ollan, просто так, как только введем военное - никто никогда в открытую денег не даст, и не дай-бог, узнает рашка (и ее поддерживающие в ООН) что кто-то дал бабла на ту войну, что сейчас в Украине... - та забудьте сразу и про информационный фронт и про поддержку в еуропе и ... а россиюшка то "жирней". А ПАП - и своё не потерять, и своих не разогнать, и внутренних врагов успокоить, и РФ не разозлить и чтоб Мир не плюнул на нас... ну думайте, пожлста
Бо пм недолуге чмо, майже всі міністри йому ровня, а президент сцикливе чмо, яке далі цукерок розуму не має. Який лендліз, спікрають все, чи в лнр-днр продадуть.
Допомогають,... крім того ще й відгружають усіляких "ганчірок". Чи Ви хочете, щоб нам дали безвідсоткових кредитів? ... так в нас дуже нестабільна ситуація (див. "стріляють") - дякуйте, що дають за тими ж відсотками, щой раніше
Та я вже не проти діяти за схемою: "а пішловоновсе, а з чортами роберемось після ядерного попелу" Давайте, пане Gron - УВас є 35 мільонів душ і головнокомандувач VasMT... ставайте до справи.
Отож. Я тільки зібралась приказкою теж саме казати: "Стукотить, гуркотить – комар з дуба летить!")) Гроші дають, їнша допомога є, але головне, щоб не скорочували санкцій, а навпаки... А для цього треба, щоб ми були завжди потерпілі, а путько - завжди порушуючий домовленості агресор.
А тим матерям, які отримали похоронки Ви це зможете сказати в очі? http://news.liga.net/news/politics/...laniruyut_nastupatelnykh_deystviy_lysenko.htm Фсьо, війна сі скінчила... Слава Вальцману!
Ну, завши "потерпілі" то не треба ... а от шоп неПутько з усіма всякими захарченкамиЛНРДНР були порушниками.. ото треба. А от як визнають усілякі европисша ЛНРДНР терористичними утвореннями.... отут можна і ВС вводити
Дуже треба вивалювати всі плани. Це раз. А нам і не треба це планувати - це два. Крим не боронили - повісити вальцмана, Донбас боронять - повісити вальцмана. Його удавити було б в колисці.
Країну, прошу пана. Треба було починати ще в Криму. І не припиняти. Пройшла інфа, що наші знову домовились про дводенне перемир"я.
Прошу пана, чому нема ПТН ПНХ, а є ПРХ ПНХ під аватарою? У вас інший ворог,ніж у всіх на цьому форумі?
Може й Країну... не просіть. З Криму... знов по колу? Чим, ким? Перемир'я... а ми можемо відкрито давати копняка "супостатам", щоб не втратити? ЗІ. VasMT, Ви навчаєте, то будь ласка навчайте не тільки винищувати, а й виживати. А Політика ще не закінчилася, і в умовах сьогодення - вона довго не закінчиться...
Ми "можемо" втрачати не даючи копняків. Ми будемо вічно ховати своїх солдат не зрушивши з місця, не звільнивши нашу Країну. Ми далі будемо витирати шмарклі, поки росконвої підвозитимуть свіже м"ясо і зброю. Ми далі будемо затягувати паски, поки влада антитероризуватиме. І жодна наука не допоможе нашим солдатам, якщо вальцманоїди тупцюватимуть на місці.
вальцманоїди тупцюють на місці, VasMT не знають як зрушити так, щоб звільнити Країну і розпускають шмарклі про вальцманоїдів... VasMT, ну давайте вже, об'єднайтесь з Gron та Бірюковим... вперед, ведіть нашу Країну до перемоги... Обамка, Меркель, ... празідент зімбабви радо зиркнуть на тоє...................