кацапи кажут шо воно неправильно летить (точно джевелін так як він може по рзному атакувати, навіть зверху) тому при попаданні танк просто розриває на куски..
Бо то так є...Хіба що світ, санкції, НАТа та інше так візьмуть Хуйла за яйця шо він не буде пхатися до нас...але коли то ше буде)
Пане Баярд, щодо "удавити в колисці". То не моє бажання, а сарказм, який адресований VasMT) а я здивувалась, чим червоний хрест заробила) Губарєва докупи к Пономарьову відрядили. Добра новина.
А ви що не розумієте, що Україна ще занадто слаба щоб воювати з Росією? Одна справа роздолбати людиноподіних, коли вони самі попруть, а друга самим полізти попри усю дипломатію та домовленості, хоч вони й виконуються на папері, та дати Пуйлу можливість заволати "Вставай страна агромная, хохли поперли на Расєю!" Найкращим варіантом було би спроковокувати Пуйла на необачні діїю, а потім зробити кірдик. Схід справа тендітна, особливо, якщо це Схід України...
Чим далі на схід тим більше "новососі" відповідно важче воювати, але і для Хуйла та сама залежність, чим далі він спробує просунутись тим більший опір отримає.....Мабуть теперішній фронт таки стане кордоном...
Дурні ті кацапи, то я з VasMT трішки "хильнули" та вирішили ракетами у NeedforSpeed пограти... отожбо й траэкторії такі
Це найвідоміший Івано-Франківський ватнік. Він ще у червні, чи липні був у Донецьку і тряс тим сволотам руки, а коли приїхав назад розказував і писав у своїх творах, що ті люди адекватні:"Услиштє даунбас!" Пару раз його вже вибивали, але безрезультатно, як видно...