Та ні. Я ж не хлопчик якійсь. Я оцінюю людський і економічний потенціал...Україна за цима показниками вдвічі більша. Потенціально може виробляти сучасну зброю. А у Румунії вся технічна база ЗС навіть застаріліша ніж у України. Минобороны Румынии: армия близка к «дефолту»http://flot2017.com/show/news/22978 Поцікавився. Не вразило. Завоювати то півсправи, ще й треба утримати... Може й Одесу? Ага. Вони просрали шматок водної поверхні, а хамське кодло просрало перлину країни - Крим. І Ви після цього, ще й щось тут нам розказуєте про загрозу від Румунії. Може нам ще й Словаччина загрожує? З своїм населенням, що не досягло і 5,5 мільонів осіб?
Справа не в тому, чи вразило... Ще раз повторюю. Загроза збройного конфлікту з Румунією виникла не сьогодні, а з десяток років тому. Коли фінансування ЗСУ взагалі не було. Гроші йшли тільки на харчування і зарплатню... З піврічною затримкою. Якраз тоді ми щомісяця "воювали" з "коричневими", які хотіли приєднати до себе території "калинових" на яких масово проживають "етнічні коричневі". Але Вам то в носі. У Вас сверблячка від самого слова Росія. Продовжуйте... Свято Вам плюсики поставить...
Гадаю же зо трийціть мільйонів рублів за і їдну німецьку марку.Путін друг Обами - доляр друг рублє! Китайські йени по Рос'ї будуть лазити! Спочєтку йени,а вже потім і самі китайці. А Ви шо... думалисте же румунські леї колонізують Ваших хваворитів? Хє-хе-хе!
Так то Ви не так зрозуміли. Під "коричневими" ховались росіяни, що хотіли загарбати Крим, бо саме там вони "коричневі" масово і проживають...Але МО не каже ж прямо, бо то - міжнародний скандал, а видумує для відводу очей якусь румунську загрозу, хоч розуміє, що в Румунії для цього немає сил...А от в Росії вони поки що є... А у Вас від Румунії (як це співзвучно з Придністров'ям і Росією)...Продовжуйте, українофоби Вам купу плюсиків наставлять... Вибачте, в Китаї юані...
Дякувати Вам і Святові я нарешті хоч щось взнав про армію Укоаїни, про її Збройні сили... Ви мені очі відкрили Нє, Яремо... Я своїми ногами на рекогносцировках кожен міст пройшов від Коломиї до Калуша... З чого би це? ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- Нє! Просто Ванга і Глоба діти прорівняно з ясновидцем з Дрогобича
Шо,бендзинов зекономленою, 95-єтов'сте торгували на трасі? Десь кулєга Ваш воєнний,ну Стєпанич,пропав.Прийшов би,корєша підтримати.Старі-і-єте,хлопи,я вам обом повім!
Шо,і гоЙівку ще можете люмінієвою кружкою пити?І шо,віягрою-сі не балуєте? Мо-ца-рі! Хіба шо деколи пердите на форумі,як ті 100-літні діди,1917-ого Октябрського года рождєнія.
Всі там будемо!І воєнні колаборанти також! Так і передайте Степаничу! Весолих майбутніх свєт! Свято(?!) дасть-сі вам знати! Свято,ваш вихід,а я си піду хляпну троха пива.І ніяких ігнорів...Panu guma nie poszkodzi!.