Війни у світі. Агресія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Яцек, 19 сер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Війни у світі. Агресія

З перестройкою , а потім з приходом Єльцина до влади , то світ ніби повірив.
    До Великої 7 прийняли , зробилася 8.Що не було більш достойних кандидатів?
    - Звичайно були. Австралія , наприклад . Чим не кандидат? Дуже подібна на Канаду.
    Або Китай , Бразилія , Аргентина ?...- теж могли би підійти. Економіка там краща ніж в Росії.
    Прийняли Росію , бо думали , що вона пізніше підтягнеться до стандартів великих держав... Але не сталося.
    Перша Чеченська війна дала тріщину.Потім 2га. , заяви Путіна і як апогей сьогоднішня війна в Грузії поставила все на місце.Показала Рашу ва всєй єйо красє. Вертаємся до 80х. - до "Холодної війни".
    Ця війна приспішить прийняття Грузії ( а заодно і України) в НАТО.Якщо , ще пару місяців назад в Альянсі були розходження в цьому питанні , то зараз вони зникли.
    Думаю Росія куда би більше виграла , як би змінила свій курс брудних політичних ігор і сили ( все менше і менше він внушає страх світові) на курс поваги до своїх сусідів і їхнього вибору.

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так, поваги... А хто сказав, що народ України хоче в НАТО???

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК Президент народу України.
    Доречі, про море...

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

А народ України проголосує.

5. Муму

Муму Well-Known Member

Референдум покажет.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Прям таки ВСЬОГО народу?

Та я знаю...

Так нехай спочатку проголосує! А не якісь там "меркелі", "райси"... за нього вирішують.

7. bora

bora Well-Known Member

Так..Проголосує нарід..вже проголосував колись за Кучму..досі не знаєм звідки взявся, і що за люди в чорному голосували тоді)

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ессно, гамерика - в белых одеждах...этож "москали" разграбили Иракскую национальную библиотеку,Иракский национальный музей древностей, дворцы саддама etc... :)
    Я голосовал во втором туре. Можете кидать камнями. Только симоненка мне хотелось гараздо меньше, чем кучмы....

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А там тільки гамериканці воювали?
    а мєстния?

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я смотрю на cnn - жители Гори рассказывают - русские на блок-постах стоят, а какие-то "ополченцы" шарят по городу...Это - как раз те самые "мєстния"...Но виноваты - я тут не спрою и не протестую - российская армия, раз допускает такое в местах их контроля.
    Так что и тут - гамерика-россия = два сапога пара....

11. bora

bora Well-Known Member

Цікаво, що мексиканці напевно тої ж думки про гамерику:) А Африканці бідолашні ті взагалі мріють потрапити до будь-якої країни ще окрім їх Зімбабве приміром. І т.д. Не розумію про що мова. Гіпотетично якщо не стане "імперії" росії, знайдеться на її місце будь-яка інша - протистояння у світовому масштабі між сильнішими (більшими, агресивнішими, тоталітарними) країнами завжди буде. Зміна розстановок сил нічого доброго крім військового хаосу на жальне принесе. Чи виграє від того Україна? Та з якого дива? Подивіться на те що відбувається всередині країни і зрозумієте, що не будуть з нами як з рівними рахуватись - наше суспільство не доросло до тої свідомості коли красти - це завжди зло, нести відповідальність за свої вчинки - необхідність, звітувати перед народом за кожну бюджетну копійку - обов"язок, цінності - мають будуватися зі сім"ї, кожен наш сусід - це брат допомагаючи якому ми будуємо країну, смітити в своїй країні (завозити ядерні відходи, псути екологію) - це те ж саме що плювати у колодязь і т.д.

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Альо!
    І про Ґорі і про Росію і "оплолченців-рецидивістів" є окремі гілки.
    Зачинено!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)