незалежну Україну. З міста Чєхов, де мав двокімнатну квартиру, гараж і ділянку під дачу у березовому лісі біля ставка і річки ;)
    На рахунок квартири мені тямки стало... І я тепер є власником шикарної трикімнатної квартири у "генеральському будинку" сталінської постройки...

А чого так мало? о_О
    Тільки із Стрийського винищувального авіаполку командир із іншими пілотами, забравши Бойове Знамено частини, вилетіли в напрямку Росії на багато більшій кількості винищувачів? :)))
    А бомбардувальний авіаполк просто на деякий час демократи лишили на стоянках без охорони... Місцеве населення розтягнуло на металобрухт... ТУ-шки, стратегічні бомбардувальники... Так що до своїх претензій мало би бути більше ;)
    Не вдаваючись у подробиці, в двух словах... В цій ситуації я повинен на протязі години з"явитись у Стрийському військоматі, а на протязі доби приступити до виконання службових обов"язків в одній із військових частин, що дислокується у м.Львові на посаді начальника служби бойового забезпечення... Так, що кричати "Того не може бути" я не матиму часу :)))
    Росіяни і зараз мають бажання і змогу пройтись не тільки Хрещатиком, а й Підвальною чи Личаківською :)))

• Подобається Подобається x 2
  11. Yarema

І через цю помилку тебер жаба давить:sad:...Бо пенсія військових там вища:)))...

12. VasMT

Це не помилка... А свідомий вибір. Я звільнився з ВС РФ і вступив в ЗСУ.
    Я ж не свідомінутий... Це їх відмінна риса.
    Де кістки більші, де ковбаса хазяйська танша, там і нЕНЬКА.

Ні, не давить.
    А я отримую пенсію і від РФ і від України :))) Ще й доплату, як ветеран війни ;)
    А Вас що, жаба давить? :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Yurko NOTOCO

14. Yarema

А я тут яким боком!?о_О Хіба я військовий?:sad:
    Воно і видно. Сидіння на двох стільцях, визначає і менталітет;)...

15. VasMT

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Дивна Ви, Ярема людина...
    А чого не на трьох? Ви ж про мене ще не все вигадали... :)))

16. kym

kym Well-Known Member

Так от "свідомітнутий" (по вашій термінології) точно явиться там де йому скажуть, а "несвідомітнутий" раптом маже оказатись в Белгородському чи Воронежському военкоматі... от вам і вся різниця між свідомінутними і несвідомінутними громадянами України.
    Але тільки як туристи... а хочуть як господарі

17. VasMT

Це Ви від них дізнались? Чи як завжди із пальця виссали?

Та ні. Несвідомінутий, за моєю термінологією, свідомо піде виконувати свій обов"язок. Свідомінутий, за прикладом всіх своїх вождів, бігом емігрує к тихі краї і там буде вести паперову "боротьбу" за незалежніть. А обдурені ними люди якраз і підуть на заклання

18. kym

kym Well-Known Member

Ну то міняйте термінологію..... бо не свідомий свідомо свій обовязок не виконує... не перечте самі собі.

19. VasMT

Ты меня не путай... Ты меня не путай!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=_BXj12nzVac
    Я про свідомих жодного слова не сказав. Не плутайте свідомих громадян України із свідомінутими нациками, в міру - свідомітами.

20. Dars

Dars Well-Known Member

Ви не вірно трактуєте термін. "Свідомітнутий" українець - це особа, яка за патриотичними гаслами ховає власну обмеженість, ментальну, психологічну, фізичну чи їх комбінації.
    Приклад: немає кого любити - автоматично люблю Україну. Немає чим пишатися - автоматично пишаюсь що я українець. Треба зробити щось добре - не можу бо не дають кляті москалі. Ну і т.д. у найліпших рагульских традиціях. :pardon:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)